MUOTOILUA JOKA HERÄTTÄÄ AISTISI

Range Roverin hienostuneisuuden ydin.

PELKISTETTYÄ MUOTOILUA

Range Rover Velar Reductive Design

TARKAT YKSITYISKOHDAT

Range Rover Velarissa on valikoituja ja hienostuneita elementtejä, kuten uusi etusäleikön muotoilu erilaisilla ajoneuvon mittasuhteita optimoivilla teknisillä viimeistelyillä.
Range Rover Velar Reductive Design

PUHDASTA HIENOSTUNEISUUTTA

Uuden keskikonsolin puhdas hienostuneisuus kätkee runsaat säilytystilat ja kätevän langattoman latauksen.

KEHITTYNEITÄ TEKNOLOGIOITA

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

Palkitun Pivi Pro1 -tietoviihdejärjestelmän kaikki ohjaimet löytyvät uudesta11,4 tuuman kaarevapintaisesta pääkosketusnäytöstä. Se muodostaa selkeän, elegantin kojelaudan intuitiivisilla äänenvoimakkuuden, ilmastoinnin ja istuimien säätöjen toiminnoilla.
UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

Upottava äänielämys. Tehokas MeridianTM Signature Sound System -äänentoistojärjestelmä toistaa musiikin erittäin puhtaasti jopa 23 kaiuttimella ja 1 300 watin vahvistimen teholla.
MUKAVASTI VERKOSSA

MUKAVASTI VERKOSSA

Online-paketti2 tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja sovellusten, kuten Amazon Alexa ja Spotify, upotetun käytön. Software-over-the-air-päivitykset pitävät ajoneuvosi ohjelmiston ajan tasalla.
LANGATON LATAAMINEN

LANGATON LATAAMINEN

Langaton laitteiden lataaminen ja liittäminen mahdollistavat yhteensopivien älypuhelimien lataamisen ja vähentävät epäjärjestystä matkustamossa.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Tarjolla on lukuisia, ajokokemustasi parantavia, innovatiivisia teknologioita.

AJANTASAISTA YLELLISYYTTÄ

VIRKISTÄVÄÄ MUKAVUUTTA

Vartaloasi paremmin tukevaa istuimen muotoilua ja profiloituja istuintyynyjä on parannettu entisestään 20-liikkeisillä, hierovilla ja kuljettajan muistitoiminnolla varustetuilla istuimilla ja sähköisesti kallistettavilla takaistuimilla. Saatavana myös etuistuimien lämmityksen ja jäähdytyksen lisämukavuuksilla.

suorituskyky

Koe lataushybridin tarjoama sähköisen ajon hiljaisuus sekä suorituskykyinen ajodynamiikka.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

63 KM**
WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 49 km.

CO2 -PÄÄSTÖT (ALKAEN)

39 G/KM**
Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA
DC-pikalataus 0–80 prosentin varaustilaan 30 minuutissa.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2.5 TUNTIA
100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

hybridi

Nauti saumattomasta sähköisestä ajosta. Hybriditeknologia yhdistää 105 kW sähkömoottorin ja Ingenium -polttomoottorin sykähdyttäväksi ajokokemukseksi.
RANGE ROVER VELAR hybridi

HUIPPUNOPEUS

230 KM/H**

TEHO

300 PS (221 kW)

0-100 KM/H

6,5 SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0–100 km/h, 6,5 sekuntia.

CO2 -PÄÄSTÖT (ALKAEN)

188 G/KM**
Yhdistetty WLTP.

DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

Tehokas ja suorituskykyinen. MHEV -kevythybridi tallentaa ja käyttää hyväksi jarrutusten yhteydessä tavallisesti hukaan menevän energian.

D300 -moottori.
DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

HUIPPUNOPEUS

250 KM/H**

TEHO

400 PS (294 kW)

0-100 KM/H

5,5 SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0–100 km/h, 5,5 sekuntia.

CO2 -PÄÄSTÖT (ALKAEN)

218 G/KM**
Yhdistetty WLTP.

BENSIINI-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

Tehokas ja suorituskykyinen. MHEV -kevythybridi tallentaa ja käyttää hyväksi jarrutusten yhteydessä tavallisesti hukaan menevän energian.

P400-moottori.
BENSIINI-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

VARMUUTTA INSPIROIVAA SUORITUSKYKYÄ

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

KUIN MITTATILAUKSENA RÄÄTÄLÖITY

YKSILÖLLINEN

Useita varustelupaketteja ja lisävarusteita. Valikoima värejä, vanteita ja kattovaihtoehtoja. Tämä on oma Range Rover Velarisi.

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT JA NIIDEN TEKNISET TIEDOT

MALLIT JA NIIDEN TEKNISET TIEDOT

Näytä koko mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
<p>YLEISKATSAUS</p><p>RANGE ROVER VELAR</p>

YLEISKATSAUS

RANGE ROVER VELAR

Hienostunutta eleganssia.
INNOVAATIO

INNOVAATIO

Tekniikka, joka antaa voimaa suunnittelulle.

**Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2 polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. 1-vuotinen vakiotilaus, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Texcellin suorittama tutkimus, 2020. Tutkimuksen tilaaja ja tuloksien toimittaja on Panasonic.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.

Apple CarPlay® on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android AutoTM on Google LLC:n tavaramerkki.

App Store on Apple Inc.:in tavaramerkki.

Google Play -kauppa on Google LLC:n tavaramerkki.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. TrifieldTM ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.