LATAUSHYBRIDI (PHEV) ASETUSTEN TEKEMINEN

LATAUSHYBRIDI (PHEV) ASETUSTEN TEKEMINEN

LIITETTÄVYYDEN TUOMAT EDUT

Tervetuloa aloittamaan jännittävä uusi Land Rover -seikkailu. Autamme sinua lataushybridisi (PHEV) avainominaisuuksien ja -toimintojen liittämisessä. Näihin sisältyvät ajoneuvosi tietoviihdejärjestelmä ja älypuhelimen etäsovellukset.1.

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄN LIITTÄMINEN

KÄTEVIÄ OMINAISUUKSIA ÄLYKKÄÄSEEN LATAAMISEEN

MAKSIMOI SÄHKÖISEN AJON TOIMINTAMATKA ESIVALMISTELULLA

MAKSIMOI SÄHKÖISEN AJON TOIMINTAMATKA ESIVALMISTELULLA

Esivalmistelussa Land Roverin -ajoneuvosi matkustamo ja akku lämmitetään tai jäähdytetään sen ollessa liitettynä verkkovirtaan. Tämä säästää akun varausta ja maksimoi toimintamatkan.

Aseta esivalmistelu lataamalla alla iGuide-sovellus ja etsimällä toiminto Esivalmistelu.
SÄÄSTÄ RAHAA LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

SÄÄSTÄ RAHAA LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

Yön yli lataaminen yksinkertaistaa latausrutiiniasi ja sen avulla voit hyödyntää monien sähkön jakelijoiden huomattavasti edullisempia yösähkötariffeja. Parhaat latausajat -toimintoa käyttämällä hyödyt aina edullisemmasta yösähköstä.

Aseta paras latausaika lataamalla alla iGuide-sovellus ja etsimällä toiminto Ajoneuvon lataaminen.

TÄRKEIMMÄT ÄLYPUHELINSOVELLUKSET

Voit hallita ajoneuvosi tärkeimpiä toimintoja ja ominaisuuksia Land Rover Remote -etäsovelluksen ja Land Rover iGuide -oppaan avulla.

AJONEUVON OPAS TIEN PÄÄLLÄ

AJONEUVON OPAS TIEN PÄÄLLÄ

Land Rover iGuide App -sovellus opastaa Land Rover - hybridiajoneuvo tärkeimpien ominaisuuksien ja hallintalaitteiden löytämisessä ja niiden käytössä. Se toimii myös toisena käyttöoppaana ja varmistaa, että saat aina vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.
HALLITSE AJONEUVOASI MISSÄ TAHANSA

HALLITSE AJONEUVOASI MISSÄ TAHANSA

Land Rover Remote -etäsovelluksen avulla voit hallita ajoneuvosi toimintoja täydellisesti suoraan älypuhelimestasi. Etälukitus, polttoaineen määrä, esivalmistelu, latausajat ja ilmastointi voidaan asettaa napin painalluksella.

MUU HYBRIDIAJONEUVON TUKI

HYBRIDIAUTOSI LATAAMINEN

HYBRIDIAUTOSI LATAAMINEN

Ajoneuvosi lataaminen kotona tai seuraavassa määränpäässäsi.
HYBRIDIAJONEUVON AJOTILAT

HYBRIDIAJONEUVON AJOTILAT

Tutustu sähköä ja polttoainetta käyttäviin ajotiloihin.

1Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu kolmannen osapuolen palveluntarjoajien alustojen saatavuudesta ja matkapuhelimen kentästä.

InControl-ominaisuudet ja valinnaiset lisävarusteet sekä niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta .Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Verkkoyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

iGuide on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. IOS on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Niihin voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android on Google LLC:n tavaramerkki.