VALITSE ITSELLESI SOPIVA
VOIMALAITE

VALITSE ITSELLESI SOPIVA VOIMALAITE

Tiesitkö, että suorituskyvyn ja tehokkuuden kannalta sillä on merkitystä, miten, missä ja kuinka pitkiä matkoja ajat? Esimerkiksi tyypillinen työmatka-ajo toistuvia pysähdyksiä aiheuttavissa ruuhkissa poikkeaa tavallisesta maantieajosta tai kuormien vetämisestä. Eri voimalaitteista on hyötyä erilaisissa ajoissa. 


Opastamme sinua tekemään juuri sinun ajoihisi sopivan valinnan.

LAND ROVERIN ERILAISET VOIMANLÄHTEET

MIKÄ ON SÄHKÖAUTO?

MIKÄ ON SÄHKÖAUTO?

Sähköajoneuvoissa voimanlähteinä toimivat sähkömoottori ja akku. Huoltoasemalla tankkaamisen sijaan lataat autosi kotilatausasemaa käyttäen. Tien päällä ollessasi voit hyödyntää yleisten latauspisteiden DC-pikalatureita.
MIKÄ ON HYBRIDIAJONEUVO (PHEV)?

MIKÄ ON HYBRIDIAJONEUVO (PHEV)?

Lataushybridiajoneuvoissa (PHEV) yhdistyvät bensiinimoottori ja sähkömoottori, jolloin kotilatausaseman asentaminen ei ole välttämätöntä. Voit ajaa työmatka-ajosi täysin ilman pakokaasupäästöjä ja vaihtaa pidemmällä matkalla bensiinin ja sähkön yhdistettyyn voimaan.
MIKÄ ON KEVYTHYBRIDI (MHEV)?

MIKÄ ON KEVYTHYBRIDI (MHEV)?

Latausta ei tarvita. Kevythybridiajoneuvot (MHEV) parantavat moottorien hienostunutta tehokkuutta käyttämällä uudelleen hidastuksessa ja regeneratiivisessa jarrutuksessa talteen kerättyä energiaa. Ne ovat monipuolisia ja tarjoavat etuja erilaisilla ajotyyleillä.

APUA VALINTAAN

Vastaa lyhyesti viiteen ajotapojasi kartoittavaan kysymykseen, niin saat tietää sopiiko seuraavaksi ajoneuvoksesi parhaiten hybridi- vai kevythybridi.

  • TULEEKO AUTO SINUN VAI YRITYKSESI OMISTUKSEEN?