Wimbledon

WIMBLEDONIN TENNISTURNAUS 2024

”Wimbledonin tennisturnaus on ikoninen Brittiläinen kulttuuritapahtuma, jota miljoonat ihmiset seuraavat kaikkialla maailmassa. Range Roverille se on ihanteellinen mahdollisuus lähestyä asiakkaitamme ajoneuvojemme eleganssia ja hienostuneisuutta heijastavalla tarinankerronnalla, ja samalla vahvistaa kahden modernin ja ylellisen brändin välistä synergiaa.”
Geraldine Ingham,
Managing Director, Range Rover

JAETTU INTOHIMO

Yhteistyömme sydämessä sykkivät hillitty hienostuneisuus ja yhteinen sitoutuminen ympäristöystävälliseen tulevaisuuteen. Range Roverimme ovat valmiina kuljettamaan pelaajia ja toimitsijoita koko tennisturnauksen ajan.


125 kilometrin toimintamatka ja paikan päällä sijaitseva lataustekniikka varmistavat, että Range Rover ja Range Rover Sport -hybridit ovat aina valmiina kaikkiin etappeihin.

Wimbledon

JOHDAMME ESIMERKILLÄ

Maailman vanhin tennisturnaus on samalla myös kauden merkittävin seurapiiritapahtuma. Range Rover -tuoteperhe herättää Wimbledonin käytösetiketin henkiin sarjalla leikkisiä otoksia.

RANGE ROVER

Wimbledon

JUOMIA ON PIDETTÄVÄ TURVALLISESTI

Täydellisen tyylikkäänä kesäiseen päivään – SV Signature Suite.
Wimbledon

OSALLISTUJILTA EDELLYTETÄÄN SOPIVAA PUKEUTUMISTA

Range Roverin tyyli sopii joka tilanteeseen.

RANGE ROVER SPORT

LATAUDU TAUKOJEN AIKANA

LATAUDU TAUKOJEN AIKANA

DC-pikalatauksella Range Rover Sport -lataushybridi ei tarvitse pitkiä taukoja.
OLE HYVÄ JA PYSY NIMETYLLÄ ISTUIMELLASI

OLE HYVÄ JA PYSY NIMETYLLÄ ISTUIMELLASI

Henkilökohtainen VIP-osasto perforoiduilla Windsor-nahkaisilla istuimilla.

RANGE ROVER VELAR

PYYDÄMME HILJAISUUTTA

PYYDÄMME HILJAISUUTTA

Pidä tauko ja rauhoitu hetki matkustamon levollisessa mukavuudessa.
PELI JATKUU, KUN KATTO ON SULJETTU

PELI JATKUU, KUN KATTO ON SULJETTU

Pidä sadetta ja nauti auringosta liukuvalla panoraamakatolla.

RANGE ROVER EVOQUE

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.  


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella markkinakohtaisesti tai ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.