AJAMISEN EKOLOGISUUS

AJAMISEN EKOLOGISUUS

SÄHKÖINEN AJO ETUSIJALLE

Maailma ympärillämme kehittyy, ja niin tekee myös Land Rover. Sähköllä ajaminen vähentää hiilidioksidipäästöjä ja pienentää hiilijalanjälkeäsi. Tavoitteemme saavuttamiseksi sähköinen teknologia löytyy nyt jokaisen SUV-ajoneuvomme ja strategisten suunnitelmiemme ytimestä.Tämä ei kuitenkaan ole lopullinen tavoitteemme. Tutustu tapoihin, joilla luomme uudenlaista, kestävää ylellisyyttä, ja kuinka ajamalla sähköajoneuvolla voit itse olla osa muutosta.

MATKAMME KOHTI PAKOKAASUPÄÄSTÖTÖNTÄ AUTOILUA

Sähköajoneuvojemme lisäksi pyrimme nollaamaan hiilidioksidipäästömme kaikilla yritystoimintamme alueilla vuoteen 2039 mennessä – hankintaketjusta valmistusprosesseihin asti.

Työskentelemme jo nyt hiilineutraaliuden saavuttamiseksi koko valmistusverkostossamme käyttämällä 100 prosenttisesti uusiutuvaa, täysin hiilidioksidipäästötöntä sähköä kaikissa Ison-Britannian yksiköissämme.
MATKAMME KOHTI PAKOKAASUPÄÄSTÖTÖNTÄ AUTOILUA

AKKUJEN KIERTOTALOUS

Kun ajat Land Roveria, kestävyys on osa pakettia. Lataushybridiemme akut eivät tee tästä
poikkeusta. Myönnämme mielenrauhasi vuoksi ajoneuvollesi kuuden vuoden tai 100 000 km:n takuun
ensiksi täyttyvän mukaisesti.


Kun autosi lopulta saavuttaa käyttöikänsä pään, kestävän
kehityksen sitoumuksemme jatkuu kattavien kierrätysohjelmien muodossa.

SÄHKÖISTÄ AJAMISTA JOKA PÄIVÄ

Sähkö- tai hybridiajoneuvon ohjaimissa sinulla on mahdollisuus vähentää planeettaamme kohdistuvaa vaikutusta jokaisella matkallasi.

PIDÄ AKKUSI LADATTUNA

PIDÄ AKKUSI LADATTUNA

Maksimoi sähköinen toimintamatka ja herää akut ladattuina. Helpoin ja kustannustehokkain tapa akkujen lataamiseen on ajoneuvon kytkeminen kotilatausasemaan.
KYSYNTÄHUIPPUJEN VÄLTTÄMINEN JA UUSIUTUVA ENERGIA

KYSYNTÄHUIPPUJEN VÄLTTÄMINEN JA UUSIUTUVA ENERGIA

Voit vähentää ympäristövaikutuksia lataamalla lataushybridisi yöaikaan, jolloin yleinen energiankulutus on hiljaisimmillaan. Näin voit myös hyötyä huomattavasti edullisemmista sähkön hinnoista ja useiden energiayhtiöiden lupauksista lisätä uusiutuvista energianlähteistä peräisin olevaa energiaa jakeluverkkoon.
TÄYSIN SÄHKÖISESSÄ AJOTILASSA

TÄYSIN SÄHKÖISESSÄ AJOTILASSA

Land Rover -lataushybridi voi vaihtaa poltto- ja sähkömoottorin välillä napin painalluksella. Ajaminen sähköajoneuvotilassa on helppo tapa päästä paikasta toiseen täysin ilman pakokaasupäästöjä lyhyillä matkoilla.

LÖYTÖRETKI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN AKKUTEKNOLOGIA

SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN AKKUTEKNOLOGIA

Perehdy lataushybridiemme sähköisestä tehosta vastaavaan ympäristöä säästävään teknologiaan ja sen kestävän tulevaisuuden agendaan.
SÄHKÖAJO-ALUE

SÄHKÖAJO-ALUE

Mikään etäisyys ei ole liian pitkä. Katso, kuinka voit maksimoida toimintamatkan kaikilla matkoillasi.
LATAUS

LATAUS

Tutustu lataushybridisi lataamiseen kotona tai määränpäässä – kaikki tärkeimmät tiedot latausajoista kustannussäästöihin.