KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN
AUTOASI VARTEN

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN<br>AUTOASI VARTEN

TÄYDELLINEN LATAUSTAPA

Suosittelemme Land Rover -lataushybridin kotilataamiseen ammattimaisesti asennettua kotilatausasemaa – jota kutsutaan myös seinälaturiksi tai kotilatauspisteeksi.


Suosittelemamme kotilatausaseman toimittaja auttaa sinua tarkastamaan kotisi sopivuuden latausasemalle. Asentaminen voi riippua erilaisista edellytyksistä, kuten yksityinen pysäköintipaikka ja sopiva virtalähde.

ASENNUKSEN NELJÄ
VAIHETTA

1. VALITSE TOIMITTAJA

1. VALITSE TOIMITTAJA

Seinälaturin asentaminen alkaa sillä, että paikallinen Land Rover -jälleenmyyjä auttaa sinua kotilatausaseman asentajan valinnassa.
2. VARMISTA SOPIVUUS

2. VARMISTA SOPIVUUS

Seinälaturin sopivuus kotiisi varmistetaan pikaisesti latauksen tarjoajan kanssa. Yleisiä edellytyksiä tälle ovat yksityinen pysäköintipaikka ja tarkoitukseen sopiva virtalähde.
3. ASENNUSPÄIVÄN SOPIMINEN

3. ASENNUSPÄIVÄN SOPIMINEN

Sovi asennuspäivämäärä valitsemasi toimittajan kanssa. Huolehdi, että asennus tapahtuu ennen ajoneuvosi toimittamista. Jos sinulla on oikeus valtion tukeen kustannuksien kattamiseksi, palveluntarjoaja hoitaa tämän puolestasi.
4. OLE VALMIINA LATAAMISEEN

4. OLE VALMIINA LATAAMISEEN

Sovittuna asennuspäivänä palveluntarjoaja asentaa kotilatausaseman ja opastaa sinua latauksen perusasioissa.

SUOSITELLUT KOTILATAUSASEMA-
KUMPPANIT

Vieraile paikallisella Land Rover -jälleenmyyjälläsi ja perehdy suositeltuihin paikallisiin kotilatausasemien (seinälaturi) asentajiin,  kattaviin latausominaisuuksiin ja nopeimpiin asennusaikoihin.
SUOSITELLUT KOTILATAUSASEMA- <br> KUMPPANIT

JOHDOLLA VARUSTETUT JA JOHDOTTOMAT SEINÄLATURIT

Monilla latausasemien asentajilla on tarjolla sekä johdolla varustettuja että johdottomia seinälatureita.

Johdolla varustetuissa latureissa on kiinteä kaapeli ajoneuvoon liittämistä varten. Johdottomissa asemissa käytetään ajoneuvossa säilytettävää latauskaapelia.
JOHDOLLA VARUSTETUT JA JOHDOTTOMAT SEINÄLATURIT

SÄÄSTÄ VIELÄ ENEMMÄN LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

Auton liittäminen yöksi paitsi yksinkertaistaa latausrutiinejasi, myös vähentää kansallisen sähköverkon kuormitusta. Vastineeksi voit hyötyä huomattavasti edullisemmista sähkön hinnoista ja useiden energiayhtiöiden lupaamista uusiutuvista energianlähteistä peräisin olevasta energiasta.

Voit asettaa tietyt latausajat Land Rover InControl -älypuhelinsovellukseesi.1.
SÄÄSTÄ VIELÄ ENEMMÄN LATAAMALLA YÖSÄHKÖÄ

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

LATAUSHYBRIDIN LATAAMINEN

LATAUSHYBRIDIN LATAAMINEN

Tutustu lataushybridisi lataamiseen kotona tai määränpäässä – kaikki tärkeimmät tiedot latausajoista kustannussäästöihin.
LATAAMINEN MATKALLA

LATAAMINEN MATKALLA

Kohdelataus on erinomainen ratkaisu ajoitettuun uudelleenlataukseen matkan aikana. Lue lisää mahdollisista latauspaikoista ja latauksen maksamisesta.

1Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu kolmannen osapuolen palveluntarjoajien alustojen saatavuudesta ja matkapuhelimen kentästä.