RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Equipped with innovative suspension, brake and engine technologies, the vehicle is the fastest and most dynamic Range Rover Sport ever. Although sales of the SV Edition One models are completely targeted, you can register your interest today and we'll keep you posted on other Range Rover Sport SV models.

RAJOJEN RIKKOJA

Huippuluokan innovaatiot ja lajinsa ensimmäiset teknologiat yhdistyvät tässä SUV-ajoneuvossa. Olisi vähättelyä puhua pelkästään suorituskyvyn parantamisesta.

VALLANKUMOUKSELLISTA DYNAMIIKKAA

Huipputehoa tinkimättömällä mukavuudella. Dynaaminen 6D-ilmajousitus eliminoi käytännössä kaikki ajoneuvon sivuttaiskallistukset ja eteenpäin nyökkäykset. Ensimmäistä kertaa SUV-ajoneuvossa hyödynnetty teknologia yhdistyy Range Rover Sport SV EDITION ONE -mallin hienostuneeseen korirakenteeseen ja hyödyntää siten sen dynaamisen potentiaalin.

TUNNE ÄÄNIMAAILMA KEHOLLASI

Uuden sukupolven vibroakustinen tekniikka mahdollistaa moniaistisen audiokokemuksen alan johtavan SUBPACTM -alustan tarjoamana. Huippulaadukas Body and Soul Seat (BASS) -istuin tarjoaa kuusi wellness-ohjelmaa. Kuulemisen lisäksi voit myös tuntea äänen.
VAPAUTA SV:N KOKO TEHO

VAPAUTA SV:N KOKO TEHO

SV-tila aktivoidaan ohjauspyörässä olevalla valaistulla painikkeella. Ajoneuvo valmistautuu laskeutumalla 15 mm lähemmäs tien pintaa. Tunnet terävämmän kaasun vasteen, nopeamman vaihteiden vaihtumisen, ohjauksen painon käsissäsi, ja kuulet, kuinka pakosarjojen äänet voimistuvat.
EROTTUVA ÄÄNI

EROTTUVA ÄÄNI

Aktiivinen pakojärjestelmä ei tarjoa pelkästään huipputehokkaille SV-merkityille ajoneuvoille tyypillistä erottuvaa äänimaailmaa, vaan se varmistaa myös optimaalisen lämmönhallinnan, mikä on erottamaton osa huippusuorituskykyä. Nelinkertainen pakoputkisto on verhottu ruostumattomalla teräksellä ja viimeistelty hiilikuidulla.
VOIMAKAS JA VASTEELLINEN

VOIMAKAS JA VASTEELLINEN

Erikoisviritetty 635 hevosvoiman kaksoisturboahdettu 4,4-litrainen V8 moottori tekee ajoneuvosta paitsi kaikkien aikojen tehokkaimman, myös nopeimman Range Roverin. Se tarjoaa välittömät vasteet ja poikkeuksellisen ajettavuuden. Moottorin huipputeho on käytettävissä tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

ULKOINEN OLEMUS

Range Rover Sport SV EDITION ONE -ajoneuvossa yhdistyvät täydelliset mittasuhteet ja toiminnallinen kauneus – se viestii olemuksellaan vakavuutta ja päättäväisyyttä. Ilmavirtaa ohjataan tarkasti ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi samalla, kun alhaisempi ajokorkeus korostaa entisestään sen lihaksikasta, maanläheistä estetiikkaa. SV-tila laskee ajokorkeutta entisestään mukaansatempaavamman ajokokemuksen saavuttamiseksi.

YLELLISYYDEN TUNTU

Sisätilojen suunnittelu heijastaa ajajan ja auton välistä yhteyttä: voimakas urheiluauton luonto yhdistyy siinä hienostuneeseen tyylin ja mukavuuteen.
NYKYAIKAISTA MUKAVUUTTA

NYKYAIKAISTA MUKAVUUTTA

Kevytrakenteisissa istuimissa yhdistyvät UltrafabricsTM ja 3D-Knit-nollahukkatekstiili luovat yhdessä nykyaikaista mukavuutta ja suorituskykyä.
TEHO ON SINUN KÄSISSÄSI

TEHO ON SINUN KÄSISSÄSI

Tunne suorituskyky sormenpäilläsi. Ohjauspyörän muotoilun erottuvat peukalotuet ja innovatiiviset, läpikuultavat ja reunoiltaan valaistut vaihdevivut parantavat sormituntumaa. Ajoneuvon todellinen potentiaali pääsee valloilleen SV-tilan painiketta painamalla samalla, kun tunnelmavalaistuksen punainen hehku täyttää matkustamon.
YKSITYISKOHTIEN TARKKUUTTA

YKSITYISKOHTIEN TARKKUUTTA

Hienostuneisuus näkyy kaikissa yksityiskohdissa. Range Rover Sport SV EDITION ONE -ajoneuvon kosketuspisteet on viimeistelty mustilla keraamisilla pinnoilla, mikä tarjoaa ylellisille kelloille tyypillisen sulavan, timanttisen sormituntuman.

VALITSE UUSI OMA RANGE ROVER SPORT SV

Range Rover Sport SV EDITION ONE on saatavana kolmella erottuvalla värisuosituksella, joista jokaisessa on ainutlaatuinen merkintä keskikonsolissa, etuspoilerissa, astinlaudoissa ja maavaloissa.

CARBON BRONZE MATTE

Itsevarma olemus. Saatavana eksklusiivisella Carbon Bronze Matte -maalipinnalla ja korin värisellä Carbon Fibre -konepellillä, 23 tuuman Carbon Fibre Satin Grey Tint -vanteilla sekä Cinder Grey- ja Ebony UltrafabricsTM -sisustuksella.
RAKENNA OMASI

RAJAT YLITTÄVIÄ INNOVAATIOITA

Range Rover Sport SV on rajoja rikkovan innovaation sykähdyttävä uusi ilmaus. Se on tulosta hellittämättömästä tavoittelustamme kohti kaikkea poikkeuksellista.
RAJAT YLITTÄVIÄ INNOVAATIOITA

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Rajat ylittäviä innovaatioita
TUTUSTU RANGE ROVER SPORT -MALLEIHIN

TUTUSTU RANGE ROVER SPORT -MALLEIHIN

Ajaa uudella tasolla.
RANGE ROVER SPORT -MALLIT

RANGE ROVER SPORT -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.