UUSI RANGE ROVER URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

UUSI RANGE ROVER URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA
Range Roverilla on rikas, uraauurtavien innovaatioiden perintö, ja se määrittää edelleen autoalan tarkkuuden ja laadun mittapuut.

MUOTOILUN MAHDOLLISTAVAA INNOVAATIOTA

Modernin muotoilun ylellisyyden visiossa yhdistyvät ajantasainen tekniikka ja intuitiiviset teknologiat.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Laserhitsattu kattolista viimeistelee ulkoasun saumattomasti muotoilufilosofiamme mukaisesti. Sulavat elementit antavat veistoksellisen, kiinteän vaikutelman ja parantavat aerodynaamista suorituskykyä. Upotettu koristelista kätkee oven pyöristetyn reunan ja lasin välisen yksinkertaistetun, saumattoman liitoksen. Range Roverin Digital LED -ajovaloissa on alan johtavat mikroprosessorit ja 1,2 miljoonaa mikropeililaitetta. Ne voivat kohdistaa 16 kohteeseen samanaikaisesti ja poistaa heijastuksia. Maailman ensimmäiset käyttämättöminä huomaamattomat takavalot loistavat käytössä kirkkaan punaisina ja erottuvat sammutettuina kiiltävänmustina graafisina elementteinä.

LEVOLLINEN TURVASATAMA

Aktiivinen melunvaimennus ja edistyksellinen, useasta metallista koostuva arkkitehtuuri mahdollistavat yhden hiljaisimmista katukäyttöön tarkoitettujen ajoneuvojen matkustamoista.

Uuden sukupolven aktiivinen melunvaimennus poistaa epätoivotun melun, värinän ja muut häiriöt. Se vähentää ajajan ja matkustajien aivokuormitusta, minkä ansiosta kaikki saapuvat perille virkein mielin. Maailman ensimmäiset pääntukiin sijoitetut melua vaimentavat kaiuttimet luovat erillisiä hiljaisia alueita ja luovat äärimmäisen hienostuneen matkustamoympäristön. Neljä Range Roverin ulkopuolelle sijoitettua kiihtyvyysmittaria ja mikrofonia tarkkailevat renkaiden tärinää, rengasmelua ja moottorin ääniä, ja luovat vastamelusignaalin, jota toistetaan ajoneuvon 35 kaiuttimesta. Ajoneuvon rakenteen parannukset ovat tuottaneet 24 prosenttia vähäisemmän melun siirtymän – jo ennen kuin aktiivinen melunvaimennus on kytketty käyttöön.

SAUMATON YHTEYS

Nykyaikainen ylellisyys edellyttää kehittyneitä, saumattomasti integroituja ja aina ajan tasalla olevia ominaisuuksia.

Kehittyneet ominaisuudet, kuten Amazon Alexa, kauko-ohjattava pysäköintiavustin1ja Pivi Pro2 -tietoviihdejärjestelmä on integroitu saumattomasti, niitä on helppo käyttää ja ne sisältävät olennaisia ominaisuuksia. Software‑over‑the‑air-päivityksien ansiosta Range Rover vain paranee kypsyessään.

SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

Range Roverin uusi arkkitehtuuri tarjoaa perustan tehokkaille voimalaitevaihtoehdoille, mukaan lukien pidemmän toimintamatkan lataushybridille (PHEV). Täyssähköinen Range Rover liittyy perheeseen vuonna 2024, ja se tulee johtamaan meitä kohti sähköistä tulevaisuutta.

PÄIVITTÄISISTÄ AJOISTA

75 PROSENTTIA

113 kilometrin täysin sähköinen toimintamatka kattaa 75 prosenttia päivittäisistä ajoista3 sähköistä ajotilaa käyttäen.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (JOPA)

113 KM **

WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 88 km.

CO-2  PÄÄSTÖT (ALKAEN)

18 G/KM **

Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

<60 MINS

DC-pikalataus 80 prosentin varaustilaan <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Useasta metallista koostuva modulaarinen MLA-Flex-arkkitehtuuri tarjoaa täydellisen alustan uuden tason mukavuudelle ja hienostuneisuudelle.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Range Roverin uusi korisuunnittelu takaa painon, voiman ja jäykkyyden tasapainon. MLA-Flex-arkkitehtuuri mahdollistaa 50 prosenttia jäykemmän korin ja suunnittelun parannukset, jotka vähentävät melun läpäisyä 24 prosenttia. Huipputeknologia, 260 000 virtuaalista testiä ja 1,2 miljoonaa kilometriä testiajoa prototyypeillä ovat tehneet Range Roverista vankan, hienostuneen ja laadun uusia standardeja asettavan ajoneuvon.

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Range Rover johtaa esimerkillään.
RANGE ROVER -MALLIT

RANGE ROVER -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.

**Näytä WLTP-tiedot.

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen,2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

1Saatavana vuoden 2022 keskivaiheilta alkaen.

2Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Olettaen, että ajoneuvoa ladataan vain kotona. Laskelma perustuu anonymisoituihin Range Rover -omistajien tietoihin.

4Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.