JOHDA ESIMERKILLÄ

Kaikkien aikojen houkuttelevin Range Rover.

RANGE ROVER

HIENOSTUNUT ULKOASU

Ajantasainen, pelkistetty tulkinta ei kaipaa tarpeettomia yksityiskohtia. Tuloksena on sulava, moderni muotoilu.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

VAIVATTOMASTI HIENOSTUNUT

Moderni ja tyylikäs sisustus, jota tukevat sen virheetön, pelkistetty luonne ja intuitiivinen lähestymistapa olennaiseen teknologiaan.

YLELLISET NAHKASISUSTUKSET

Valitse omasi valikoitujen nahkojen valikoimasta, joka täyttää kaikki ylellisyyden ja hienostuneisuuden vaatimuksesi. Saatavana neljässä värissä.

YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT MATERIAALIT

Kvadrat™-tekstiilien ja Ultrafabrics™-kankaiden pehmeät materiaalit ja moderni tyyli.

VIIMEISTELYT MITTATILAUKSENA

Personoi sisustus hienostuneiden viilujen, materiaalien ja koristelistojen valikoimalla.

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

HIENOSTUNEESEEN MATKUSTAMISEEN

Sähköavusteisista ovista hieroviin Hot-Stone-istuimiin – jokainen Range Roverin yksityiskohta vahvistaa ylellistä matkustuskokemusta.

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

Uuden sukupolven aktiivinen melunvaimennus poistaa epätoivotun melun, värinän ja muut häiriöt. Tämä tapahtuu maailman ensimmäisten pääntukiin sijoitettujen kaiuttimien avulla, jotka luovat erillisiä hiljaisia alueita ja luovat äärimmäisen hienostuneen matkustamoympäristön.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

PM2,5-suodatus ja nanoeTM-tekniikka vähentävät huomattavasti tuoksuja, bakteereja ja allergeeneja, mukaan lukien SARS-COV-2-virukset1.2 CO-valvonta puolestaan parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia ja valppautta ilman pitoisuuksia tarkkailemalla.
NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

Nelivyöhykeilmastointi on varustettu erillisillä säätimillä kuljettajaa, etumatkustajaa ja toisen istuinrivin molempien puolien matkustajia varten. Jokainen voi säätää lämpötilan ja ilmavirran nopeuden tarpeidensa mukaisesti.

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

Palkittu Pivi Pro on kaikkien aikojen intuitiivisin tietoviihdejärjestelmämme. Kaikki ohjaimet löytyvät kosketusnäytöstä ja sen avulla älypuhelimet ja on helppo liittää järjestelmään, jossa on laaja valikoima liitettyjä kuljettajan ominaisuuksia.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ominaisuuksia. Tarjolla on lukuisia, ajokokemustasi parantavia, innovatiivisia teknologioita.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT
UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

MeridianTM Signature Sound toistaa musiikin elävästi. Meridianin subwoofer-bassoelementti ja 34 kaiutinta luovat upottavan äänielämyksen ajoneuvon jokaiselle istuimelleTM Trifield 3D -teknologia.
MUKAVASTI VERKOSSA

MUKAVASTI VERKOSSA

Online-paketti tarjoaa saumattoman liitettävyyden Wi-Fi-tukiaseman kanssa ja sovellusten, kuten Amazon Alexan, upotetun käytön. Software-over-the-air-päivitykset pitävät ajoneuvosi ohjelmiston ajan tasalla.
MATKUSTAMON OHJAIMET

MATKUSTAMON OHJAIMET

Anna matkustajille valta ohjata takaistuinten viihdekeskusta ja matkustamon mukavuusominaisuuksia toisen istuinrivin Executive Class -istuimien käsinojassa sijaitsevalla 8 tuuman kosketusnäyttöohjaimella.
VAIVATONTA TURVALLISUUTTA

VAIVATONTA TURVALLISUUTTA

Upotetut ovenkahvat tulevat esiin automaattisesti ja lukitus avataan, kun lähestyt ajoneuvoa. Kun avainlähetintä ei enää havaita, ovet lukitaan.

DIGITAALISET LED-AJOVALOT

Näe enemmän pimeällä paremman näkyvyyden ja resoluution ansiosta. LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla, kuvan heijastuksella ja mukautuvalla ajovalojärjestelmällä käyttävät navigointitietoja ennakoivaan edessä olevan tien seurantaan.

PARANTUNUT SUORITUSKYKY

Alkuperäinen ylellinen SUV johtaa esimerkillään: täyssähköinen Range Rover, tehokkaat pitkän toimintamatkan lataushybridit (PHEV) ja bensiini- tai dieselmoottorilla varustetut kevythybridit.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

121KM
WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 94 km.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

16G/KM
Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

<60MIN††
Lataus 80 prosentin varaustilaan asti alle tunnissa DC-pikalaturia käyttäen.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

5TUNTIA††
100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

HYBRIDI

Saatavana pidemmän toimintamatkan lataushybridinä (PHEV). 3,0-litraisen, 6-sylinterisen Ingenium-bensiinimoottorin ja 160 kW:n sähkömoottorin yhdistelmä on saatavana P460e tai P550e -vaihtoehtoihin. DC-pikalatauksella saavutat 0–80 prosentin varaustilaan tunnissa.

P460e-moottori.
HYBRIDI

HUIPPUNOPEUS

261KM/H

TEHO

615PS (452kW)

0-100 KM/H

4,5SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0–100 km/h,4,5 sekuntia

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

263G/KM
Yhdistetty WLTP.

SV-BENSIINIMOOTTORI V8

Välitön vaste ja poikkeuksellinen ajettavuus – uusi 4,4-litrainen V8-moottori tuottaa 615 hv (452 kW) ja 750 Nm vääntöä. Se kiihdyttää Range Rover SV:n 0–100 km/h 4,5 sekunnissa, kun dynaaminen kiihdytysominaisuus on käytössä.

P615-moottori.
SV-BENSIINIMOOTTORI V8

HUIPPUNOPEUS

250KM/H

TEHO

530PS (390kW)

0-100 KM/H

4,6SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0–100 km/h,4,6 sekuntia

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

256G/KM
Yhdistetty WLTP.

BENSIINIMOOTTORI V8

Tinkimätöntä tehoa ja suorituskykyä parannetulla tehokkuudella. Uusi 4,4-litrainen V8-moottori tuottaa 530 hv tehoa (390 kW) ja 750 Nm vääntöä Se kiihdyttää Range Roverin 0–100 km/h 4,6 sekunnissa, kun dynaaminen kiihdytysominaisuus on käytössä.

P530-moottori.
BENSIINIMOOTTORI V8

HUIPPUNOPEUS

234KM/H

TEHO

350PS (258kW)

0-100 KM/H

6,0SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0–100 km/h, 6,0 sekuntia

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

190G/KM
Yhdistetty WLTP.

DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

Puhdas ja tehokas. Range Roverin kevythybridimoottorit keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian. Saatavana valikoimalle diesel- ja bensiinimoottoreita.

D350-moottori.
DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME
VAIVATONTA HALLINTAA

VAIVATONTA HALLINTAA

Adaptive Dynamics -järjestelmä tarjoaa vakaan ajon ja huippuluokan ohjattavuuden valvomalla korin ja ohjauksen liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa ja optimoimalla iskunvaimentimien asetuksia.
HALLITTUA AJOA

HALLITTUA AJOA

Sähköisesti ohjatun aktiivisen takatasauspyörästön etuna on sen tarjoama parempi pito kaarteissa ja maastoajossa. Tämä saavutetaan ohjaamalla taka-akselin vasemman ja oikean renkaan luistamista.
VOIMAN TASAPAINOA

VOIMAN TASAPAINOA

Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä parantaa ajoneuvon hallintaa kaarreajossa ja sen ohjattavuutta tiukimmissakin kaarteissa. Sähköinen tasauspyörästöä ja jarruja ohjaava järjestelmä tasapainottaa moottorin väännön jakautumista pyörien kesken kaarreajossa.
SEESTEISTÄ MUKAVUUTTA

SEESTEISTÄ MUKAVUUTTA

Sähköinen ilmajousitus valmistaa Range Roverin kaarteita varten ja tarjoaa seesteistä varmuutta ajoon. Dynamic Response Pro -järjestelmään kuuluva sähköinen aktiivinen vakautusjärjestelmä (eARC) parantaa ajettavuutta tiellä.

POIKKEUKSELLISTA KYVYKKYYTTÄ

NELIPYÖRÄOHJAUS

NELIPYÖRÄOHJAUS

Nelipyöräohjaus kuuluu ajoneuvon vakiovarusteisiin. Se tarjoaa entistä hienostuneemman ajotuntuman, vakauden suurilla nopeuksilla ja ketterämmän ohjautuvuuden alhaisilla nopeuksilla. Kyseessä on kaikkien aikojen parhaiten ohjautuva Range Rover.
SÄHKÖISESTI OHJATTU ILMAJOUSITUS

SÄHKÖISESTI OHJATTU ILMAJOUSITUS

Range Roverin vakaa, rentouttava ajo saavutetaan sähköisesti ohjatun ilmajousituksen korkeutta säätämällä. Jousitus laskee ajoneuvoa tavaratilaan pääsyn helpottamiseksi ja automaattinen ajoneuvon korkeuden säätö varmistaa elegantin saapumisen kohteeseen.
MUKAUTETTAVAT AJO-OHJELMAT

MUKAUTETTAVAT AJO-OHJELMAT

Range Rover voi mukauttaa ajoneuvon moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja korijärjestelmien vasteet maaston olosuhteiden mukaan. Tämä tapahtuu Terrain Response 2 -järjestelmän kahdeksalla valittavalla ajotilalla. Säädettävän Terrain Response -tekniikan avulla voit personoida maastoajojärjestelmän asetuksia ajotyyliisi sopiviksi.

KUIN MITTATILAUKSENA RÄÄTÄLÖITY

Charente Grey (Premium Metallic) | Autobiography | Viisipaikkainen malli vakioakselivälillä

RÄÄTÄLÖITY TAI VALMIS VAIHTOEHTO

Valitse ensin malli, moottori ja lisävarustepaketti ja personoi ajoneuvosi sen jälkeen ulkovärin, vanteiden ja sisustusvaihtoehtojen osalta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER MALLIT JA TEKNISET TIEDOT

MALLIT JA TEKNISET TIEDOT

Katso koko mallivalikoima ja tekniset tiedot.
RANGE ROVER

RANGE ROVER SV

Hienostunut. Ylellinen. Eksklusiivinen.
SV BESPOKEN RAKENTAMA RANGE ROVER

SV BESPOKEN RAKENTAMA RANGE ROVER

Me teemme siitä erityisen, sinä teet siitä ainutlaatuisen.
Range Rover

Range Rover

Verrattoman hienostunut ja ylellinen.

††View WLTP figures

The figures provided are as a result of official manufacturer's tests in accordance with EU legislation with a fully charged battery. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2, fuel economy, energy consumption and range figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment, accessories fitted, actual route and battery condition. Range figures are based upon production vehicle over a standardised route.


1Texcell research, 2020 carried out for and result supplied by Panasonic.  


Optional features and their availability may differ by vehicle specification (model and powertrain) and market, or require the installation of other features in order to be fitted. Please contact your local Retailer for more details, or configure your vehicle online.


In-car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Pivi and InControl features, options, third-party services and their availability remain market dependent – check with your Land Rover Retailer for local market availability and full terms. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract which will require further subscription after the initial term advised by your Retailer. Mobile network connectivity cannot be guaranteed in all locations. Information and images displayed in relation to the InControl technology, including screens or sequences, are subject to software updates, version control and other system/visual changes depending on options selected.​ Amazon, Alexa and all related logos are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. Certain Alexa functionality is dependent on smart home technology. Use of Amazon Alexa requires an Amazon account.


Apple CarPlay® is a Trademark of Apple Inc. Apple Inc end-user terms may apply.

Android AutoTM is a Trademark of Google LLC.

App Store is a trademark of Apple Inc.

Google Play Store is a trademark of Google LLC.

MeridianTM is a registered trademark of Meridian Audio Ltd. TrifieldTM and the “three fields” device is a trademark of Trifield Productions Ltd.