LAND ROVER LADATTAVAT HYBRIDIT

LAND ROVER LADATTAVAT HYBRIDIT

Saatavilla myös laaja mallisto ladattavia hybridejä (PHEV). Nyt myös helposti rahoituksella. Tutustu mallistoon ja rakenna omasi.

Land Rover on tehty Suomen oloihin. Sen voittamaton jatkuva neliveto ja Terrain Response-järjestelmä vievät sinut perille sääolosuhteista riippumatta. On katumaastureita, on nelivetoja ja on Land Rover.


NYT MYYNNISSÄ PHEV-MALLIT:

Uusi Range Rover
Uusi Range Rover Sport
Range Rover Evoque
Range Rover Velar
Land Rover Defender
Land Rover Discovery Sport

UUSI RANGE ROVER PHEV - LADATTAVA HYBRIDI

Range Rover PHEV - sähköinen toimintamatka jopa 113 km. Laajennetun toimintamatkan Plug-In Hybridit toimivat akkusähköautona useimmilla matkoilla, mutta voivat käyttää kuusisylinteristä Ingenium-bensiinimoottoria tarvittaessa pidemmillä matkoilla.

UUSI RANGE ROVER SPORT PHEV - LADATTAVA HYBRIDI

Voimakasta, sähköistävää suorituskykyä, suunniteltu kohtaamaan kaikki haasteet. Hybridiajoneuvomme tarjoaa optimoitua tehokkuutta ja pidemmän toimintamatkan sähköisessä ajossa (EV).

RANGE ROVER VELAR PHEV - LADATTAVA HYBRIDI

Avantgardistinen Range Rover

Itsevarmuutta ja persoonallisuutta uhkuvaa vaatimattomuutta.

Lataushybridissä yhdistyvät nelisylinterinen 2,0 Si4 300 PS 4WD -bensiinimoottori ja 143 hevosvoiman (105 kW) sähkömoottori.

RANGE ROVER EVOQUE PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

Hiljainen, muttei huomaamaton. Uusi ladattava hybridi Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 55 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80% täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta. Lue lisää 309 hevosvoiman odotetusta uutuudesta.

DISCOVERY SPORT PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

Virtaa suurempaan seikkailuun. Uusi Land Rover Discovery Sport P300e on ladattava hybridi, joka kulkee puhtaasti pelkällä sähköllä jopa 55 kilometriä. Käytössäsi on yhteensä 309 seikkailuhenkistä hevosvoimaa, ainutlaatuinen nelivetojärjestelmä ja vaikuttavasti viimeistellyt, monikäyttöiset sisätilat koko perheelle. Akun lataus 80 % täyteen kestää vain 30 minuuttia (DC).

DEFENDER PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

Kykenee suuriin tekoihin

Luonteenomainen heti tunnistettava muotoilu on tehty määrätietoisesti ja suunniteltu innostamaan. Uusi Defender määrittelee kyvykkyyden laajuuden uudelleen, sen maastokyky on kiistaton, maantiemukavuus tuo uutta luonnetta.

- Erinomainen off-road geometria ja jopa 900mm kahluusyvyys
- 17.1kWh akusto, DC pikalausmahdollisuus
- PHEV mallin vetokyky 3 000 kg
- CO2 (WLTP) 74-88 g/km
- Reserviä suorituskyvyssä, kiihtyvyys 0-100km/h jopa 5.6 sekunnissa

Lue Lisää

MITÄ LADATTAVA HYBRIDI TARKOITTAA?

MITÄ LADATTAVA HYBRIDI TARKOITTAA?

Ladattavia hybridejä kutsutaan myös hybrideiksi, plug-in hybrideiksi tai käytetään lyhennettä PHEV. Tutustu Land Roverin ladattavien hybridien P300e ja P400e -teknologioihin.
TUTUSTU TARKEMMIN
DIESEL-, BENSIINI- VAI LADATTAVA HYBRIDI?

DIESEL-, BENSIINI- VAI LADATTAVA HYBRIDI?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista. Mikä sopii sinulle parhaiten?
TUTUSTU TARKEMMIN