RANGE ROVER VELAR

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU ENGLANNISSA
Tulevaisuuteen tähtäävä, valikoiduilla ja hienostuneilla elementeillä varustettu Range Rover Velar on kiehtova ja haluttava.

MALLIVALIKOIMA

Valitse neljästä erottuvasta mallivaihtoehdosta ja aloita matkasi.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Sofistikoituneen eleganssin kiistaton ilmentymä.
SUUNNITTELE OMASI

EDISTYKSELLISTÄ ELEGANSSIA

Range Rover Velar Sophisticated Elegance
”Levollinen turvapaikka ohjauspyörällä”
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

Varustettu hybriditeknologialla ja parannettu uusimmilla hyvinvointia parantavilla ominaisuuksilla ja täysin liitetyllä tietoviihdejärjestelmällä. Range Rover Velarissa ruumiillistuvat visiomme tulevaisuudesta ja tinkimätön innovoinnin lähestymistapamme. Tutustu muotoiluun perustuvaan, innovaatioita kiihdyttävään teknologiaan.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

Sertifioitu täysin sähköinen toimintamatka jopa 63 km**, lataushybridi (PHEV) tarjoaa tehokasta ja vaivatonta ajoa ja akun latauksen 0–80 prosentin varaustilaan 30 minuutissa DC-pikalatauksella.

Range Rover Velar Electrified Performance

INSPIRAATIOSI

Tutustu Velarin asiantuntijoiden valikoimiin ajoneuvoihin.

Range Rover Velar Inspiration

ÄÄRIMMÄISTÄ YLELLISYYTTÄ

Huipulla: ylellisyyden ruumiillistuma.

TUTUSTU RANGE ROVER VELAR -MALLEIHIN

PELKISTETTYÄ MUOTOILUA

PELKISTETTYÄ MUOTOILUA

Modernisuuden heijastuma. Yksinkertaisuudessaan mukaansatempaava.
KEHITTYNEITÄ TEKNOLOGIOITA

KEHITTYNEITÄ TEKNOLOGIOITA

Varmuutta inspiroiva teknologia parantaa jokaista ajoa.
AJANTASAISTA YLELLISYYTTÄ

AJANTASAISTA YLELLISYYTTÄ

Parannettu mukavuus tarjoaa entistä loistavampaa Range Roverin hienostuneisuutta.
SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

Mukaansatempaava ajodynamiikka ja vastustamaton ominaisuuksien kirjo.

** Rahoitusesimerkki Range Rover Velar P400e Plug-in Hybrid AWD Dynamic SE, CO2-päästöt 38-43 g/km, EU-kulutus yhdistetty 1,6-1,9 l/100km (WLTP): Auton hinta 109 223,68 € (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 20 500 €, rahoitettava osuus 88 723,68 € (sis. perustamiskulun 299 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 12 €/erä, korko 2,99 %, kk-erä 995,75 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 30 000,00 €. Todellinen vuosikorko 3,36 %. Luottokustannukset yht. 1163 €. Auton todellinen luottohinta 121 198,15 €. Suurin rahoitettava summa 100 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Kampanjaehdot: Rahoituskampanja koskee erää maassa olevia autoja. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitusopimuksen tulee käynnistyä 1.9.-30.11.2023 aikana ja auton tulee olla rekisteröity ja luovutettu 31.11.2023 mennessä. Kuvan auto erikoisvarustein.

**Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.