PIVI- JA PIVI PRO -TUKI

LAND ROVERIN UUDEN TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄN JA LIITETTYJEN PALVELUJEN KÄYTTÄMINEN

PIVI- JA PIVI PRO -JÄRJESTELMIEN SEKÄ LIITETTYJEN PALVELUJEN KÄYTTÄMINEN

DATAYHTEYS

Kun sinulla on voimassa oleva tilaus, Pivi Pro1 tarjoaa kaiken datan, mitä tarvitset täysin liitettyä matkaa varten. Maksuton kolmen vuoden Connected Navigation Pro1 -tilaus tarjoaa kaikki yhteydet, mitä voit tarvita seikkailuusi.

ALOITTAMINEN

LIITÄ TILISI JA LAITTEESI

LIITÄ ÄLYPUHELIMESI

LIITÄ ÄLYPUHELIMESI

Älypuhelinpaketin avulla voit käyttää sovelluksiasi turvallisesti ja kätevästi Pivi- ja Pivi Pro1 -järjestelmissä:

Apple CarPlay®3- ja
Android AutoTM4 -sovellusta käyttäen.

Kun käytät Apple CarPlay®3 -sovellusta, varmista että iPhone-puhelimesi iOS-käyttöjärjestelmän uusin versio on asennettuna ja että Siri® on käytössä puhelimessasi. Kun käytät Android AutoTM 4 -sovellusta, varmista että uusin Android Auto -sovellus on asennettuna ja että Google-ääniavustaja on käytössä Google-laitteessasi. Liitä laite keskikonsolin säilytystilan liittymäpaneeliin sertifioidulla USB-kaapelilla.

IGUIDE


iGuide-sovellus on virtuaalinen opas ja digitaalinen omistajan käsikirja. Sen avulla löydät helposti tietoa uuden Land Roverisi ja InControlin avainominaisuuksista ja ohjaimista – vastaus kaikkiin kysymyksiisi löytyy nyt mobiililaitteestasi. Hae ja lataa sovellus hakusanalla ”Land Rover iGuide” AppStoressa tai Google Play -kaupassa.

UKK

MITEN NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄN KARTAT PÄIVITETÄÄN?

Jos Pivi Pro Connected Navigation -järjestelmän tilaus1 on voimassa, kartat päivitetään aina automaattisesti. Connected Navigation -järjestelmän tilaus sisältyy yleensä ajoneuvon alkuperäiseen takuuseen, ja tilauksen uusiminen varmistaa automaattiset karttapäivitykset jatkossakin.

KUINKA MONTA BLUETOOTH-LAITETTA VOIDAAN LIITTÄÄ TAI YHDISTÄÄ LAITEPARINA?

Järjestelmä sallii yhteensä kymmenen laiteparin muodostamisen Bluetooth-laitteen kanssa, joista kaksi voi olla liitettyinä samanaikaisesti. Laitteet voivat olla puhelimia tai medialaitteita. Ensimmäinen Pivi- tai Pivi Pro1 -järjestelmään laiteparina liitetty laite määritetään ensisijaiseksi laitteeksi. Tätä voidaan muuttaa siirtymällä kohtaan Asetukset > Kaikki > Liitettävyys > Bluetooth ja napsauttamalla laitetta, jonka haluat muuttaa.

MITEN INCONTROL-PALVELUIDEN TILAUS UUSITAAN?

Kun InControl-palveluiden voimassaolo päättyy, saat sähköpostiviestin, jossa on linkki InControl-palvelujen uusimiseen. Jos et saa ole saanut tätä sähköpostiviestiä tai jos sen linkki on vanhentunut, ota yhteyttä Asiakaspalveluun.

MITEN POISTAN HENKILÖKOHTAISET TIETONI?

Ennen kuin myyt ajoneuvosi edelleen, sinun on poistettava ajoneuvon tiedot InControl-tililtäsi. Kirjaudu sisään InControl-portaaliin, valitse oikeassa reunassa Ajoneuvon asetukset ja valitse Poista ajoneuvo -valikko. Poista kaikki ajoneuvon tiedot InControl-tililtäsi valitsemalla Poista ajoneuvo. Sinulta kysytään InControl-tilisi salasanaa. Siirry Pivi-/Pivi Pro -palvelussa1 kohtaan Asetukset > Kaikki > Profiiliasetukset ja valitse poistettava profiili. Jos olet ostanut äskettäin käytetyn ajoneuvon, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

ONKO MINUN HANKITTAVA SIM-KORTTI MOBIILIDATAA VARTEN?

Ei, ajoneuvosi toimitetaan SIM-kortilla varustettuna. Sen avulla voit käyttää Connected Navigation -järjestelmän liitettyjä ominaisuuksia ja palveluja1
Nämä palvelut edellyttävät voimassa olevaa tilausta. Mobiilidata sisältyy tilaukseen, joten ylimääräistä sopimusta tai SIM-korttia ei tarvita niin kauan kuin tilaus on voimassa.

MITEN ERILAISIA KARTTANÄKYMIÄ VALITAAN VIRTUAALIMITTARISTOSSA?

Interaktiivisen ajonäytön näkymää voidaan muuttaa ohjauspyörän säätimillä. Muita Ajonäytön asetuksia voi myös olla käytettävissä ajoneuvosta riippuen. Näitä asetuksia voi muuttaa kohdassa Pivi Pro -asetukset > Navigointi > Ajonäyttö.

MINNE AJETAAN?

MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVU

Kirjaudu sisään InControl-tiliisi.
TUTUSTU UUTEEN DEFENDERIIN

TUTUSTU UUTEEN DEFENDERIIN

TUTUSTU TÄHÄN AJONEUVOON

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.

Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

4Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta www.android.com/auto/.

5Remote-etäpalvelut sisältävät tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Remote-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta.

6Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka.