UUSI TÄYSSÄHKÖINEN RANGE ROVER

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU ENGLANNISSA
Johda esimerkillä, Range Rover Electric on ennakkotilattavissa 2024.

UUSI AIKAKAUSI

Ainoa alkuperäinen ylellinen katumaasturi. Täysin Range Rover. Täysin sähköinen.

UUSI TÄYSSÄHKÖINEN RANGE ROVER

Koe vaivaton ylellisyys, täysin sähköinen, miltei äänetön työntövoima ja mahdollisuus ladata ajonevoja nopeimpia julkisia latausverkkoja käyttäen Range Roverin sähköisellä 800 voltin arkkitehtuurilla.

Luokassaan ainutlaatuisen maastokyvykkyyden ansiosta kiipeät jyrkempiä mäkiä ja kahlaat aina 850 mm syvien vesiesteiden läpi - syvemmällä kuin mikään toinen luksusmaasturi.
LIITY ODOTUSLISTALLE

SUUNNITTELIJAN VALINTA

Konfiguroi Range Roverisi suunnittelijoidemme avulla. Erilaisten mielenkiintoisten vaihtoehtojen ansiosta voit luoda täydellisen kokoonpanon. Tutustutaanpa suosikkilaitteistomme suunnitteluun.

RANGE ROVER SE P460e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER SE P460e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER SE P460e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER SE P460e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER HSE P550e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER HSE P550e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER SVP550e AWD AUTOMATIC PHEV

RANGE ROVER SVP550e AWD AUTOMATIC PHEV

INSPIRAATIO

Nämä muotoilijoidemme asiantuntemuksella luodut, valikoidut mallit heijastavat Range Roverin perintöä ja innovaatioita. Valitse ja tilaa omasi.

ÄÄRIMMÄISTÄ YLELLISYYTTÄ

Huipulla: ylellisyyden ruumiillistuma.
Vakioakselivälisenä
Ylellisen matkustamisen määritelmä. Range Rover johtaa aina esimerkillään – ja henkeäsalpaavan modernilla olemuksellaan.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

Range Roverilla on rikas, uraauurtavien innovaatioiden perintö, ja se määrittää edelleen autoalan tarkkuuden ja laadun mittapuut.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

Hienostunut tulkinta Range Roverin ylellisyydestä ja personoinnista.

RANGE ROVER SV

HYBRIDI

Range Roverin pidemmän toimintamatkan lataushybridit (PHEV) vievät suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden aivan uudelle tasolle.

ELECTRIC HYBRID

VERRATTOMAN HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

TUTUSTU RANGE ROVERIIN

EROTTUVA MUOTOILU

EROTTUVA MUOTOILU

Ei tarpeettomia koristeluja. Kaikkien aikojen houkuttelevin Range Rover.
HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

Ylellinen matka ja mukavuus jopa seitsemälle aikuiselle.
INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

Ajo-ominaisuuksien kirjo on suunniteltu helpottamaan sinun elämääsi.
PARANTUNUT SUORITUSKYKY

PARANTUNUT SUORITUSKYKY

Suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden uusi taso.

Kilpailevien merkkien suljetun luokan ajoneuvoihin verrattuna marraskuussa 2023. Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

*SMARTBEST-palkinnon voittaja parhaasta liitetystä teknologiasta marraskuussa 2020.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki.