LAND ROVER ASSISTANCE BY SERVICE - PALVELU

LAND ROVER  ASSISTANCE BY SERVICE - PALVELU

LAND ROVER ASSISTANCE BY SERVICE - PALVELU

Tee oikea valinta ja suorita määräaikaishuoltosi Land Roveriisi myös takuuajan jälkeen valtuutetussa merkkihuollossa – saat Land Rover Assistance by Service -tiepalvelun käyttöösi veloituksetta seuraavaan määräaikaishuoltoon asti.

Land Rover Assistance by Service on kattava apupalvelu yli 3-vuotiaille autoille, joka antaa Land Roverin kuljettajille täydellisen mielenrauhan. Palvelu auttaa autoiluun liittyvissä hätätapauksissa, kuten auton vika- tai onnettomuustapauksissa, ja lievissä ongelmissa, kuten rengasrikoissa.

Jos autosi rikkoutuu ajokelvottomaksi, Jaguar Assistance by Service saapuu paikalle tarkistamaan sen. Jos ongelmaa ei voida korjata tienvarressa, auto kuljetetaan lähimpään valtuutettuun Jaguar-korjaamoon.

Jos valtuutettu Jaguar-korjaamo ei voi korjata autoa saman vuorokauden aikana, olet oikeutettu C-luokan sijaisautoon maksimissaan kolmeksi päiväksi. Vaihtoehtoisesti Jaguar Assistance by Service kattaa:

  • maksimissaan 3 vuorokauden yöpymisen keskitasoisessa hotellissa, jos matka on katkennut yli 50 kilometrin päässä kotoa
  • linja-auto/juna/taksikulut
  • lennon turistiluokassa, jos kotiin on yli 4 tunnin matka