UUSI RANGE ROVER
SV BESPOKE

UNELMISTASI TOTTA

Yhteistyössä SV Bespoken kanssa luotu Range Roverisi on ainutlaatuinen mestariteos.


Se syntyy henkilökohtaisesta konsultaatiosta omistautuneen SV Bespoke -asiantuntijasi kanssa. Huomaat ennennäkemättömät personointimahdollisuudet, kun olet mukana luomassa yksilöllisen ylellisyyden äärimmäistä ilmaisua.


Pienimpiä yksityiskohtia myöten ammattimaisesti käsitelty autosi on erikoisajoneuvo, jonka sinä olet tehnyt entistä erityisemmäksi.

ILMOITUSMERKKISI

Ulkonäön suhteen Range Roverisi voidaan toimittaa sinulle todella ainutlaatuisella väri- ja viimeistely-yhdistelmällä.


Selaa silmiinpistäviä sävyjä SV Bespoke Curated -paletista tai keksi ikioma pigmenttisi ainutlaatuisen Match to Sample -palvelun avulla. Varmistamme, että haluamasi väri tehdään ilman kompromisseja.


Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi tähän sisältyy mahdollisuus saada kontrastiväriset katto, peilien kannet ja vanteet.


Sukeltaessasi syvemmälle mahdollisuuksien maailmaan inspiraatio jatkuu ulkoisten aksenttien valinnalla upeita materiaaleja ja värejä käyttäen.

KATSO VIDEO ULKONÄÖSTÄ

RAJOITUKSETON MATKUSTAMO

SV Bespoke Range Roverisi sisällä sinua ympäröi mukavuus ja laatu, joka on räätälöity vaativaan makuun.


Valitse valikoimasta Near-Aniline-nahkaa tai kestäviä ei-nahkaisia Ultra-kankaita ainutlaatuisissa väreissä ja rei'ityksissä. Tai anna SV Bespoke -asiantuntijasi opastaa sinua taitavasti valikoitujen suositusten läpi.


Kauniilla viiluilla ja viimeistelymateriaaleilla, joissa on intarsioita, metallisia upotuskoristeita tai mosaiikkikuvioita, matkustamosta voidaan luoda eksklusiivinen sisäsviitti. Räätälöintitaso ulottuu istuinten ja mattojen kontrastiompeluihin.


Lähdetään itseilmaisussa eteenpäin: kutsumme sinut yksilöimään istumisesi brodeerauksella ja kulutuspinnoilla, joissa näkyy mittatilaustyönä tehty grafiikka ja viestit.

Katso video sisustuksesta
Oli tarinasi mikä tahansa, kerro se käsityöläistemme ja mestareidemme tinkimättömän silmän kautta.

Etsi paikallinen jälleenmyyjäsi