UUSI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE


Alkaen € 109,910
Voimakasta, sähköistävää suorituskykyä – suunniteltu kohtaamaan kaikki haasteet. Hybridiajoneuvomme tarjoaa optimoitua tehokkuutta ja pidemmän toimintamatkan sähköisessä ajossa (EV).

VAISTOMAINEN, DRAMAATTINEN, TINKIMÄTÖN

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
”Lihaksikas, dynaaminen, moderni, hienostunut... ja paljon enemmän”
Eric Brain, toimittaja, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

Range Roverin suorituskyky tiellä ja maailmankuulut maastoajovalmiudet sekä valikoima sykähdyttäviä ja innovatiivisia tekniikoita tekevät Range Rover Sportista urheilullisen ylellisyyden edelläkävijän.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

UUSI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Nopein koskaan valmistettu, dynaamisesti ja teknisesti edistynyt Range Rover.

HYBRIDI

Sertifioitu sähköinen toimintamatka, jopa 123 km*2 ja DC-pikalataus – pidemmän toimintamatkan lataushybridi (PHEV) tarjoaa tehokkaan ja sähköistetyn suorituskyvyn.

ELECTRIC HYBRID

MALLIVALIKOIMA

Urheilullisen SUV-ajoneuvon ja ylellisyyden ruumiillistuma. Valitse neljästä erottuvasta mallivaihtoehdosta ja aloita matkasi.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Ylivertainen sekoitus voimaa, innovaatiota ja dynamiikkaa.

TULVAKANAVAHAASTE

Katso, kuinka uusi Range Rover Sport ja stunt-kuljettaja Jessica Hawkins suoriutuvat Islannin Kárahnjúkar-padon tulvakanavasta. Yhdessä he suoriutuvat vaativista olosuhteista jäällä, kivikoissa ja vedessä. Syvässä vedessä.
TULVAKANAVAHAASTE

TUTUSTU RANGE ROVER SPORT -MALLEIHIN

SALAPERÄISTÄ VOIMAA

SALAPERÄISTÄ VOIMAA

Tarpeettomista yksityiskohdista riisuttu Range Rover viestii voimaa, suorituskykyä ja ketteryyttä. 
PARANTUNUT SUORITUSKYKY

PARANTUNUT SUORITUSKYKY

Vaistomaista ajoa, sykähdyttävää maantieajon dynamiikkaa ja vaivatonta ajon varmuutta.
URHEILULLISTA YLELLISYYTTÄ

URHEILULLISTA YLELLISYYTTÄ

Dynaaminen urheilijan persoonallisuus ja verraton hienostuneisuus, joita voit odottaa Range Roverilta.
INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

Todellinen moderni ylellisyys ja viimeisin tekniikka takaavat yhdessä mukavuuden.

*Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

1Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Todellinen sähköinen toimintamatka (jopa) 96 km.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.