SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN AKKUTEKNOLOGIA

KESTÄVYYSTAKUU

Kuten muut Land Roverisi osat, myös lataushybridisi sisällä oleva litiumioniakku on suunniteltu inspiroimaan täydellistä ajon varmuutta – vuosi toisensa jälkeen kaikissa olosuhteissa.

KUINKA AKKU TOIMII?

KUINKA AKKU TOIMII?

Sähköajoneuvosi ladattava akkuyksikkö koostuu useista yksittäisistä litium-ionimoduuleista.

Painaessasi Land Roverisi kaasupoljinta, energia virtaa akusta sähkömoottoreihin, jotka siirtävät voiman renkaisiin. Tämä kuluttaa vähitellen tallennettua sähkövirtaa, kunnes akku on liitettävä laturiin ja ladattava uudelleen.
KUINKA KAUAN AKKU KESTÄÄ?

KUINKA KAUAN AKKU KESTÄÄ?

Akut on suunniteltu kestämään jopa pidempään kuin ajoneuvosi käyttöikä. Toisin kuin pienemmissä, kannettavissa tietokoneissa ja puhelimissa käytettävissä litiumioniakuissa, Land Rover -akuissa käytetään erityistä tekniikkaa ja menetelmiä, joilla sen suorituskykyä voidaan optimoida vielä vuosien ja tuhansien kilometrien ajan.

Näitä ovat muiden muassa älykäs nestejäähdytysjärjestelmä ja pieni puskurijärjestelmä, joka suojaa akkua jatkuvan lataamisen aiheuttamalta rasitukselta.

LATAUSHYBRIDIAKKUAMME KOSKEVA LUPAUS

Takaamme mielenrauhasi vuoksi, että Land Rover -lataushybridisi akku kestää 6 vuotta tai 100 000 km ensiksi täyttyvän mukaisesti. Takuun aikana EV-asiantuntijamme korjaavat kaikki materiaalivirheet maksutta.

Akussa harvoin esiintyvät ongelmat johtuvat tosiasiassa yleensä yhdestä akun kennosta. Kyseisen kennon sisältävä moduuli voidaan vaihtaa helposti, mikä palauttaa akkuyksikön huippusuorituskyvyn.
LATAUSHYBRIDIAKKUAMME KOSKEVA LUPAUS

KUN AIKA KOITTAA, KIERRÄTÄMME JA
KÄYTÄMME SEN UUDELLEEN

Lataushybridiakkujemme käyttöiän pidentäminen on kestävän kehityksen strategiamme ytimessä.

ENSIMMÄINEN ELÄMÄ LAND ROVERISSA
TOINEN ELÄMÄ ENERGIAN VARASTOINNISSA
KIERRÄTYS JA UUDELLEENKÄYTTÖ

LÖYTÖRETKI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

SÄHKÖAJO-ALUE

SÄHKÖAJO-ALUE

Mikään etäisyys ei ole liian pitkä. Katso, kuinka voit maksimoida toimintamatkan kaikilla matkoillasi.
LATAUS

LATAUS

Tutustu lataushybridisi lataamiseen kotona tai määränpäässä – kaikki tärkeimmät tiedot latausajoista kustannussäästöihin.
AJAMISEN EKOLOGISUUS

AJAMISEN EKOLOGISUUS

Tutustu tapoihin, joilla luomme uudenlaista, kestävää ylellisyyttä puhtaan sähköenergian avulla.