TUTUSTU DEFENDERIIN

TUTUSTU DEFENDERIIN

SUUNNITELTU TARKOITUKSENMUKAISESTI

Defender L663 90 22MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

PÄÄTTÄVÄINEN MUOTOILU

Modernit, mukaansatempaavat mittasuhteet. Pelkistetyt, hienostuneet pinnat. Korotettu konepelti, veistoksellinen etusäleikkö ja tarkat yksityiskohdat.
SUUNNITTELE OMASI
Range Rover Defender interior

MODERNI JA KESTÄVÄ

Kestävyyden ja toiminnallisuuden mestarillinen toteutus. Sisätilojen äärimmäisen kestävä Powdercoat-käsittely varmistaa, että sisäpinnat kestävät yhtä kovaa käyttöä kuin auton ulkopintakin.
SUUNNITTELE OMASI

IKONI ON UUDISTUNUT

DEFENDER 130 OUTBOUND

Äärimmäinen yhdistelmä suorituskykyä ja mukavuutta. Mene pidemmälle ja seikkaile kauemmas – enemmän tilaa lepäämiseen, nukkumiseen ja älykkäille säilytysratkaisuille.
SUUNNITTELE OMASI

VANKKA JA LUOTETTAVA

TESTATTU ÄÄRIOLOSUHTEISSA

Kevytrakenteista, itsekantavaa korirakennetta on suunniteltu ja testattu ääriolosuhteissa ympäri maailmaa: yli 73 000 testiajoa ja 3,9 miljoonaa kilometriä. Kyseessä on kaikkien aikojen vahvin Defender.

PYSÄYTTÄMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ

KULJETTAMINEN

Ei kompromisseja. Suurin sallittu dynaaminen kattokuorma on jopa 168 kg**. Defenderin staattisen enimmäiskuorman 300 kg** ansiosta saat entistä enemmän irti seikkailustasi. Jos siis haluat nukkua kattoteltassa, se ei todellakaan ole ongelma.

VASTEELLISTA TEKNOLOGIAA

PIVI PRO

Pysy liitettynä palkitulla Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmällä. Hallitse kaikkea 11,4-tuumaisella pääkosketusnäytöllä. Se muodostaa selkeän, elegantin kojelaudan intuitiivisilla äänenvoimakkuuden, ilmastoinnin ja istuimien säätöjen toiminnoilla.
UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

Kuuntele musiikkia niin kuin haluat 700 WatinTM Surround Sound System -äänentoistojärjestelmällä. 14 kaiutinta ja kaksikanavainen subwoofer-bassoelementti tuottavat kristallinkirkkaan ylärekisterin ja täyteläisen syvän basson koko matkustamoon.
MUKAVASTI VERKOSSA

MUKAVASTI VERKOSSA

Eeppisiin seikkailuihin tarkoitettu Online-paketti4 pitää sinut yhdistettynä ja tarjoaa käyttöösi sovelluksia, kuten Amazon Alexa ja Spotify samalla, kun Software Over the Air -tekniikka pitää ajoneuvosi ajan tasalla.
ESTEETTÖMÄT NÄKYMÄT

ESTEETTÖMÄT NÄKYMÄT

Pidä takamaastoasi silmällä ClearSight taustapeilillä5. Suoratoistettava videonäkymä takaa selkeät näköalat, vaikka matkatavarat tai pitkät takaistuimien matkustajat estäisivätkin peilin näkymän.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ominaisuuksia. Tarjolla on lukuisia, ajokokemustasi parantavia, innovatiivisia teknologioita.

TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

DEFENDER HYBRID

Kieltäydy kompromisseista Defenderin lataushybridillä (PHEV). Se tarjoaa sertifioidun, jopa 51 km:n sähköisen toimintamatkan**. Todellinen sähkökäyttöinen toimintamatka on jopa 43 km. Tämä mahdollistaa todellisen, jopa 760 km:n ajettavan toimintamatkan**. Se kykenee myös lataamaan 0–80 prosentin varaustilaan 30 minuutissa DC-pikalatauksella.

SÄHKÖISEN HYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)**

51 KM

Odotettu todellinen toimintamatka (WLTP) jopa 43 km.

0–100 KM/H

5,6 SEKUNTIA

0–60 mph 5,4 sekunnissa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

0,5 TUNTIA

DC-pikalataus 0–80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa.

PERÄVAUNUN VETÄMINEN (ENINTÄÄN)

3.000 KG

Moottorivalinta voi vaikuttaa vetokykyyn.

YKSILÖLLINEN

Valmiina mihin tahansa ympäristöön – paranna Defenderisi kyvykkyyttä ja kestävyyttä lisävarustevalikoimamme avulla.
YKSILÖLLINEN

LÖYTÖRETKI JATKUU

DEFENDER-MALLIT

DEFENDER-MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.

**Näytä WLTP-tiedot

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen,2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

*Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

**Defender 110 ja 130 maastorenkailla. Ei saatavana Defender V8 -malleihin.

*Huippunopeus on 191 km/h, kun ajoneuvo on varustettu 20 tuuman renkailla.

1Ei sovitettavissa yhteen Expedition-etusuojajärjestelmän tai ”A”-valoraudan kanssa.

2Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

3Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

4Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. 1-vuotinen vakiotilaus, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
5Ominaisuuden käyttö riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.