DISCOVERY TEKNISET TIEDOT

DISCOVERY TEKNISET TIEDOT

LÖYTÖRETKI JATKUU

PERSONOINTI

PERSONOINTI

Valitse laajasta lisävarusteiden ja tarvikkeiden valikoimasta.
DISCOVERY-MALLIT

DISCOVERY-MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.

*Yllä esitetty nestemäinen tilavuus vastaa 922 litran käytettävissä olevaa kuivatilavuutta.

*Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2- ja polttoaineenkulutuksen lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

**Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2- ja polttoaineenkulutuksen lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.

Kun varustettu 21 tuuman vanteilla.

Tavaratilan leveys on 1 273, kun ajoneuvoon on asennettu nelivyöhykeilmastointi. Nelivyöhykeilmastointia ei ole saatavana kaupallisiin ajoneuvoihin.

Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.

Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.

Suurimmaksi aisapainoksi on rajoitettu 100 kg, kun ajoneuvoon on asennettu 20 tuuman Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver -vanteet.

Suurimmaksi vetokyvyksi on rajoitettu 2 500 kg, kun ajoneuvoon on asennettu 20 tuuman Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver -vanteet.

Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Painot viittaavat vakiovarusteltuihin ajoneuvoihin. Valinnaiset lisävarusteet lisäävät ajoneuvon painoa. Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.