TUTUSTU
UUSI RANGE ROVER SPORT

TUTUSTU<br>
UUSI RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport L461 22MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA
Range Rover Sport side view.

PELKISTETTYÄ MUOTOILUA

Tiukat korin linjat välittävät tehoa ja suorituskykyä samalla, kun salaperäiset ajovalot, etusäleikkö ja veistoksellinen puskurin alareuna huokuvat varmuutta ja asennetta. Takavalojen yhtenäinen graafinen muotoilu erottaa sen joukosta.

ATLEETTINEN RYHTI

Range Roverin atleettinen ryhti johtuu sen dramaattisista mittasuhteista ja lyhyistä korin ylityksistä. 23 tuuman vanteita on saatavana erilaisilla viimeistelyillä. Ajoneuvon profiilista ei voi erehtyä.

HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT

Range Rover Sport Dynamic on viimeistelty erottuvilla muotoilun yksityiskohdilla. Sen Satin Burnished Copper -yksityiskohdat, ainutlaatuiset alapuskurit ja Matte Graphite -merkinnät korostavat sen asennetta ja itsevarmaa olemusta.
STEALTH AND POWER

AJANTASAISET MATERIAALIT

Kestävän modernin ylellisyyden käsite on määritelty uudelleen: valikoimassa on ajantasaisia teknisiä materiaaleja, kuten valinnaisia kevyitä UltrafabricsTM-tekstiilejä, jotka eivät tingi laadusta tai suorituskyvystä.

PARANTUNUT SUORITUSKYKY

UUSI SUORITUSKYVYN MESTARI

SV EDITION ONE on varustettu erityisesti tuunatulla 635 hevosvoiman Twin-Turbo-kevythybridivoimalinjalla ja innovatiivisella 6D Dynamics -iskunvaimennusjärjestelmällä. Äärimmäisen kevyet 23 tuuman Carbon Fibre -vanteet ja Carbon Ceramic -jarrulevyt vapauttavat teknisesti kaikkein kehittyneimmän Range Rover Sportimme todellisen dynaamisen potentiaalin.
TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN

STORMER HANDLING PACK

Tuo ajaminen kaiken keskiöön valinnaisella Stormer-ohjauspaketilla. Ajoneuvossa käytetään uusimpia korin ohjausominaisuuksia, kuten Dynamic Response Pro -järjestelmää, nelipyöräohjausta, Sähköisesti ohjattua aktiivista tasauspyörästöä ja Dynaamisen kaarreajon hallintajärjestelmää (TVBB) sekä Mukautettavia ajo-ohjelmia.
DYNAAMINEN ILMAJOUSITUS

DYNAAMINEN ILMAJOUSITUS

Säädettävä dynaaminen ilmajousitus löytyy jokaisesta Range Rover Sportista. Se valmistaa ennakoivasti ajoneuvoa edessä olevaa tietä varten navigointitietoja ja säädettävää ilmajousitusta käyttäen ja mahdollistaa vasteellisemman ja hallitumman ajoneuvon käsittelyn.
TORQUE VECTORING

TORQUE VECTORING

Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä tarjoaa vasteellisen, hallitun kaarreajon ja ohjattavuuden tiukimmissakin kaarteissa. Sähköinen tasauspyörästö ja ajoneuvon jarruja ohjaava järjestelmä tasapainottavat jatkuvasti moottorin väännön jakautumista pyörien kesken.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Järjestelmä minimoi epätoivotut korin liikkeet, kuten sivuttaiset kallistukset kaarteissa tai eteenpäin nyökkäyksen kovassa jarrutuksessa. Tämä tapahtuu valvomalla yli 100 parametria jopa 500 kertaa sekunnissa täsmälleen oikeiden vasteiden määrittämiseksi.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Dynamic Launch1 optimoi vaihteiston käyttäytymistä ja tarjoaa parhaan mahdollisen väännön suurempaa kiihtyvyyttä varten. Vain Range Rover Sportissa.

HYBRIDI

Sykähdyttävät suorituskyky ja tehokkuus – yksi harvoista 50 kW:n DC-pikalatauksella ladattavista ajoneuvoista. Range Roverin Sportin pidemmän toimintamatkan lataushybridit (PHEV) voidaan ladata 80 prosentin varaustilaan alle tunnissa. Varusteluna 3,0-litrainen, 6-sylinterinen Ingenium-bensiinimoottori, 160 kW, ja useita ajotiloja.
TUTUSTU TARKEMMIN

SÄHKÖISEN HYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

123 KM

WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 96 km.

CO-2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

15 g/km*

Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

<60 MINUUTTIA**

Lataus 80 prosentin varaustilaan asti alle tunnissa DC-pikalaturia käyttäen.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

5 TUNTIA**

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

URHEILULLISTA YLELLISYYTTÄ

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

Keskity nauttimaan matkasta. Uuden sukupolven aktiivinen melunvaimennus suodattaa epätoivotun melun kehittyneiden ääniteknologioiden verkoston avulla. Tämä kaikki sisältyy valinnaiseen MeridianTM Signature Sound -äänentoistojärjestelmään.‡.

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

AMAZON ALEXA

Pyydä Alexaa3 toistamaan musiikkia, soittamaan puheluja tai ohjaamaan kodin älylaitteita samalla, kun itse keskityt ajamiseen. Voit myös olla vuorovaikutuksessa Range Rover Sport -autosi kanssa mukavasti kotoa käsin Land Rover Remotea käyttäen.
TAKAISTUINTEN VIIHDEKESKUS

TAKAISTUINTEN VIIHDEKESKUS

Matkustajat voivat viihdyttää itseään elokuvia katsomalla tai pelaamalla konsolipelejä koko matkan ajan. Kaksi 11,4 tuuman teräväpiirtonäyttöä tarjoavat näytön peilauksen ja laitteiden liitännän HDMI-yhteyden välityksellä.
MUKAVASTI VERKOSSA

MUKAVASTI VERKOSSA

Online-paketti tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja sovellusten, kuten Amazon Alexa ja Spotify, upotetun käytön. Software-over-the-air-päivitykset pitävät ajoneuvosi ohjelmiston ajan tasalla.
LANGATON LATAAMINEN

LANGATON LATAAMINEN

Langaton laitteiden lataaminen mahdollistavat yhteensopivien älypuhelimien lataamisen ja vähentävät epäjärjestystä matkustamossa.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ominaisuuksia ja innovatiivisia, ajokokemusta parantavia teknologioita.

DIGITAALISET LED-AJOVALOT

Digitaaliset LED -ajovalot, joissa on tyylistään tunnistettavat päiväajovalot, tarjoavat parannetun näkyvyyden jopa 500 metrin etäisyydelle pimeällä ajettaessa. Kussakin etuvalossa on 1,3 miljoonaa digitaalista mikropeililaitetta ja mukautuva valaisujärjestelmä käyttää navigointitietoja tien ennakoivaan seuraamiseen.

POIKKEUKSELLISTA KYVYKKYYTTÄ

TERRAIN RESPONSE

Range Rover Sport voi mukauttaa ajoneuvon moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja korijärjestelmien vasteet maaston olosuhteiden mukaan. Tämä tapahtuu Terrain Response 2 -järjestelmän seitsemällä valittavalla ajotilalla. Säädettävän Terrain Response -tekniikan avulla voit personoida maastoajojärjestelmän asetuksia ajotyyliisi sopiviksi.
OFF-ROAD CONTROL

OFF-ROAD CONTROL

Aseta ajonopeus ja pidä se vakaana haastavissa olosuhteissa, kuten mudalla, märällä nurmella, jäällä, lumella tai hiekkateillä ajettaessa. Maailman ensimmäinen mukautuva maastoajon vakionopeudensäädin tunnistaa maaston ja ohjaa automaattisesti ajoneuvon nopeutta parhaan mahdollisen ohjattavuuden ylläpitämiseksi, ja säilyttää samalla haluamasi mukavuustason.
KAHLAAMINEN

KAHLAAMINEN

Range Rover Sportin kahlaussyvyys on jopa 900 mm^. 3D Surround -kamera ja kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmän anturit ilmoittavat, kun vedenpinnan taso lähestyy ajoneuvon suurinta kahluusyvyyttä. Ohjausjärjestelmä parantaa tilannekuvaasi tosiaikaisilla tiedoilla.

TESTATTU ÄÄRIOLOSUHTEISSA

Ajoneuvoja on testattu raskaimmissa olosuhteissa – napapiiriltä aina paahtaviin hiekkaerämaihin, kilparadoilla ja maastotaipaleilla. Range Rover Sport on valmis haasteisiin.
TESTATTU ÄÄRIOLOSUHTEISSA

KUIN MITTATILAUKSENA RÄÄTÄLÖITY

Mukauta Range Rover mieltymyksiesi mukaisesti malli-, ja moottorivalikoiman sekä lisävarustelupakettien avulla.

SV EDITION ONE

RÄÄTÄLÖITY TAI VALMIS VAIHTOEHTO

Valitse ensin malli, moottori ja lisävarustepaketti ja personoi ajoneuvosi sen jälkeen ulkovärin, vanteiden ja sisustusvaihtoehtojen osalta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT

MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Lumoava, dynaaminen ja itsevarma.
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Nautiskele suorituskyvyn uusista ulottuvuuksista Range Rover Sportin ohjaimissa.

*Näytä WLTP-tiedot.

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

**Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

‡ Kuuluu Range Rover Sport SV EDITION ONE -mallin vakiovarusteisiin

^ Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

1Ei saatavana lataushybridimalliin.
2Texcellin suorittama tutkimus, 2020. Tutkimuksen tilaaja ja tuloksien toimittaja on Panasonic.
3Amazon Alexa ja Land Rover Remote Skills ovat saatavana vain tietyillä markkina-alueilla.
4Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

Apple CarPlay® on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android AutoTM on Google LLC:n tavaramerkki.

App Store on Apple Inc.:in tavaramerkki.

Google Play -kauppa on Google LLC:n tavaramerkki.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. TrifieldTM ja ”three fields -laite” ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.