KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN

TÄYDELLINEN LATAUSTAPA

Suosittelemme Land Rover -lataushybridin kotilataamiseen ammattimaisesti asennettua kotilatausasemaa – jota kutsutaan myös seinälaturiksi tai kotilatauspisteeksi.


Suosittelemamme kotilatausaseman toimittaja auttaa sinua tarkastamaan kotisi sopivuuden latausasemalle. Asentaminen voi riippua erilaisista edellytyksistä, kuten yksityinen pysäköintipaikka ja sopiva virtalähde.

ASENNUKSEN NELJÄ
VAIHETTA

1. VALITSE TOIMITTAJA

1. VALITSE TOIMITTAJA

Seinälaturin asentaminen alkaa sillä, että paikallinen Land Rover -jälleenmyyjä auttaa sinua kotilatausaseman asentajan valinnassa.
2. VARMISTA SOPIVUUS

2. VARMISTA SOPIVUUS

Seinälaturin sopivuus kotiisi varmistetaan pikaisesti latauksen tarjoajan kanssa. Yleisiä edellytyksiä tälle ovat yksityinen pysäköintipaikka ja tarkoitukseen sopiva virtalähde.
3. ASENNUSPÄIVÄN SOPIMINEN

3. ASENNUSPÄIVÄN SOPIMINEN

Sovi asennuspäivämäärä valitsemasi toimittajan kanssa. Huolehdi, että asennus tapahtuu ennen ajoneuvosi toimittamista. Jos sinulla on oikeus valtion tukeen kustannuksien kattamiseksi, palveluntarjoaja hoitaa tämän puolestasi.
4. OLE VALMIINA LATAAMISEEN

4. OLE VALMIINA LATAAMISEEN

Sovittuna asennuspäivänä palveluntarjoaja asentaa kotilatausaseman ja opastaa sinua latauksen perusasioissa.

SUOSITELLUT KOTILATAUSASEMA-
KUMPPANIT

Vieraile paikallisella Land Rover -jälleenmyyjälläsi ja perehdy suositeltuihin paikallisiin kotilatausasemien (seinälaturi) asentajiin,  kattaviin latausominaisuuksiin ja nopeimpiin asennusaikoihin.
SUOSITELLUT KOTILATAUSASEMA- <br> KUMPPANIT

JOHDOLLA VARUSTETUT JA JOHDOTTOMAT SEINÄLATURIT

Monilla latausasemien asentajilla on tarjolla sekä johdolla varustettuja että johdottomia seinälatureita.

Johdolla varustetuissa latureissa on kiinteä kaapeli ajoneuvoon liittämistä varten. Johdottomissa asemissa käytetään ajoneuvossa säilytettävää latauskaapelia.
JOHDOLLA VARUSTETUT JA JOHDOTTOMAT SEINÄLATURIT

LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

Auton liittäminen yöksi yksinkertaistaa latausrutiinejasi. Voit myös hyötyä edullisemmista yösähkötariffeista ja käyttää useiden energiayhtiöiden tarjoamaa, uusiutuvista energianlähteistä peräisin olevaa energiaa.

Voit asettaa tietyt latausajat Land Rover InControl -älypuhelinsovellukseesi.1.
LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

LÖYTÖRETKI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

LATAUS

LATAUS

Tutustu lataushybridisi lataamiseen kotona tai määränpäässä – kaikki tärkeimmät tiedot latausajoista kustannussäästöihin.
LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

Kohdelataus on erinomainen ratkaisu ajoitettuun uudelleenlataukseen matkan aikana. Lue lisää mahdollisista latauspaikoista ja latauksen maksamisesta.

1Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu kolmannen osapuolen palveluntarjoajien alustojen saatavuudesta ja matkapuhelimen kentästä.