MAAILMANLAAJUINEN TARJOUSOHJELMA DIPLOMAATEILLE

Global Diplomatic Sales Programme on diplomaateille tarkoitettu myyntiohjelma. Sen puitteissa tarjoamme maailmanlaajuisen valikoiman ominaisuuksia, eksklusiivisen hinnaston, omistautuneen palveluverkoston ja täyden takuun.

KORKEIMMAN TASON YLELLISYYTTÄ JA PALVELUA

Diplomaattiohjelma on suunniteltu juuri sinua varten. Ohjelmaan hyväksytyillä henkilöillä on pääsy kaikkiin ajoneuvon tietoihin omilla markkina-alueillaan ja he pääsevät nauttimaan maailmanlaajuisista toimitusvaihtoehdoista. Hyväksytyille osallistujille tarjotaan etuoikeus ohjelman hintoihin ja Global Diplomatic Sales Programmen kumppanin AM Capurron tarjoamaan palveluun ja tukeen.

Palveluun valittavat henkilöt ovat diplomaatteja, jotka edustavat maataan kansainvälisessä organisaatiossa tai diplomaattisessa edustustossa ja ovat ostamassa ajoneuvoa virkakäyttöön.

OHJELMAAN OIKEUTETUT ORGANISAATIOT

AVAA KAIKKI
Kansainväliset organisaatiot
YK:n erityisjärjestöt ja instituutiot
Euroopan komissio
Muut kansainväliset organisaatiot

EKSKLUSIIVINEN HINNASTO

Diplomaattiohjelma tarjoaa erityisen hinnaston ohjelmaan oikeutetuille henkilöille. Diplomaattina olet oikeutettu erilaisiin alennuksiin ja verohelpotuksiin.

MAAILMANLAAJUINEN, NOPEA TOIMITUS SUORAAN VARASTOLTA

Kaikki AM Capurron toimittamat ajoneuvot täyttävät kunkin markkina-alueen vaatimukset. Tarjoamme myös kattavan vakuutuksen kuljetuksen ajaksi. Rahti- ja kuljetuskumppanimme toimittavat ajoneuvosi turvallisesti ja nopeasti. Pidämme laajaa valikoimaa ajoneuvoja aina varastossa nopeasti toimitettavaksi.

NOPEA VASTAUS ASIAKKAILLE

AM Capurrolla olemme erityisen ylpeitä kahdesta asiasta: nopeasta palvelusta ja lyhyistä toimitusajoista. Omistautunut tiimimme vastaa kyselyihisi työaikana neljän tunnin sisällä, ja toimittaa tarjouksen yhden työpäivän sisällä.

OMISTAUTUNUT MYYNNIN JÄLKEINEN TUKI

Voit kysyä ajoneuvoja koskevia suosituksia ja lisätietoja erityisistä myynnin jälkeisistä palveluista suoraan AM Capurron erikoistuneelta myyntiosastolta. Omistautunut Jaguar Land Roverin myynnin jälkeinen tuki seisoo rinnallasi ajoneuvosi koko omistajuuden ajan.

AM CAPURRO – DIPLOMAATTIEN MYYNTIKUMPPANI.

Omistautunut ja asiantunteva AM Capurron tiimi esittelee sinulle Land Roverin mallivalikoiman ja avustaa diplomaattikunnan myyntiprosessin kiemuroissa.

OTA YHTEYTTÄ AM CAPURROON

Lisätietoja saat suoraan tiimiltä tai vierailemalla AM Capurron verkkosivuilla.
LUE LISÄÄ