Wi-Fi Hotspot on suunniteltu pitämään huolta yhteyksistäsi. Sen avulla sinä ja matkustajasi voitte muodostaa yhteyden internetiin auton tehokkaan 3G-tukiaseman avulla. Tämä tarkoittaa, että voitte yhdistää jopa kahdeksan laitetta hoitaaksenne työhön, elämään ja viihteeseen liittyviä asioita matkan aikana.

Internetyhteyden luotettavuus paranee, kun muodostat yhteyden paikalliseen 3G-verkkoon auton tehokkaan ulkoisen antennin kautta älypuhelimen sijaan.

Sinun tarvitsee vain asettaa data-SIM-kortti Land Roverin kortinlukijaan ja käynnistää Wi-Fi Hotspot kosketusnäytön kautta. Tällöin saat paikallisen 3G-mobiiliverkon datasignaalin kattoantennin kautta. Se mahdollistaa vahvemman datayhteyden, kun auton metallirakenteeseen perinteisesti yhdistetty estovaikutus pienenee.

Kun 3G-tukiasema on käytössä, voit yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi siihen käyttämällä laitteen yhteystoimintoja.

Pyydä jälleenmyyjältä apua Wi-Fi Hotspot -tukiaseman määrittämiseen.

Mobiilioperaattoristasi ja liittymätyypistäsi riippuen sinun voi olla mahdollista käyttää jo käytössäsi olevan matkapuhelinliittymän dataa. Jotkin palveluntarjoajat tarjoavat jaettuja liittymiä, jolloin voit saada ylimääräisen SIM-kortin Wi-Fi Hotspot -tukiasemaa varten ja liittää sen jaettuun liittymääsi. Tämä tarkoittaa, että Wi-Fi Hotspot -tukiasemasi ja matkapuhelimesi käyttävät dataa jaetusta liittymästä, ja saat vain yhden laskun.

Wi-Fi Hotspot on mahdollista valita vain autoihin, joissa on Connect-palvelu.

Saatavilla on kaksi eri SIM-korttikokoa valitsemasi InControl-infotainment-järjestelmän mukaan.

Touch-järjestelmään tarvitset 2FF SIM -kortin (mini-SIM)
Touch Pro -järjestelmään tarvitset 3FF SIM -kortin (mikro-SIM)

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.