YRITYSAUTOT


LAND ROVER ETENEE VARMASTI TIELLÄ JA TIEN VIERESSÄ, MYÖS YRITYSKÄYTÖSSÄ. VAPAA KÄYTTÖETU ALKAEN 955€/KK.

YRITYSAUTOT

Aloitimme luomalla auton, joka innoitti seikkailuun kelistä ja olosuhteista riippumatta. 70-vuoden ajan olemme ylpeästi kulkeneet tällä polulla. Vuosien varrella mallistomme on kasvanut seikkailuhenkisistä autoista kattamaan vaativammatkin yritysautoilun tarpeet.


Land Roverin mallistosta löydät niin urheilulliset ja vetokykyiset nelivedot kuten Discovery Sport ja Discovery, sekä tunnistettavaa korkealaatuista designiä edustavat mallit kuten Range Rover Evoque ja Velar. Kaikki mallimme on varustettu Land Roverin lyömättömällä nelivedolla sekä ainutlaatuisella Terrain Response-järjestelmällä, joka varmistaa että Land Rover vie sinut perille niin tiellä kuin tien vieressäkin.Vapaa autoetu alkaen 955€/kk.

ITSEVARMASTI MAASTOSSA

Pitoa ylläpidetään elektronisilla vakautus- ja luistonestojärjestelmillä, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. Voit valita Terrain Response® -järjestelmästä ruoho/sora/lumi-, muta ja ura- tai hiekka-asetuksen, ja alamäkihidastin selvittää jyrkät rinteet. Maavara on runsas ja anturit varoittavat veden syvyydestä.
ITSEVARMASTI MAASTOSSA

YRITYSAUTOT YHTEYDENOTTO

*Tähdellä merkityt kentät ovat vaadittuja

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape Motors Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)