HINNAT JA ESITTEET

LAND ROVER MALLISTO

Täältä löydä paljon tietoa autoistamme; mm. autojen mitat ja kulutustiedot sekä paljon muuta inspiroivaa informaatiota. Oheisten linkkien takaa voit ladata sinua kiinnostavan mallin esitteen tai konfiguroida auton kotimaisin hinnoin. Sivun alalaidasta voit myös halutessasi pyytää lisätietoja jättämällä sähköpostiosoitteesi.

Haluatko lukea lisää Land Roverin malleista?

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle lisätietoja.

Suostun henkilötietojeni käsittelyyn markkinointitarkoituksessa siten, että Jaguar Land Rover Ltd. (Coventry, Iso-Britannia), Inchcape Motors Finland Oy, Inchcape JLR Finland Oy ja valittu Jaguar Land Roverin jälleenmyyjä lähettävät minulle Jaguarin ja Land Roverin tuotteita ja palveluita koskevia kaupallisia (markkinointi)tietoja alla valitulla tavalla.

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape Motors Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)