DEFENDER OCTA

Äärimmäisen mittakaavan seikkailuihin. Kaikkien aikojen tehokkain Defender.

MÄÄRÄTIETOINEN LÄSNÄOLO

MÄÄRÄTIETOINEN MUOTOILU

Nauti äärimmäisestä suorituskyvystä ja verrattomista ominaisuuksista. Defender OCTAn kohotettu ajokorkeus ja leveämpi ryhti eivät ole vain näyttämisenhalua.

VERRATON VOIMA

AJOTILAT

Valitse OCTA-tila, kun haluat kaikkien mukaansatempaavinta maastoajoa. Sen ainutlaatuinen jarrujärjestelmän kalibrointi on suunniteltu irtonaisille sorapinnoille. Ihanteelliseksi kalibroitu Dynaaminen ajotila tarjoaa tehostettua maantieajoa. Ajotilat valaisevat matkustamoa eloisan punaisella, ja ne tuovat näytöllä esiin tehon, väännön ja sivuttaisten G-voimien mittarit.

DYNAAMINEN 6D-ILMAJOUSITUS

Uusi Dynaaminen 6D-ilmajousitus reagoi älykkäästi ajotyyleihin hydraulisilla, toisiinsa liitetyillä iskunvaimentimilla ja korkeussäädettävillä ilmajousilla. Luokkansa paras järjestelmä tarjoaa urheiluautoille tyypilliset tieajo-ominaisuudet ja paremman hallinnan kaikilla pinnoilla.
V8-KAKSOISTURBO

V8-KAKSOISTURBO

Välitön kaasunvaste, poikkeuksellinen ajettavuus, parempi polttoainetaloudellisuus. 48 voltin kevythybridijärjestelmä tehostaa V8-moottorin toimintaa parantamalla vääntöä ja kiihtyvyyttä.
INTEGRATED POWER BRAKE

INTEGRATED POWER BRAKE

Äärimmäinen teho vaatii äärimmäistä pysäytysvoimaa. Varustuksiin kuuluvat erityisesti Defender OCTAan suunnitellut jarrupalat, -satulat ja jarrulevyt, ja sen uusi Integrate Power Brake -jarrujärjestelmä vähentää jarrutustahon heikkenemistä.
AKTIIVINEN PAKOJÄRJESTELMÄ

AKTIIVINEN PAKOJÄRJESTELMÄ

Defender OCTAssa on aktiivinen pakokaasujärjestelmä, joka tarjoaa OCTA-tilassa optimaalisen lämmönhallinnan ja antaa sen tunnistettavan moottorin jylinän.

SUURIN TEHO

635 HV

467 kW.

0–100 KM/H

4,0 SEKUNTIA

0–100 km 4,0 sekunnissa.

SUURIN VÄÄNTÖMOMENTTI

750NM

5 855 1/min.

CO-2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

294G/KM

20 prosenttia vähemmän2.

KAIKKIEN MAASTOJEN VALTIAS

Testattu jäällä Ruotsissa, kivikiipeilyssä Yhdysvalloissa ja Saharan hiekkaerämaassa*. Defender OCTAa on testiajettu yli miljoona kilometriä, ja se on suoriutunut yli 13 000 lisätestistä. Kyseessä on ainoa Defender, joka on selvittänyt Eastnorin kaikki vaativat reitit.

KAHLAAMINEN

KAHLAAMINEN

Defender OCTA kahlaa syvemmissä vesissä kuin yksikään Defender koskaan aiemmin. Sen kahluusyvyys on jopa metrin, mikä on kaksi kertaa syvempi kuin alkuperäisellä Defenderillä.**.
IHANTEELLINEN PITO

IHANTEELLINEN PITO

Valittavissa on sarja erityisesti tätä mallia varten kehitettyjä, suurimpia Defenderiin koskaan asennettuja, halkaisijaltaan 838 mm:n renkaita. Voit valita jokasään renkaat tai kehittyneet AT-renkaat.
MAASTOAJO

MAASTOAJO

Suuremmalla maavaralla ja pyörien artikulaatiolla varustettu Defender OCTA lupaa verrattoman ajon millä tahansa pinnalla.

MODERNI MUOTOILU

BODY AND SOUL -ISTUIMET

Uuden sukupolven vibroakustinen tekniikka mahdollistaa moniaistisen audiokokemuksen alan johtavan SUBPACTM -alustan tarjoamana. Huippulaadukas Body and Soul Seat (BASS) -istuin tarjoaa kuusi wellness-ohjelmaa. Kuulemisen lisäksi voit myös tuntea äänen.
DYNAAMISET YKSITYISKOHDAT

DYNAAMISET YKSITYISKOHDAT

Modernit yksityiskohtia on käytetty runsaasti, joista esimerkkeinä Moonlight Chrome -vaihtimet ja valinnaiset Chopped Carbon Fibre -koristelistat.1 Ohjauspyörän muotoilussa erottuvat läpikuultavat ja reunoiltaan valaistut vaihdevivut.
INNOVATIIVISIA MATERIAALEJA

INNOVATIIVISIA MATERIAALEJA

Voit valita omasi neljästä erottuvasta väripaletista ja nykyaikaisista materiaaleista, kuten UltrafabricsTM PU tai puolianiliinanahka. Kukin vaihtoehto tarjoaa yksilöllisiä ominaisuuksia, kuten graafisia koristeluja ja vain Defender OCTAan kuuluvia KvadratTM Steelcut -tekstiilejä.

KAMPANJAMALLIT

DEFENDER OCTA EDITION ONE

Kyvykkyyden julkilausuma. Faroe Green -maalipinnalla, 20 tuuman taotuilla vanteilla ja Chopped Carbon Fibre -yksityiskohdilla.
JÄLLEENMYYJÄT

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT JA NIIDEN TEKNISET TIEDOT

MALLIT JA NIIDEN TEKNISET TIEDOT

Näytä koko mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Pakkaa kaikki tavarasi ja aja mihin haluat.

*Haastava maastoajo vaatii harjoitusta ja kokemusta. Loukkaantumisen ja vaurioitumisen vaara. Älä koskaan aja maastossa, johon taitosi eivät vielä riitä. Tarkista reitti, alusta ja poistumisvaihtoehdot ajaessasi jäätyneellä alustalla.

**Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

1Saatavana vain DEFENDER OCTA EDITION ONE -malleihin.
2Verrattuna aiempaan Defender 110 V8 -malliin.