MUOTOILTU ILMAN KOMPROMISSEJA

Karisma johtaa esimerkillään.

EROTTUVA MUOTOILU

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

VANGITSEVA LUONNE

Evoque kantaa sisällään Range Roverin muotoilun DNA:ta – tästä esimerkkeinä kelluva kattoratkaisu, kyljen jatkuva kaari ja uusi, elegantti kolmiulotteinen etusäleikkö. Uusien Pixel LED -ajovalojen muotoilu on tuore ja erottuva.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

RAUHOITTAVA YMPÄRISTÖ

Range Rover Evoquen rauhoittavassa, pelkistetyssä matkustamossa sekä uudessa keskikonsolissa on uusi kosketuskäyttöinen vaihteenvalitsin, kelluva 11,4-tuumainen, kaareva, lasinen kosketusnäyttö ja parannetut säilytystilat.

MUKAVASTI VERKOSSA

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

Palkitun Pivi Pro1 -tietoviihdejärjestelmän kaikki ohjaimet löytyvät uudesta liikkuvasta, 11,4-tuumaisesta kaarevapintaisesta lasisesta pääkosketusnäytöstä. Äänenvoimakkuuden, ilmastoinnin ja istuimen säätöjen asetukset ovat kätevästi aina käden ulottuvilla.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on useita ajamisessa vaivaa säästäviä ja pysäköintiä helpottavia ominaisuuksia. Käytössäsi on valikoima innovatiivisia, ajamista parantavia teknologioita.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Ajoneuvon tärkeimmät ominaisuudet ovat ohjattavissa puhumalla Alexalle.3 Voit ohjata kaikkea navigoinnista medialaitteisiin – ja jopa yhteensopivia älylaitteita kotonasi – pelkästään äänelläsi.
KEHITTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

KEHITTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä toimii saumattomasti Software Over the Air -päivitysten kanssa parantaen Range Rover Evoquen tekniikkaa jatkuvasti.1 4What3words-navigoinnissa tarkat sijainnit löytyvät kolmen sanan syötteillä.
SAUMATON LIITETTÄVYYS

SAUMATON LIITETTÄVYYS

Virta ei pääse enää koskaan loppumaan: kaikkialla sijaitsevien USB-C-porttien ansiosta kaikki matkustajat pysyvät verkossa ja langaton lataaminen vähentää matkustamon epäjärjestystä.
VAIVATONTA TURVALLISUUTTA

VAIVATONTA TURVALLISUUTTA

Dynamic SE:n, Dynamic HSE:n ja Autobiographyn vakiovarusteena saatavilla oleva avaimettomien ovien kahvat aktivoituvat automaattisesti, kun lähestyt ajoneuvoa, ja ovien lukitus avautuu. Heti kun auto ei enää havaitse avainlähetintä, ovet lukkiutuvat.

NYKYAIKAISTA MUKAVUUTTA

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Range Rover Evoquen Cabin Air Purification Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä edustaa luokkansa edistyneintä ilmanlaadun tekniikkaa. Se huolehtii osaltaan matkustajien hyvinvoinnista suodattamalla ilman PM2,5-suodattimella ja parantaa tarkkaavaisuutta tarkkailemalla ja ohjaamalla CO2-pitoisuuksia.5

SUORITUSKYKYÄ

SÄHKÖINEN WLTP-TOIMINTAMATKA (JOPA)

61KM††
WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 47 km.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

33G/KM††
Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

30MINUUTTIA
DC-pikalataus tyhjästä 80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2TUNTIA 12 MINUUTTIA
100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

HYBRIDI

Range Rover Evoque -lataushybridi (PHEV) tarjoaa eri vaihtoehtojen parhaat puolet: sen hybriditeknologiassa yhdistyvät 80 kW:n sähkömoottori ja Ingenium-bensiinimoottori. Aja jokapäiväisiä matkojasi pelkästään EV-ajotilaa käyttäen6.

P270e-moottori.
HYBRIDI

HUIPPUNOPEUS

230KM/H*

TEHO (KW/HV)

249PS (184kW)

0-100 KM/H

7,6SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0-100 km/h, 7,6 sekuntia.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

182G/KM±
Yhdistetty NEDC

KEVYTHYBRIDI

Tehokkaat ja voimakkaat kevythybridimoottorimme keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian.

P250-moottori.
KEVYTHYBRIDI

HUIPPUNOPEUS

213KM/H

TEHO (KW/HV)

204PS (150kW)

0-100 KM/H

8,5SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0-100 km/h, 8,5 sekuntia.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

166G/KM††
Yhdistetty WLTP

DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

Tehokkaat ja voimakkaat kevythybridimoottorimme keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian.

D200-moottori.
DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

KULKEE KAIKISSA MAASTOISSA

MUKAUTETTAVAT TEKNOLOGIAT
IHANTEELLINEN PITO

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

YKSILÖLLINEN

Voit parantaa hienostunutta mukavuutta entisestään huolellisesti kuratoidulla valikoimalla elämän laatua parantavia varustepaketteja ja lisävarusteita.

LÖYTÖRETKI JATKUU

Mallit ja tekniset tiedot

Mallit ja tekniset tiedot

Katso koko mallivalikoima ja tekniset tiedot.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Koe Range Rover Evoque.

**Näytä WLTP-tiedot.


Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen.2Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

23D Surround -kamera. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

3Amazon, Alexa ja niihin liittyvät merkit ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Voi edellyttää lisätuotteita ja -asetuksia. Yhteensopivat älypuhelimet. Liitettävyys riippuu kolmannen osapuolen verkkoalustoista ja -tilauksista.

4Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu käytettävissä olevista matkapuhelinverkoista, signaalin vahvuudesta ja asiakkaan tilistä. Edellyttää mobiilidataa ja Wi-Fi-yhteyttä. Langaton Software Over the Air -päivitys edellyttää ajajan suostumusta, verkkoyhteyttä ja palvelun saatavuutta kyseisellä markkina-alueella.

5Kilpailevien merkkien suljetun luokan ajoneuvoihin verrattuna. Voimassa päiväyksellä 3.3.2023.

6Keskimääräinen päivittäisten ajojen pituus (48 km) on laskettu Range Rover Evoque -ajonevojen InControl-tietojen perusteella 30 maailmanlaajuisella markkina-alueella 2019–2022 välisenä aikana. Täyteen ladatulla akulla.