INCONTROL APPS
PALAA LAND ROVER INCONTROL -KÄYTTÖOPPAASEEN
TOP
ASENNA INCONTROL APPS
VAIHE 1
InControl Apps on saatavilla useimpiin Android- ja Apple iOS -puhelimiin. Tarkista, ovatko laitteesi yhteensopivat.
TARKISTA YHTEENSOPIVUUS
VAIHE 2
Lataa ja asenna InControl Apps -käynnistysohjelma älypuhelimeesi. Kun se on tehty, avaa sovellus.
VAIHE 3
Saat kehotuksen viimeistellä asennuksen noudattamalla automaattisen pikaoppaan ohjeita. Nyt voit yhdistää älypuhelimesi autoosi InControl Appsin avulla.
YHDISTÄ ÄLYPUHELIMESI INCONTROL APPSIIN
VAIHE 1 - ANDROID DEVICES ONLY
Android-laitteet: yhdistä ensin älypuhelimesi autoon Land Rover Bluetoothin avulla (tarvitaan puheluiden soittamiseen ja äänen suoratoistoon). Tämä vaihe ei ole pakollinen iOS-laitteille.
VAIHE 2
Varmista, ettei laitteesi ole lukittu ja ettei sen suojus ole suljettuna (jotkin niistä voivat lukita puhelimen automaattisesti, kun ne suljetaan).
VAIHE 3
Yhdistä puhelimesi auton USB-liitäntään älypuhelimesi USB-johdolla.
VAIHE 4
Jos käytät iPhonea, eikä InControl Apps ole vielä käynnissä, järjestelmä kehottaa sinua avaamaan sovelluksen. Jos käytät Android-puhelinta, voit kehotuksen saadessasi valita ”Salli aina”, jolloin et saa kehotusta enää myöhemmin.
VAIHE 5
Valitse kosketusnäytössä InControl Apps. InControl Appsin kanssa voi käyttää vain Land Roverin hyväksyntäprosessin läpikäyneitä sovelluksia. Jotkin näistä sovelluksista voivat edellyttää tilausta.
VAIHE 6
Kosketusnäyttö kehottaa sinua valitsemaan joko pelkän katsomisen (käytä sovelluksia, joissa ei ole ääntä) tai katsomisen ja kuuntelun (käytä sovelluksia, joissa on ääni, esim. musiikkisoittimet ja puhelut).
APPLE IOS -TURVAPÄIVITYKSET

Osana iOS 9 -käyttöjärjestelmän ja uudempien turvallisuuspäivityksiä InControl Apps edellyttää nyt lyhyttä hyväksyntävaihetta aina, kun otat yhteensopivan sovelluksen käyttöön autossasi. Lisätietoa saat InControl Connectin usein kysyttyjen kysymysten turvapäivitysosiosta.

UUDET TURVAOMINAISUUDET
Kuten tulet huomaamaan, lupaa edellyttävät sovellukset näkyvät harmaina, eivätkä ne ole käytettävissä, ennen kuin tämä prosessi on viety loppuun.
LUPIEN MYÖNTÄMINEN
Valitse Land Roverisi kosketusnäytössä harmaana näkyvä sovellus, jonka haluat avata, ja noudata vasemmalla olevia ohjeita. Prosessin aikana saat kaksi kertaa kehotuksen luvan myöntämiseen älypuhelimessasi. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran kullekin sovellukselle.
LISÄTIETOA
Älypuhelimessasi ei välttämättä ole viimeisintä ohjelmistoa. Tarkista älypuhelimesi asetusvalikosta, onko päivityksiä saatavilla.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI
MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU
Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
VIERAILE MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVULLA
LAND ROVER INCONTROL - TUKI
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
OTA YHTEYTTÄ
INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.