Löytöretki ei lakkaa koskaan koko perheelle suunnitellulla SUV-ajoneuvoll. Syntynyt valmiina seikkailuun ja varusteltu käytännöllisillä lisävarusteilla.

KATSO VIDEO
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Monikäyttöisyytensä ansiosta aina valmis koko perheen seikkailuihin.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

11,4" kaareva lasinen Pivi Pro1 -kosketusnäyttö on täynnä monipuolisia ominaisuuksia. Discovery Sport on valmiina täyttämään kaikki seikkailu-unelmasi.

PIONEERING INNOVATION

SÄHKÖISTÄVÄÄ TEHOKKUUTTA

Sertifioitu täysin sähköinen toimintamatka jopa 61 km* – lataushybridi (PHEV) tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta.* Lataus 0–80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa DC-pikalatauksella.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRAATIOSI

Nämä muotoilijoidemme asiantuntemuksella luodut, valikoidut mallit heijastavat monipuolisuuden ja suorituskyvyn täydellistä tasapainoa. Valitse ja tilaa omasi.

INSPIRATION

MALLIVALIKOIMA

Valitse kolmesta luotettavasta mallista ajoneuvo perheesi seuraavaa seikkailua varten.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Tilavuuden, mukavuuden ja uljauden huipentuma.
RAKENNA OMASI

TUTUSTU DISCOVERY SPORTIIN

VERRATONTA MONIPUOLISUUTTA

VERRATONTA MONIPUOLISUUTTA

Ei väliä, mihin seuraava seikkailu kuljettaa perheesi, Discovery Sportin matkassa kaikki tiet ovat avoinna.
EROTTUVA MUOTOILU

EROTTUVA MUOTOILU

Seikkaile mukavasti ja varmasti ajoneuvolla, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön.
INNOVATIIVINEN TEKNIIKKA

INNOVATIIVINEN TEKNIIKKA

Liitettyä mukavuutta koko perheelle intuitiivisella Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmällä.1 Elegantin, liikkuvan 11,4 tuumaisen kosketusnäytön ja Software Over the Air -päivityksen ansiosta Discovery Sport -autosi tekniikka paranee ajan myötä.2
VAIVATONTA SUORITUSKYKYÄ

VAIVATONTA SUORITUSKYKYÄ

Kehittyneellä jousituksella ja uusimmalla sähköisellä tekniikalla varustettu ajoneuvo on valmis kaikkiin maastoihin.

**Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen.2Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.[
2Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu käytettävissä olevista matkapuhelinverkoista, signaalin vahvuudesta ja asiakkaan verkkosopimuksesta. Edellyttää mobiilidataa ja Wi-Fi-yhteyttä. Langaton Software Over the Air -päivitys edellyttää ajajan suostumusta, verkkoyhteyttä ja palvelun saatavuutta kyseisellä markkina-alueella.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.