LÖYDÄ TIE VAPAUTEEN

Ota enemmän irti maailmastasi Discovery Sportin avulla.

SUUNNITELTU MONIPUOLISEKSI

TILAVA ISTUINRATKAISU

Koko perhe voi matkustaa seikkailuihin tyylillä ja mukavasti jopa seitsemän istuimen matkustamossa, jossa on luokkansa tilavin avoin etukonsolin säilytyslokero.1
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->KULJETA MITÄ HALUAT

KULJETA MITÄ HALUAT

Discovery Sportin jopa 2 500 kg:n vetokyvyllä* voit kuljettaa mitä tahansa venetrailereista hevosenkuljetusvaunuihin.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->KANNA KAIKKI KATOLLA

KANNA KAIKKI KATOLLA

75 kg:n dynaamisella kattokuormalla tilaa riittää kattokuljetuslaatikoille, polkupyörille ja muille varusteille.

TULEVIIN SEIKKAILUIHISI

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

USKALIAS MUOTOILU

Kiiltävän mustat sivukynnykset ja kiiltävän musta etusäleikkö tunnusomaisella Discoveryn kuusikulmaisella kuvioinnilla sekä niitä täydentävät korin väriset pohjalevyt ja Narvik Gloss Black -väriset konepellin merkinnät.

INTUITIIVISET SÄÄTIMET

Ohjaa kaikkia ajoon liittyviä toimintoja kätevästi uudella siirrettävällä 11,4 tuuman kaarevalla ja lasisella Pivi Pro -kosketusnäytöllä.2 Uusi vaihteenvalitsin tarjoaa vaivattoman ja kosketusaistiin perustuvan hallinnan.

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

SAUMATTOMASTI LIITETTY

Aloita perheen kaikki seikkailut viiveettä Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmällä.2 90 prosenttia toiminnoista on kahden napautuksen ulottuvilla uudella 11,4-tuuman kaarevalla lasisella kosketusnäytöllä.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Suunniteltu helpottamaan ajoa. Kuljettajan avustinjärjestelmäpaketissa on intuitiivisia ominaisuuksia, kuten mukautuva vakionopeussäädin ja takatörmäyksen valvonta.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT
ILMANPUHDISTIN

ILMANPUHDISTIN

Discovery Sportin Air Purification Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä edustaa luokkansa edistyneintä ilmanlaadun tekniikkaa. Se suodattaa ja puhdistaa ohjaamon ilman pölystä ja mikrobeista ja huolehtii samalla osaltaan perheesi hyvinvoinnista tarkkailemalla ilman CO2-pitoisuuksia.1
MUKAVASTI VERKOSSA

MUKAVASTI VERKOSSA

Saumaton liitettävyys koko perheelle: Amazon Alexa, liitetyt pilvipalvelut ja Apple CarPlay®. Wi-Fi-tukiasema on käytettävissä valinnaisen datayhteyden välityksellä.7 Ole vuorovaikutuksessa ajoneuvosi kanssa etäyhteydellä Land Rover Remote Skill -palvelulla.
LANGATON LATAAMINEN

LANGATON LATAAMINEN

Langaton laitteiden lataaminen ja liittäminen mahdollistavat yhteensopivien älypuhelimien lataamisen ja vähentävät epäjärjestystä matkustamossa.3
VAIVATON JA TURVALLINEN

VAIVATON JA TURVALLINEN

SE- ja HSE-malleissa vakiona saatavalla avaimettomalla sisäänkäynnillä autosi ovet lukkiutuvat automaattisesti, kun avaimenperää ei enää voi havaita.

PARANNETTUA TEHOKKUUTTA

SÄHKÖINEN WLTP-TOIMINTAMATKA (JOPA)

60KM††
WLTP. Arvioitu toimintamatka normaalissa ajossa 46km.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

34G/KM††
Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

30MINUUTTIA
DC-pikalataus 0–80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2TUNTIA 12 MINUUTTIA
100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

HYBRIDI

Aja yli 90 prosenttia keskimääräisistä päivittäisistä ajoista sähköisesti EV-ajotilaa käyttäen9. Lataushybridi (PHEV) mahdollistaa täyssähköajon ilman pakokaasupäästöjä.

P270e-moottori.
HYBRIDI

TEHO

249PS
184 kW.

Suurin sallittu vetomassa (kg)

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0-100 km/h, 7,8 sekuntia.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

187G/KM±
Yhdistetty

KEVYTHYBRIDI

Tehokkaat ja voimakkaat kevythybridimoottorimme keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian.

P250-moottori.
KEVYTHYBRIDI

TEHO

204PS
150 kW.

Suurin sallittu vetomassa (kg)

2.500KG

0-100 KM/H

8,6SEKUNTIA
Kiihtyvyys 0-100 km/h, 8,6 sekuntia.

CO2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

171G/KM††
Yhdistetty WLTP

DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

Tehokkaat ja voimakkaat kevythybridimoottorimme keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian.

D200-moottori.
DIESEL-KEVYTHYBRIDIMOOTTORIMME

VARMAA SUORITUSKYKYÄ

MUKAUTETTAVAT TEKNOLOGIAT
IHANTEELLINEN PITO

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

YKSILÖLLINEN

Valikoimalla valinnaisia lisävarusteita ja ulkoisia lisävarusteita voit mukauttaa Discovery Sportin jokaiseen seikkailuun.

LÖYTÖRETKI JATKUU

Mallit ja tekniset tiedot

Mallit ja tekniset tiedot

Näytä koko mallivalikoima.
Discovery Sport

Discovery Sport

Ota enemmän irti maailmastasi Discovery Sportin avulla.

**Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen.2Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

Perävaunun vetäminen vaikuttaa merkittävästi sähköiseen toimintamatkaan.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Kilpailevien merkkien suljetun luokan ajoneuvoihin verrattuna. Voimassa päiväyksellä 3.3.2023.

2Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Vain yhteensopivat älypuhelimet.

4Edellyttää auringonsuojalasia joillakin markkina-alueilla. Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.

5Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

6ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 3D Surround -kamerajärjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

7Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Land Rover -etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

9Keskimääräinen päivittäisten ajojen pituus (51 km) on laskettu Discovery Sport -ajoneuvojen InControl-tietojen perusteella maailmanlaajuisesti 30 markkina-alueella 2019–2022 välisenä aikana. Täyteen ladatulla akulla.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.