SÄHKÖ- JA LATAUSHYBRIDIAUTOJEN LATAAMINEN

SÄHKÖ- JA LATAUSHYBRIDIAUTOJEN LATAAMINEN

KOTINI ON LINNANI

Suosittelemme lataamaan autoasi mukavasti kotona, koska se on yleensä edullisin ja kätevin tapa ladata autoa – ja helppoa kuin puhelimen lataaminen.

LATAA NOPEASTI KOTILATAUSASEMALLA

LATAA NOPEASTI KOTILATAUSASEMALLA

Kotilataaminen tapahtuu nopeimmin ammattimaisesti asennetulla kotilatausasemalla. Paikallinen jälleenmyyjäsi suosittelee sinulle mielellään paikallisia kotilatausasemien toimittajia.
TURVALLINEN LATAUS SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

TURVALLINEN LATAUS SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

Suosittelemamme kotilatausasemat ovat turvallisia käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Satoi tai paistoi – olet aina valmiina sähköiseen ajoon.

LATAUS KOTONA VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA

Ajoneuvon lataaminen kotona ei ole pelkästään uskomattoman vaivatonta; se on halvempaa kuin bensiinillä tai dieselillä ajaminen. Lataaminen kotona säästää yleensä myös paljon enemmän rahaa kuin tien päällä lataaminen. Yösähköllä lataaminen voi alentaa kustannuksiasi entisestään.
LATAUS KOTONA VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA

LATAAMINEN MATKALLA

LATAA SEURAAVALLA PYSÄHDYKSELLÄSI

Julkisen latausinfrastruktuurin laajetessa entisestään käytettävissäsi on enemmän matkan varrella sijaitsevia, käteviä latausasemia kuin koskaan aiemmin.

Julkisten pysäköintialueiden, ostoskeskusten ja valtateiden huoltoasemien latausasemat helpottavat latausta pysähdyksien aikana. Jos vietät muutaman tunnin toimistolla, työpaikan latausasema voi ladata akkusi lounastaukoon mennessä.

Useimmat kaupungilla tai taajamissa sijaitsevat kohdelatauspisteet edellyttävät oman latauskaapelin käyttöä. Se kuuluu Land Rover -lataushybridisi vakiovarusteisiin. Ja aivan kuin kotona ladattaessa, niitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa.
LATAA SEURAAVALLA PYSÄHDYKSELLÄSI

SEURAA LATAUKSEN EDISTYMISTÄ MISSÄ TAHANSA

VALVO JA OHJAA LATAUSTA PUHELIMESTASI KÄSIN

Kun olet liittänyt autosi latauslaitteeseen ja poistunut paikalta, Land Roverin InControl-sovellus1 lähettää latauksen tilan kätevästi matkapuhelimeesi. Olitpa missä tahansa, voit suunnitella ajankäyttösi tuottavasti ja olla valmiina liikenteeseen ilman häiriöitä.

Kotona sovelluksesi ajastettua latausta voidaan käyttää latauksen kohdistamiseen yösähköaikaan. Monet sähkön jakelijat tarjoavat tähän edullisempia sopimuksia.
VALVO JA OHJAA LATAUSTA PUHELIMESTASI KÄSIN

LATAUSAIKAT

DC-pikalaturien – joita löytyy yleensä valtateiden huoltoasemilta ja pääväylien varrelta – lukemat on laskettu 80 prosentin lataustilaan asti. Tämä johtuu siitä, että latausnopeus hidastuu huomattavasti 80 prosentin jälkeen akun suojaamiseksi ja sen käyttöiän optimoimiseksi.

Ajoneuvo AC-kotilataus ja julkiset latauspisteet (7 kW) 0–100 % DC-pikalataus 0–80 % DC-lataus
Range Rover ElectricTBCTBC350kW
Uusi Range Rover -lataushybridi Alkaen 5 tuntia2 Alkaen 40 minuuttia2 43kW
Uusi Range Rover Sport -lataushybridi Alkaen 5 tuntia2 Alkaen 40 minuuttia2 43kW
Range Rover Velar -lataushybridi Alkaen 2 tuntia 16 minuuttia2 Alkaen 30 minuuttia2 35kW
Range Rover Evoque -lataushybridi Alkaen 2 tuntia 12 minuuttia2 30 minuuttia2 32kW
Discovery Sport -lataushybridi Alkaen 2 tuntia 12 minuuttia2 30 minuuttia2 32kW
Defender -lataushybridi Alkaen 2 tuntia 30 minuuttia2 30 minuuttia2 40kW

TAVALLISET SÄHKÖPISTORASIAT TARJOAVAT LISÄMAHDOLLISUUKSIA

Jos olet poissa kotoa pidempiä aikoja, eikä kotilatausasemaa ole käytettävissä, voit myös ladata ajoneuvoasi tavallisesta sähköpistorasiasta. Tunnin latausaika tuo tällöin jopa 9 km toimintamatkaa.

Tavallisesta sähköpistorasiasta lataamista varten voit ostaa erikseen Mode 2 -latauskaapelin.3
TAVALLISET SÄHKÖPISTORASIAT TARJOAVAT LISÄMAHDOLLISUUKSIA

LÖYTÖRETKI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN

Ammattimaisesti asennettu kotilatausasema on helpoin, mukavin ja kustannustehokkain tapa aloittaa päivä akut ladattuina.
TUTUSTU LATAUKSEEN YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ

TUTUSTU LATAUKSEEN YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ

Kohdelataus on erinomainen ratkaisu ajoitettuun uudelleenlataukseen matkan aikana. Lue lisää mahdollisista latauspaikoista ja latauksen maksamisesta.

1InControl-ominaisuudet ja valinnaiset lisävarusteet sekä niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Verkkoyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

2Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttäen.

3 Sähköajoneuvon kaapeli on saatavana vain tietyillä markkina-alueilla. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.