RANGE ROVER 50 VUOTTA

JUHLIMME YLELLISYYDEN JA KYVYKKYYDEN VIRSTANPYLVÄSTÄ

50 VUOTTA PUHDASTA ELEGANSSIA

Ensimmäinen neliveto, joka on suunniteltu kulkemaan yhtä hyvin maanteillä kuin maastossakin. Range Rover asettaa tänäkin päivänä standardit maastoautojen laatuvaatimuksille. Äärimmäinen ylellinen SUV-ajoneuvomme on yhtä lailla kotonaan Monacon Place du Casinolla kuin Saharan autiomaassa – ajoneuvo, jonka uraauurtavia saavutuksia on syytä juhlia.

ESIKUVAN EVOLUUTIO

1970
1981
1994
2001
2002
2005
2012
2014
2018
2020
HISTORIALLINEN HETKI

ENSIMMÄINEN SUKUPOLVI

VUOSI

1970

MITÄ TAPAHTUI?

Uusi, kevytrakenteisella alumiinisella V8-moottorilla, jatkuvalla nelivedolla ja joka pyörän levyjarruilla varustettu Range Rover julkaistiin 17. kesäkuuta.

SYNTYNYT SEIKKAILUA VARTEN

Range Rover on valloittanut mantereita.

HALKI DARIENIN SADEMETSÄN (1972)


Vuonna 1972 Range Roverista tuli ensimmäinen ajoneuvo, joka on ylittänyt vaarallisen Darienin katkoksen suo- ja sademetsäalueen. Etappi oli osa 29 000 kilometrin pituista Britannian armeijan Trans-America-tutkimusretkeä.

TIESITKÖ?

Neljä asiaa, joita et tiennyt uraauurtavasta SUV-ajoneuvostamme.

FILMITÄHTI
PALOAUTO
NÄYTTELYESINE
TÄHTIEN VALINTA

OMA RANGE ROVER

Koe ensiluokkaisen matkustamisen kehityksen huippu, Land Rover.

RANGE ROVER

RANGE ROVER

Verrattomaan perintöönsä nojautuva Range Rover vie muotoilun, mukavuuden ja käsityötaidon äärimmäiselle, uudelle tasolle. Se on hienostuneen kyvykkyyden huipentuma.

RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Range Rover SV tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, korkeatasoisempaa käsityötä ja käsin kosketeltavia parannuksia niille, jotka haluavat erottua joukosta. Se on niin näkö- kuin tuntoaisteillakin havaittavaa ylellisyyttä.

Tässä näytetyt mallit ovat Land Roverin maailmanlaajuisesti saatavana olevasta mallistosta. Tekniset tiedot, valinnaiset lisävarusteet ja niiden saatavuus voivat poiketa markkina-aluekohtaisesti. Varmista niiden saatavuus paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältäsi.