RANGE ROVER EVOQUE
LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Mukauta Range Rover Evoquesi koko sarjalla lisävarusteita, jotka parantavat elämää joka päivä.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

Paketit sisältävät runsaasti toinen toistaan täydentäviä ominaisuuksia ja niiden avulla voit parantaa ja personoida Range Rover Evoquesi ulkoasua ja ajo-ominaisuuksia.

MUSTA PAKETTI
TEKNIIKKAPAKETTI
DYNAAMINEN OHJAUS -PAKETTI
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI

MUKAVUUSPAKETTI

Range Rover Evoquen ajaminen pimeällä tai heikoissa näkyvyysolosuhteissa on nyt entistä helpompaa Automaattista kaukovaloavustinta käyttäen. Sähköinen tavaratilan luukku ja Avaimeton avaus tarjoavat vielä vaivattomamman pääsyn tavaratilaan ja avaimeton avaus tarjoaa lisämukavuutta.

KYLMÄN SÄÄN PAKETTI

Lämmitettävät tuulilasi, etu- ja takaistuimet sekä ohjauspyörä huolehtivat siitä, että ajaminen on miellyttävää kylmimmälläkin säällä.

VIIHTYISYYSPAKETTI

Tee ohjaamosta entistä houkuttelevampi. Cabin Air Purification -ilmanpuhdistusjärjestelmä, Säädettävä matkustamon valaistus ja Kaksivyöhykeilmastointi parantavat kaikki ajamisen mukavuutta.

HINAUSPAKETTI

Hinauspaketti, joka sisältää Kehittyneen vetoavustimen ja3Sähköisesti käyttöön otettavan vetokoukun, mahdollistaa helpommat matkat maastosta ja kuormasta riippumatta.

ULKOASUVAIHTOEHDOT

Valikoima houkuttelevia väri-, vanne- ja kattovaihtoehtoja helpottavat Range Rover Evoquen personointia.

Tribeca Blue

VÄRIVAIHTOEHDOT

Ilmaise itseäsi laajennetun väripalettimme avulla. Valikoimassa muun muassa Arroios Grey, Tribeca Blue ja Corinthian Bronze. ​
KATTOVAIHTOEHDOT

KATTOVAIHTOEHDOT

Voit personoida oman Range Rover Evoquesi vielä pidemmälle – tai täyttää matkustamon luonnollisella valolla – kiinteällä tai avattavalla panoraamakatolla4 ja Corinthian Bronze- tai Narvik Black -värisillä kontrastikattovaihtoehdoilla.
VANNEVAIHTOEHDOT

VANNEVAIHTOEHDOT

Lisää ajoneuvosi visuaalista houkuttelevuutta jopa 21 tuuman alumiinivanteilla. Valittavana on- ja Diamond Turned -vanteita kontrastisilla Silver-, Satin Dark Grey-, Gloss Black-, Gloss Dark Grey -viimeistelyillä.

LISÄVARUSTEET

Personoi Range Rover Evoqueta entisestään ja elämäntapaasi sopiviksi suunnitelluilla ulkoasun ja sisätilojen lisävarusteilla.

KÄYNTÄNNÖLLISYYTTÄ SILMÄLLÄ PITÄEN
ELÄINYSTÄVILLE
TÄYDELLISTÄ SUOJAA HALUAVILLE

LÖYTÖRETKI JATKUU

TUTUSTU RANGE ROVER EVOQUE -MALLEIHIN

TUTUSTU RANGE ROVER EVOQUE -MALLEIHIN

Erottuva ja varma kaikin tavoin.
MALLIT

MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.

1ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 360 Surround -kamerajärjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Valinnainen ominaisuus.

2Katvealueen valvonta voi auttaa välttämään törmäyksiä. Jos ajoneuvosi havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, ohjauspyörään kohdistettava vääntövoima kehottaa suorittamaan korjaavan ohjausliikkeen.

3Perävaunun vetäminen ja matalan kierrosalueen käyttö vaikuttavat merkittävästi sähköiseen toimintamatkaan.

4Valinnainen liukuva panoraamakatto vähentää etu- ja takamatkustajan pääntilaa.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.