OHJELMISTOPÄIVITYKSET

<h3><b>OHJELMISTOPÄIVITYKSET

PÄIVITÄ AJONEUVOSI – LANGATTOMASTI

Voit päivittää Land Rover-ajoneuvosi sen tietoviihdejärjestelmän välityksellä. Ajoneuvosi päivittäminen tarjoaa sinulle uusimmat ominaisuudet ja varmistaa Land Roverisi äärimmäisen vakauden. Langattomat päivitykset ovat saatavilla kaikkiin uusimpiin ajoneuvoihimme. Ilmainen päivitys voi olla saatavilla vanhempiin Land Rover-ajoneuvoihin.

LANGATTOMIEN OHJELMISTOPÄIVITYSTEN AKTIVOIMINEN

VAIHE 1 – YHDISTÄMINEN

VAIHE 1 – YHDISTÄMINEN

Paina kosketusnäytöllä Asetukset-kuvaketta ja valitse Kaikki asetukset. Jatka Liitettävyys-valikkoon ja kytke mobiilidata asentoon Päällä TAI ota auton Wi-Fi-yhteys käyttöön.
VAIHE 2 – PÄÄLLE KYTKEMINEN

VAIHE 2 – PÄÄLLE KYTKEMINEN

Siirry takaisin kohtaan Kaikki asetukset ja valitse Ohjelmistopäivitys. Tässä valikossa voit kytkeä ohjelmistopäivitykset käyttöön. Jos ne on kytketty pois päältä, kytke ohjelmistopäivitykset asentoon Päällä.
VAIHE 3 – HYVÄKSYMINEN

VAIHE 3 – HYVÄKSYMINEN

Käyttöehtojen ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Ota ohjelmistopäivitykset käyttöön painamalla Hyväksy.

LANGATTOMAN OHJELMISTOPÄIVITYKSEN ASENTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

Voit tarkistaa, onko InControl Touch Pro -ohjelmiston päivityksiä saatavilla siirtymällä kohtaan Asetukset > Kaikki asetukset > Ohjelmistopäivitys ja valitsemalla Tarkista ohjelmistopäivitykset. Kun päivitys on saatavilla, kosketusnäyttöösi tulee siitä kertova ponnahdusikkuna, jossa on kolme vaihtoehtoa: ”Asenna nyt”, ”Muistuta minua myöhemmin” tai ”Ohita päivitys".
VAIHE 2 – ASENTAMINEN

VAIHE 2 – ASENTAMINEN

Päivitys käynnistyy, kun olet valinnut Asenna nyt ja hyväksynyt Käyttöehdot. Voit jatkaa autosi käyttämistä normaalisti InControl Touch Pro -ohjelmiston päivityksen aikana.
VAIHE 3 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

VAIHE 3 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

Kun päivitys on suoritettu loppuun, saat siitä ilmoituksen kosketusnäyttöösi. Autosi on nyt päivitetty uusimpaan ohjelmistoversioon.

OHJELMISTOPÄIVITYKSEN JULKAISUTIEDOT


Lisätietoja kunkin ohjelmistoversion sisällöstä löydät seuraavista linkeistä:

OHJELMISTOPÄIVITYKSIEN UKK

OPEN ALL
YLEISNÄKYMÄ
AJONEUVON LIITTÄMINEN
OHJELMISTOPÄIVITYKSIEN AKTIVOIMINEN
OHJELMISTOPÄIVITYKSEN SUORITTAMINEN
RIIDANRATKAISU

ÄLÄ UNOHDA SUORITTAA PÄIVITYSTÄ

Uusimman päivityksemme avulla voit päivittää Land Roverisi ohjelmiston milloin ja missä tahansa. Tarkista, onko sinulla oikeus päivitykseen.
ÄLÄ UNOHDA SUORITTAA PÄIVITYSTÄ