SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

VERRATONTA YLELLISYYTTÄ. AINUTLAATUISTA HIENOSTUNEISUUTTA
SV BESPOKEN RAKENTAMA RANGE ROVER

SV BESPOKEN RAKENTAMA RANGE ROVER

Me teemme siitä erityisen, sinä teet siitä ainutlaatuisen.
UUSI RANGE ROVER SV

UUSI RANGE ROVER SV

Hienostunut tulkinta Range Roverin ylellisyydestä ja personoinnista.
UUSI RANGE ROVER SPORT SV

UUSI RANGE ROVER SPORT SV

Huippuluokan innovaatiot ja ensimmäistä kertaa SUV-ajoneuvossa hyödynnetyt teknologiat. Olisi vähättelyä puhua pelkästään suorituskyvyn parantamisesta.

TUNNE, JOKA EROTTUU MUISTA

Aina liikkeessä, ei koskaan aloillaan. Muotoilun ammattilaisemme, tekniset visionäärimme ja kokeneet käsityöläisemme tavoittelevat ylittämätöntä. Kokeilua, yhteistyötä, kilpailua – mutta ei koskaan kompromisseja. Me kysymme itseltämme, kuinka voimme tehdä parhaamme hienostuneemmin, dynaamisemmin, enemmän sinulle?

POIKKEUKSELLISIN AJONEUVO

Materiaalit. Ajokokemus. Merkittävyys. Uusi Range Rover SV on merkitty elegantilla, käsin työstetyllä keraamisella kilvellä, joka symboloi jokaisen SV-ajoneuvon sydämessä sykkivää visiota, tarkoitusta ja intohimoa.

PARAS ON NYT ENTISTÄ EKSLUSIIVISEMPI

Aina liikkeessä, ei koskaan aloillaan. Muotoilun ammattilaisemme, tekniset visionäärimme ja kokeneet käsityöläisemme tavoittelevat ylittämätöntä. Kokeilua,
yhteistyötä, kilpailua – mutta ei koskaan kompromisseja. Me kysymme itseltämme, kuinka voimme tehdä parhaamme hienostuneemmin, dynaamisemmin, enemmän
sinulle?

HIENOIMMAT VIIMEISTELYT JA MATERIAALIT

Tunnollinen yksityiskohdissa, intohimoinen täydellisyyden tavoittelussa. Poikkeuksellisen laadukkaat materiaalit, värit ja viimeistelyt ovat tärkeimmät tekijät, jotka erottavat SV:n joukosta. Uuden Range Roverin keraamiset sisustuksen ja ulkoasun yksityiskohdat ovat tästä esimerkki. Keramiikka on ylellisistä kelloista ja koruista tunnettu puhdas ja kestävä materiaali, jonka sulava ja viileä kosketus kuvastaa modernia ylellisyyttä.

AINUTLAATUINEN AJAJAN JA KONEEN VÄLINEN YHTEYS

Special Vehicle Operations Technical Centre on erityisesti tätä tarkoitusta varten rakennettu, 20 000 neliömetrin suuruinen huippuyksikkö. Yksikkö on jaettu neljään osa-alueeseen: VIP-toimeksiantojen osasto, valmistuslaitos, maalaamo ja F1-tyylinen tekninen osasto valmistavat yhdessä huipputason mittatilaustyönä toteutettuja, ainutkertaisen ylellisiä erikoisajoneuvoja.