RANGE ROVER SPORTRange Rover Sport on urheilullisen ylellisyyden edelläkävijä. Nauti sykähdyttävästä maantieajon dynamiikasta, uskomattomasta suorituskyvystä ja vaivattoman ajon varmuudesta. Laadukkaiden materiaalien kosketus ja yksityiskohtien viimeistely saavat sinut tuntemaan jotain poikkeuksellista.

Uusissa pikaladattavissa lataushybrideissä on kokoluokkansa tehokkain sähkömoottori 160 kW (218 hv), joka ansiosta sähköinen toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 123 km.

Uuden Range Rover Sportin kanssa nautit myös valmistajan takuun tuomasta turvallisuudesta viiden vuoden tai 150 000 kilometrin ajan (ensiksi toteutuvan mukaisesti). Nautiskele ajosta luottaen siihen, että me huolehdimme ylellisestä kokemuksestasi yksityiskohtia myöten.

VARAA KOEAJO

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)