LATAUSHYBRIDIN LATAAMINEN

LATAUSHYBRIDIN
LATAAMINEN

KOTINI ON LINNANI

Land Rover -lataushybridillä (PHEV) suurin osa latauksista tapahtuu mukavasti kotona.Se on yleensä edullisin ja mukavin tapa lataamiseen – ja yhtä vaivaton kuin puhelimesi liittäminen laturiin – eikä sinun tarvitse koskaan käydä kaupungilla bensapumpulla.

LATAA NOPEASTI KOTILATAUSASEMALLA

LATAA NOPEASTI KOTILATAUSASEMALLA

Nopein tapa lataushybridisi lataamiseen on tehdä se ammattimaisesti asennetulla kotilatausasemalla. Valtion tarjoama tuki kotilatausasemien asentamiseen voi alentaa asentamisen kustannuksia.
TURVALLINEN LATAUS SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

TURVALLINEN LATAUS SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

Suosittelemamme kotilatausasemat ovat turvallisia käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Satoi tai paistoi – olet aina valmiina sähköiseen ajoon.

LATAUS KOTONA VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA

Ajoneuvon lataaminen kotona ei ole pelkästään uskomattoman vaivatonta; se on halvempaa kuin bensiinillä tai dieselillä ajaminen. Lataaminen kotona säästää yleensä myös paljon enemmän rahaa kuin tien päällä lataaminen. Yösähköllä lataaminen voi alentaa kustannuksiasi entisestään.
LATAUS KOTONA VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA

LATAAMINEN MATKALLA

LATAA SEURAAVALLA PYSÄHDYKSELLÄSI

Julkisen latausinfrastruktuurin laajetessa entisestään käytettävissäsi on enemmän matkan varrella sijaitsevia, käteviä latausasemia kuin koskaan aiemmin.

Julkisten pysäköintialueiden, ostoskeskusten ja valtateiden huoltoasemien latausasemat helpottavat latausta pysähdyksien aikana. Jos vietät muutaman tunnin toimistolla, työpaikan latausasema voi ladata akkusi lounastaukoon mennessä.

Useimmat kaupungilla tai taajamissa sijaitsevat kohdelatauspisteet edellyttävät oman latauskaapelin käyttöä. Se kuuluu Land Rover -lataushybridisi vakiovarusteisiin. Ja aivan kuin kotona ladattaessa, niitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa.
LATAA SEURAAVALLA PYSÄHDYKSELLÄSI

SEURAA LATAUKSEN EDISTYMISTÄ MISSÄ TAHANSA

VALVO JA OHJAA LATAUSTA PUHELIMESTASI KÄSIN

Kun olet liittänyt autosi latauslaitteeseen ja poistunut paikalta, Land Roverin InControl-sovellus1 lähettää latauksen tilan kätevästi matkapuhelimeesi. Olitpa missä tahansa, voit suunnitella ajankäyttösi tuottavasti ja olla valmiina liikenteeseen ilman häiriöitä.

Kotona sovelluksesi ajastettua latausta voidaan käyttää latauksen kohdistamiseen yösähköaikaan. Monet sähkön jakelijat tarjoavat tähän edullisempia sopimuksia.
VALVO JA OHJAA LATAUSTA PUHELIMESTASI KÄSIN

LATAUSHYBRIDIN LATAUSAJAT

DC-pikalaturien – joita löytyy yleensä valtateiden huoltoasemilta ja pääväylien varrelta – lukemat on laskettu 80 prosentin lataustilaan asti. Tämä johtuu siitä, että latausnopeus hidastuu huomattavasti 80 prosentin jälkeen akun suojaamiseksi ja sen käyttöiän optimoimiseksi.

Ajoneuvo Suurin sähköinen toimintamatka AC-kotilataus ja julkiset latauspisteet (7 kW) 0–100 % DC-pikalataus (50 kW) 0–80 %
Uusi Range Rover -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 121 km (75 miles)‡ †† Alkaen 5 tuntia2 Alkaen 60 minuuttia2
Uusi Range Rover Sport -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 113 km (70 miles)‡ †† Alkaen 5 tuntia2 Alkaen 40 minuuttia2
Range Rover Velar -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 61 km (38 miles)‡ †† Alkaen 2 tuntia 16 minuuttia2 Alkaen 30 minuuttia2
Range Rover Evoque -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 62 km‡ †† Alkaen 2 tuntia 12 minuuttia2 Alkaen 30 minuuttia2
Discovery Sport -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 60 km‡ †† Alkaen 2 tuntia 12 minuuttia2 Alkaen 30 minuuttia2
Defender -lataushybridi Sähköinen toimintamatka jopa 43 km‡ †† Alkaen 2 tuntia 30 minuuttia2 Alkaen 30 minuuttia2

TAVALLISET SÄHKÖPISTORASIAT TARJOAVAT LISÄMAHDOLLISUUKSIA

Jos olet poissa kotoa pidempiä aikoja, eikä kotilatausasemaa ole käytettävissä, voit ladata ajoneuvoasi tavallisesta sähköpistorasiasta huomattavasti hitaammalla nopeudella – yleensä 0–100 % seitsemästä tunnista alkaen.

Tavallisesta sähköpistorasiasta lataamista varten voit ostaa erikseen Mode 2 -latauskaapelin.
TAVALLISET SÄHKÖPISTORASIAT TARJOAVAT LISÄMAHDOLLISUUKSIA

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN AUTOASI VARTEN

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN AUTOASI VARTEN

Ammattimaisesti asennettu kotilatausasema on helpoin, mukavin ja kustannustehokkain tapa aloittaa päivä akut ladattuina.
LATAAMINEN MATKALLA

LATAAMINEN MATKALLA

Kohdelataus on erinomainen ratkaisu ajoitettuun uudelleenlataukseen matkan aikana. Lue lisää mahdollisista latauspaikoista ja latauksen maksamisesta.

Sähköinen toimintamatka on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä. Saavutettu toimintamatka riippuu ajoneuvon ja akun kunnosta, varsinaisesta reitistä, ympäristötekijöistä ja ajotyylistä.

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista virallisista WLTP-testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2Polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

††Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

1Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu kolmannen osapuolen palveluntarjoajien alustojen saatavuudesta ja matkapuhelimen kentästä.

2Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.