RANGE ROVER SV

HIENOSTUNUT YLELLISYYDEN JA YKSILÖLLISYYDEN TULKINTA

TEEMME SIITÄ ERITYISEN. SINÄ TEET SIITÄ AINUTLAATUISEN

Special Vehicle Operationsin työntekijöinä tehtävämme on vahvistaa ikonisten ajoneuvojemme ydinominaisuuksia. Uuden Range Rover SV:n tapauksessa Special Vehicle Operationsille tämä tarkoittaa yhä ylellisempää varustelua ja yhä enemmän personointia.


Tarjoten enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan ennen, mukaan lukien ympäristöä säästäviä, ylellisiä vaihtoehtoja nahalle, Range Rover SV heijastaa sinun luonnettasi, intohimojasi, visiotasi. Se on todella omanlaisesi.

TOTEUTETTU SINUA VARTEN

Range Rover SV:n räätälöityjen ominaisuuksien ytimessä on kaksi vaihtoehtoista, valikoitua sisä- ja ulkotilojen muotoiluteemaa. SV Serenity ja SV Intrepid kuljettavat hienostuneita väri- ja materiaaliviimeistelyjä määrättyyn suuntaan niin sisä- kuin ulkotiloissa.


Molempia teemavaihtoehtoja on saatavana sekä vakio- että pitkän akselivälin malleihin laajalla valikoimalla tehokkaita ja suorituskykyisiä moottoreita, mukaan lukien hienostunut uusi 530 hv:n V8 Twin Turbo, laajennetulla toimintamatkalla varustettu 510 hv:n lataushybridi sekä tehokas kuusisylinterinen 350HP Ingenium -diesel-rivimoottori.

SV SERENITY

SV Serenityn ulkoasu keskittyy ylellisyyden teeman ympärille. Ulkoasun yksityiskohtiin on käytetty metallipinnoitettua Atlas Silver- ja teknistä Corinthian Bronze -maalia, jotka korostavat sen ainutkertaisuutta. Tyyliä voi tehostaa entisestään valinnaisella Corinthian Bronze -värisellä kontrastikatolla ja teemaan sopivilla 23-tuumaisilla taotuilla Diamond Turned -alumiinivanteilla, joissa on Corinthian Bronze -upotukset.

SV INTREPID

SV Intrepidin ulkoasun teema on salaperäisempi ja dynaamisempi. Ulkoasun yksityiskohtien viimeistelyssä on käytetty metallipinnoitettua Anthracite-väriä, jossa on täysin uusi, erityisesti Range Rover SV -ajoneuvoja varten kehitetty savuntumma kromiviimeistely. Graphite Atlas -maalatut viimeistelyt, valinnainen musta kontrastikatto ja tyyliä täydentävät 23 tuuman taotut Satin Dark Grey -alumiinivanteet Narvik Black Gloss -upotuksilla viimeistelevät ulkoasun.

INSPIRAATIO JATKUU MATKUSTAMOSSA

Tyrmääviä ulkoasun teemavaihtoehtoja voidaan täydentää erityisillä sisätilojen väripaleteilla, viiluilla ja istuimien perforointiteemoilla. Vakiomallisten yksiväristen Ebony- tai Perlino-vaihtoehtojen lisäksi valittavana on kontrastisia kaksisävyisiä valikoimia, joilla voidaan luoda erottuvia värivyöhykkeitä matkustamon sisällä.


Ensimmäistä kertaa SV-ajoneuvojen historiassa saatavana on ympäristöä säästäviä, ylellisiä vaihtoehtoja nahalle – teema, jota sovelletaan koko ajoneuvon sisustukseen.

SV Serenityn Perlino-sisustusteemassa kontrastia haetaan edessä Liberty Blue, Sequoia Green tai Caraway -värisillä nahkasisustuksilla. SV Intrepidin sisätilojen teeman vaihtoehtoja ovat yksivärinen Ebony-nahkasisustus, kaksivärinen Rosewood- ja Ebony -nahkasisustus sekä Cinder Grey ja Light Cloud Grey UltrafabricsTM -tekstiilisisustus..

SISÄINEN TURVASATAMASI

Sisustuksemme on kehitetty tarjoamaan mukavuutta, tekniikkaa ja levollisuutta, joihin olet tottunut kotonasi. Kaikkia SV-malleja on saatavana äärimmäisellä takaistuinten viihdekokemuksella – sen 13,1 tuuman näytöt ovat suurempia kuin missään muussa Range Roverin mallissa – ja huippulaatuisilla, vain SV-mallien mukana saatavilla, akustisesti erityisen tarkoilla kuulokkeilla.

SV SIGNATURE SUITE

Nelipaikkainen SV Signature Suite on Range Rover SV:n sisustustaidon huipentuma. Vain pitkän akselivälin malleihin saatava varustus tarjoaa äärimmäisen matkustajakokemuksen.


Sen keskiössä on koko matkustamon kattava keskikonsoli, joka kätkee toiminnot, kunnes niille on käyttöä. Sähkötoiminen, alumiinista työstetty klubipöytä nousee äänettömästi keskikonsolista yhdellä sulavalla liikkeellä. Myös mukitelineet nousevat tarvittaessa käyttöasentoon viilutetun kannen alta.

HIENOIMMAT MATERIAALIT

Keraamiset yksityiskohdat henkivät modernia ylellisyyttä. Se on siroa mutta vahvaa, ja sitä nähdään yleisemmin luksuskellojen ja korujen maailmoissa.


Keraamista viimeistelyä käytetään Range Rover SV:n ulko- ja sisäosissa. Takaluukussa on käsin hiottu valkoinen, keraaminen merkki mustalla SV-kilvellä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun keraamista materiaalia käytetään ulkoasun koristeena, mikä korostaa ajoneuvon erityislaatuisuutta.

UUDET, HIENOSTUNEET KORISTELISTAT

Valitsitpa minkä tahansa teeman Range Rover SV:n personointiin, voit lisätä siihen sopivia koristelistoja laajasta valikoimastamme. Vain SV:lle tarkoitettuihin sisustuksen yksityiskohtiin sisältyy elementtejä, joissa on käytetty keraamista kohokuviointia, luonnonpuuta puisilla tai metallisilla upotuksilla ja jopa eloksoitua metallia ja kudottuja metalliverkkoja.

Näitä käytetään koko sisustuksessa keskikonsolista kojelautaan ja ovipaneeleihin. Materiaalien ja tekniikoiden innovatiivinen käyttö on ollut aina kehitystyömme etulinjassa käsin viimeistellyn ammattitaidon modernina ilmentymänä.

AINUTLAATUISESTI SINUN

Uusi Range Rover SV:n SV Bespoke -maaliratkaisut tarjoavat äärimmäisiä mahdollisuuksia itseilmaisuun.

SV BESPOKEN MAALITEKNOLOGIA

SV-asiakkaat voivat valita värejä Range Roverin vakioväripaletin lisäksi SV Bespoke Premium -väripaletin 14 ulkoasun lisävärivaihtoehdosta tai käyttää omaa värinäytettä hyödyntävää SV Bespoke Match to Sample -palvelua.
TUTUSTU SV BESPOKE -VÄREIHIN