TUTUSTU

DISCOVERY SPORT
<h3><b>TUTUSTU</h3> DISCOVERY SPORT

SUUNNITELTU MONIPUOLISEKSI

TILAVA ISTUINRATKAISU

Koko perhe voi matkustaa seikkailuihin tyylillä ja mukavasti jopa seitsemän istuimen matkustamossa, jossa on luokkansa tilavin avoin etukonsolin säilytyslokero.1

KANNA KAIKKI KATOLLA

75 kg:n dynaamisella kattokuormalla tilaa riittää kattokuljetuslaatikoille, polkupyörille ja muille varusteille.

SAUMATON LIITETTÄVYYS

Virta ei pääse enää koskaan loppumaan: wattiluvultaan tehokkaampi ja nopeammin lataava USB-C-portti löytyy jokaiselta istuinriviltä.

TULEVIIN SEIKKAILUIHISI

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

USKALIAS MUOTOILU

Kiiltävän mustat sivukynnykset ja kiiltävän musta etusäleikkö tunnusomaisella Discoveryn kuusikulmaisella kuvioinnilla sekä niitä täydentävät korin väriset pohjalevyt ja Narvik Gloss Black -väriset konepellin merkinnät.

DYNAAMINEN OLEMUS

Discoveryn DNA on helppo huomata: päättäväinen ryhti, kyljen nousevat yksityiskohdat ja takaosan erottuva kattopilari. Saatavana on 21- ja 19-tuumaisia alumiinivanteita kiiltävän mustina tai Diamond Turned -viimeistelyillä.

HÄTKÄHDYTTÄVÄ VÄRI

Discovery Sport Dynamicin hinaussilmukan suojuksen väri on sovitettu korin väritykseen ja kiiltävän mustat alemmat kynnyskotelot korostavat sen ylvästä, modernia olemusta.

INTUITIIVISET SÄÄTIMET

Ohjaa kaikkia ajoon liittyviä toimintoja kätevästi uudella siirrettävällä 11,4 tuuman kaarevalla ja lasisella Pivi Pro -kosketusnäytöllä.2 Uusi vaihteenvalitsin tarjoaa vaivattoman ja kosketusaistiin perustuvan hallinnan.

TAATTUA MUKAVUUTTA

Materiaalien valikoima, sisältäen myös Luxtec- ja Suedecloth -materiaalit, varmistaa kaikkien mukavuuden matkan aikana. DuoLeather tai Windsor-nahkaverhoiluja on saatavana erilaisina väriviimeistelyinä.

HUIKEAT NÄKÖALAT

Anna luonnollisen valon virrata Discovery Sport -ajoneuvoosi ja nauti paremmista näkymistä kaikilta istuimilta käsin valinnaisella panoraamakatolla.

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

SAUMATTOMASTI LIITETTY

Aloita perheen kaikki seikkailut viiveettä Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmällä.2 90 prosenttia toiminnoista on kahden napautuksen ulottuvilla uudella 11,4-tuuman kaarevalla lasisella kosketusnäytöllä.

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

Teräväpiirtoisen, 12,3-tuumaisen, täysin interaktiivisen ajonäytön tarkoituksena on tuoda ajoneuvon, navigoinnin ja ajon tiedot ajajan katseen linjalle. Tärkeimmät tiedot voidaan myös heijastaa tuulilasiin valinnaisella HUD-tuulilasinäytöllä.4.

ILMANPUHDISTIN

Discovery Sportin Air Purification Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä edustaa luokkansa edistyneintä ilmanlaadun tekniikkaa. Se suodattaa ja puhdistaa ohjaamon ilman pölystä ja mikrobeista ja huolehtii samalla osaltaan perheesi hyvinvoinnista tarkkailemalla ilman CO-pitoisuuksia.12

MUKAVASTI VERKOSSA

Saumaton liitettävyys koko perheelle: Amazon Alexa, liitetyt pilvipalvelut ja Apple CarPlay®. Wi-Fi-tukiasema on käytettävissä valinnaisen datayhteyden välityksellä.7 Ole vuorovaikutuksessa ajoneuvosi kanssa etäyhteydellä Land Rover Remote Skill -palvelulla.

LANGATON LATAAMINEN

Langaton laitteiden lataaminen ja liittäminen mahdollistavat yhteensopivien älypuhelimien lataamisen ja vähentävät epäjärjestystä matkustamossa.3

PARANNETTUA TEHOKKUUTTA

LATAUSHYBRIDI

Aja yli 90% kaikista päivittäisistä matkoista täysin sähköisesti 9. Plug-in hybridi (PHEV) tarjoaa täysin sähköistä ajoa ilman pakokaasupäästöjä virallisen mittauksen mukaan jopa 61km ††.

SÄHKÖISEN HYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

WLTP TOIMINTAMATKA (JOPA)

61 KM**

Arvioitu toimintamatka normaalissa ajossa 47km.

CO-2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

33 G/KM**

Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA

DC-pikalataus 0–80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2 TUNTIA 12 MINUUTTIA

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

VARMAA SUORITUSKYKYÄ

CONFIDENT CAPABILITY

KULJETA MITÄ HALUAT Discovery Sportin jopa 2 500 kg:n vetokyvyllä*

voit kuljettaa mitä tahansa venetrailereista hevosenkuljetusvaunuihin.

MUKAUTETTAVAT TEKNOLOGIAT

Varmuutta kaikissa olosuhteissa: jokainen Discovery Sport on varustettu nelivedolla, Pidonhallintajärjestelmällä, ja Terrain Response 2 -järjestelmällä.

IHANTEELLINEN PITO

Voit tuntea olosi turvalliseksi kaikissa olosuhteissa, sillä Liikkeellelähtöavustin, Progressiivinen jarrujen vapautus, Ylämäkiavustin ja Alamäkihidastin avustavat erilaisissa maastoajotilanteissa.

LÖYTÖRETKI JATKUU

DISCOVERY SPORT -MALLIT

DISCOVERY SPORT -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Ota enemmän irti maailmastasi Discovery Sportin avulla.

**Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen.2Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

Perävaunun vetäminen vaikuttaa merkittävästi sähköiseen toimintamatkaan.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Kilpailevien merkkien suljetun luokan ajoneuvoihin verrattuna. Voimassa päiväyksellä 3.3.2023.

2Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Vain yhteensopivat älypuhelimet.

4Edellyttää auringonsuojalasia joillakin markkina-alueilla. Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.

5Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

6ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 3D Surround -kamerajärjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

7Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Land Rover -etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

9Keskimääräinen päivittäisten ajojen pituus (51 km) on laskettu Discovery Sport -ajoneuvojen InControl-tietojen perusteella maailmanlaajuisesti 30 markkina-alueella 2019–2022 välisenä aikana. Täyteen ladatulla akulla.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.