DEFENDERIN TEKNISET TIEDOT

DEFENDERIN TEKNISET TIEDOT
110
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
110 S

110 S

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

SUORITUSKYKY
Huippunopeus km/h 188
Kiihtyvyys (sekuntia) 0–100 km/h 8,3
POLTTOAINEENKULUTUS
VOIMALAITE
PAINOT
PERÄVAUNUN VETÄMINEN
KULJETUS KATOLLA
MITAT
PÄÄNTILA
JALKATILA
TAVARATILAN KOKO
MAAVARA – VAKIO
MAAVARA – MAASTOAJO
KAHLUUSYVYYS
KÄÄNTÖYMPYRÄ

LÖYTÖRETKI JATKUU

PERSONOINTI

PERSONOINTI

Valitse laajasta lisävarusteiden ja tarvikkeiden valikoimasta.
DEFENDER-MALLIT

DEFENDER-MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
HYBRIDI

HYBRIDI

Tehokas ja ympäristöystävällinen.

**View WLTP figures.

[1]Annetut arvot ovat valmistajan arvioita ja ne korvataan virallisilla EU:n testituloksilla heti, kun ne ovat käytettävissä. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen,2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. Lukemat on saavutettu täysin ladatulla akulla.

*Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista virallisista WLTP-testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen,2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

**Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen,2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Huippunopeus on 209 km/h, kun ajoneuvo on varustettu 22 tuuman vanteilla.
Huippunopeus on 191 km/h, kun ajoneuvo on varustettu 20 tuuman vanteilla.
‡‡Käytetään yhdessä sähkömoottorin kanssa.
Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Dynaaminen kattokuorma on jopa 118/168 kg (90-/110- ja 130-mallit) maastorenkailla ja Expedition-kattotelineellä. Suurin sallittu staattinen kattokuorma on jopa 300 kg.
Kovakattoisen Hard Top -mallin ensimmäisen rivin takana sijaitsevalla tavaratilalla tarkoitetaan tavaratilan väliverkon takana sijaitsevaa tilaa.

Kuivatilavuus: Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm). Hard Top -mallit: Sisältää lattian alla sijaitsevan säilytystilan ilman tunkkia ja työkaluja.
Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä. Hard Top -mallit: Sisältää lattian alla sijaitsevan säilytystilan ilman tunkkia ja työkaluja.

Defender V8 -malleilla ei ole dynaamista kattokuormaa. Suurin sallittu staattinen kattokuorma on jopa 300 kg.
*Kun hinaussilmukan suojus on irrotettuna.

Painot viittaavat vakiovarusteltuihin ajoneuvoihin. Valinnaiset lisävarusteet lisäävät ajoneuvon painoa.
Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.