SIIRTYMINEN SÄHKÖISEEN AJOON LAND ROVERILLA

LEGENDAARISEN KYVYKKYYDEN JA YLELLISYYDEN UUDET TUULET

Land Rover on haastanut mahdollisuuksien rajoja jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Sähköinen tehokkuus nostaa maailman suorituskykyisimmän ja ylellisimmän SUV-ajoneuvon kestävän kehityksen, vasteellisuuden ja hienostuneisuuden uudelle tasolle.

UUSI RANGE ROVER ELECTRIC

UUSI RANGE ROVER ELECTRIC

Tarkkuus ja käsityötaito yhdistyvät Range Roverille tyypilliseen ylellisyyteen, ja tuloksena on täysin pakokaasupäästötön, miltei äänetön työntövoima ja mahdollisuus ladata ajoneuvoja nopeimpia julkisia latausverkkoja käyttäen.
SÄHKÖINEN AJAMINEN

SÄHKÖINEN AJAMINEN

Sähköajoneuvoilla jokainen kilometri ajetaan täysin ilman pakokaasupäästöjä. Uusi lataushybridisarjamme (PHEV) alentaa päästöjä täysin sähköisellä (EV) ajotilalla ja hybridiajotilalla.
HIENOSTUNEEN AJAMISEN UUSI MAAILMA

HIENOSTUNEEN AJAMISEN UUSI MAAILMA

Lataushybridit (PHEV) ja kevythybridit (MHEV) täydentävät legendaarisen Land Roverin ominaisuuksia miltei äänettömällä, välittömällä sähköisellä voimalla ja mukana tulevilla hienostuneilla ominaisuuksilla.

LAND ROVER SÄHKÖ- JA HYBRIDI TEHO

SÄHKÖINEN

SÄHKÖINEN

Sähköajoneuvoissa voimanlähteenä toimivat sähkömoottori ja akku. Huoltoasemalla tankkaamisen sijaan voit ladata autosi kotilatausasemaa käyttäen. Tien päällä ollessasi voit käyttää yleisten latauspisteiden DC-pikalatureita. Sähköllä ajaminen vähentää hiilidioksidipäästöjä ja pienentää hiilijalanjälkeäsi.
LATAUSHYBRIDI (PHEV)

LATAUSHYBRIDI (PHEV)

Voimanlähteinä sähkömoottori ja akku, joita tuetaan polttomoottorilla. Voit ajaa suurimman osan lyhyistä matkoistasi täysin sähköisesti ja täysin ilman pakokaasupäästöjä. Satunnaisilla pitkillä matkoilla sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmä tarjoaa lisävarmuutta. Akun lataaminen on yhtä helppoa niin kotona kuin määränpäässäsi.
KEVYTHYBRIDI (MHEV)

KEVYTHYBRIDI (MHEV)

Land Rover -kevythybridit parantavat bensiini- ja dieselmoottorien hienostunutta tehokkuutta käyttämällä uudelleen hidastuksessa ja regeneratiivisessa jarrutuksessa talteen kerättyä energiaa. Koska niissä ei ole varsinaista sähkömoottoria, niillä ei voi ajaa pelkästään sähköisesti, eikä niitä tarvitse ladata.

SÄHKÖINEN AJAMINEN

LATAAMINEN KOTONA JA TIEN PÄÄLLÄ

LATAAMINEN KOTONA JA TIEN PÄÄLLÄ

Kotilatausasema on helpoin ja kustannustehokkain keino aloittaa päivä akut ladattuina. Kohdelataus on täydellinen ratkaisu ajoitettuun uudelleenlataukseen matkan aikana.
SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ JA MAASTOSSA

SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ JA MAASTOSSA

Kun poikkeat tallatuilta reiteiltä, huomaat, kuinka sähköinen voima antaa välitöntä lisäpotkua kaikkein vaativimmissakin maastoissa ja ramppikulmissa. Poikkeuksellisen maavaran ja kahluuominaisuuksien¹ ansiosta et epäröi haasteiden edessä.
SÄHKÖISEN AJON TUOMAT SÄÄSTÖT

SÄHKÖISEN AJON TUOMAT SÄÄSTÖT

Land Roverin lataushybridit voivat säästää sinulle rahaa vuoden ympäri huomattavilla verohelpotuksilla, alhaisemmilla käyttökustannuksilla ja ruuhkamaksuttomalla ajolla.
UUDEN AIKAKAUDEN ALKU

UUDEN AIKAKAUDEN ALKU

Haluamme maailman, josta kaikki voivat nauttia. Täysin pakokaasupäästötön sähköinen ajaminen on ylellisten SUV-ajoneuvojemme tulevaisuus.

LAND ROVERIN SÄHKÖISTETYT AJONEUVOT

Tutustu modernin suorituskyvyn ja ylellisyyden visiotamme edustavaan Land Roverin
lataus- ja kevythybridien valikoimaan.

Tutustu omalla markkina-alueellasi saatavana oleviin malleihin paikallisilla verkkosivuillamme.