DEFENDER 130

TILAA YHTEISELLE SEIKKAILULLE

ULKOASUN MUOTOILU

Välittömästi tunnistettavaa siluettia on korostettu suvereenisesti toteutetulla muotoilulla. Defender 130:n muoto ja käytännöllisyys yhdistyvät kunnioitusta herättävänä olemuksena.

NÄYTTÄVÄ OLEMUS

5 358 mm keulasta vararenkaaseen ulottuvaa Defenderiä ei voi olla huomaamatta. Sen avara muotoilu herättää huomion niin maastossa kuin maanteilläkin. Defender 130 on äärimmäinen yhdistelmä tilavuutta ja suorituskykyä.

TILAN TUNTU

Ensimmäiset kaksi istuinriviä kylpevät liukuvan panoraamakaton läpi virtaavassa valossa. Lisävarusteena vain Defender 130 -malliin saatava lasikatto tuo saman autenttisen Defender-elämyksen myös kolmannen istuinrivin matkustajille.

PREMIUM-YKSITYISKOHDAT

Defender 130:n jokainen yksityiskohta huokuu hiljaista itsevarmuutta sen päättäväisestä ryhdistä aina pelkistettyihin, hienostuneisiin pintoihin. Korin värinen vararenkaan suoja tukee yhtenäistä ja päättäväistä muotoilun estetiikkaa.

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

Kolmannen istuinrivin istuimilla varustettu 130 tarjoaa luokkansa runsaimmat sisätilat jopa kahdeksalle matkustajalle. Sisustuksen ainutlaatuiset yksityiskohdat korostavat muotoilua entisestään.

MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT

MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT

Uskomattoman tilavan DEFENDER 130:n sisätilat ovat käytännölliset ja ensiluokkaisen ylelliset, ja niitä on ehostettu entisestään muotoilun yksityiskohdilla, kuten tyylikkäillä kromauksilla ja puuviiluilla.
11,4 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ

11,4 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ

Varustettu 11,4 tuuman kosketusnäytöllä. Kaarevan näytön kirkas ja laaja pinta näyttää navigoitaessa enemmän kuin vain edessä olevan reitin.
YLELLISET NAHKASISUSTUKSET

YLELLISET NAHKASISUSTUKSET

Laaja valikoima perforoituja Windsor-nahkavaihtoehtoja, kuten Vintage Tan ja Light Oyster, vievät Defender 130 -ajoneuvosi sisätilat täysin uudelle tasolle.

MUKAVUUS JA VIIHTYISYYS

Saat kaiken irti seikkailustasi ajoseurasta ja määränpäästä riippumatta.

KOLMANNEN ISTUINRIVIN MUKAVUUTTA

Istuitpa millä paikalla tahansa, Defender 130:n matkustamossa ei tingitä mukavuudesta. Kolmannen istuinrivin matkustajat voivat nauttia luokkansa parhaasta jalkatilasta ja istuimen leveydestä, mukitelineistä, käsinojista ja USB-C-latausporteista.
VAKIO-OMINAISUUDET

VAKIO-OMINAISUUDET

Defender 130 on varustettu valikoimalla matkaasi tukevia sisätilojen vakio-ominaisuuksia, kuten 11,4 tuuman kosketusnäyttö, keskikonsoli, tekstiilimatot ja ylellinen, kokolattiamaton peittämä tavaratila.
NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

Kolmevyöhykeilmastointi huolehtii kaikkien kolmen vyöhykkeen lämmityksestä ja ilmastoinnista, ja nelivyöhykeilmastointi puolestaan tarjoaa itsenäiset ohjaimet jokaiselle kolmen istuinrivin matkustajille.
KÄYTÄNNÖLLISTÄ TILAA

KÄYTÄNNÖLLISTÄ TILAA

Defender 130 tarjoaa tilaa matkatavaroillesi myös silloin, kun kolme istuinriviä on käytössä. Kun mukaan on pakattava myös ne ylimääräiset varusteet, voit taittaa alas kolmannen istuinrivin istuimet ja käytössäsi on vaikuttavat 1 232* litraa tavaratilaa.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

Personoi omaa Defender-ajoneuvoasi entisestään ulkoasupakettien avulla.

ULKOASUPAKETIT

Defender 130 on mukautettavissa äärimmäisen hyvin. Valittavanasi on, muiden muassa, neljä ulkoasupakettia:

– Musta uskoasupaketti
– Kromi-ulkoasupaketti
– Laajennettu musta ulkoasupaketti
– Laajennettu kromi-ulkoasupaketti

Rakenna oma, täydellinen Defender 130 kokoonpano-ohjelman avulla.
RAKENNA OMASI

LISÄVARUSTEPAKETIT

Rajattomat mahdollisuudet. Ota enemmän irti maailmastasi valitsemalla alla olevasta neljästä pakettivaihtoehdosta.

EXPLORER-PAKETTI

EXPLORER-PAKETTI

Viitoita oma tiesi maastossa kuin maastossa. Explorer-paketin avulla Defenderisi uhmaa tavanomaisuutta ja valloittaa kartoittamattomatkin erämaat.
ADVENTURE-PAKETTI

ADVENTURE-PAKETTI

Vie intohimosi uusille reviireille. Adventure-paketin avulla Defenderisi vie sinut luonnon seikkailuradoille ja tallattujen reittien tuolle puolen.
COUNTRY-PAKETTI

COUNTRY-PAKETTI

Maastokengille, jotka eivät kavahda mutaa. Country-paketti varustaa Defenderin luonnonvoimien varalta ja tekee jokaisesta matkasta elämyksen.
URBAN-PAKETTI

URBAN-PAKETTI

Valloita betoniviidakko. Urban-paketilla Defender erottuu joukosta kaupunkiympäristössä: huomiota herättävää tyyliä, vakautta ja varmuutta.

APUA VALINTAAN

Löydä itsellesi täydelliset Defender ja lisävarustepaketti vastaamalla kolmeen kysymykseen.
APUA VALINTAAN

LÖYTÖRETKI JATKUU

DEFENDER -MALLIT

DEFENDER -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
GALLERIA

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille.

*Nestemäinen tilavuus tarkoittaa alan standardia, jossa tilavuus mitataan täyttämällä tila nesteellä.