ABOVE AND BEYOND COLLECTION

DEFENDERIN INSPIROIMA

jokaiseen seikkailuun

Defenderin kestävyyden ja kyvykkyyden innoittamat tuotteet on suunniteltu seikkailuja varten. Minne ikinä ne sinua vievätkin.

RODINIA HYBRID TAKKI

RODINIA HYBRID TAKKI

Äärimmäisen monipuolinen, vettähylkivä ja tuulenpitävä, käytännöllisen vetoketjuteknologian ansiosta takki muuttuu liiviksi käden käänteessä.
ABOVE AND BEYOND KYNÄ

ABOVE AND BEYOND KYNÄ

Vedenalla, ylös alaisin, todella kuumassa tai todella kylmässä - tällä kynällä voit kirjoittaa aina.
MIROVIA REPPU, JOSSA TEIPATUT SAUMAT

MIROVIA REPPU, JOSSA TEIPATUT SAUMAT

Täydellinen reppu seikkailuusi. Sen suuri, vettähylkivä päällnen ja teipattu saumarakenne auttavat suojelemaan repun sisältöä.
ABOVE AND BEYOND VYÖ

ABOVE AND BEYOND VYÖ

Vyössä on maailman turvallisin ja vahvin ANSI COBRA® -solki. Ylivertaisen kestävä vyö on valmistettu korkealuokkaisesta nailonista. Testattu ääriolosuhteissa.
KAKSIPUOLISET KERRASTOT

KAKSIPUOLISET KERRASTOT

Kerrasto mukautuu ympäristöösi ja pitää sinut lämpimänä tai viileänä. Valmistettu merinovillasta ja huippulaatuisista, kosteutta siirtävistä materiaaleista.
ABOVE AND BEYOND -JUOMAPULLO

ABOVE AND BEYOND -JUOMAPULLO

Olennainen varuste jokaiselle matkalle. Kaksiseinäinen pullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen tilavuus on 500 ml. Sen vankka rakenne sopii kaikkiin ympäristöihin ja se on helppo kantaa mukana paracord-punoksen ansiosta.

LIFESTYLE COLLECTION -PAKETTI

Oikea varustelu helpottaa vaativaa elämäntapaa. Sinulle räätälöidyt Lifestyle Collection -paketit tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, jotka ovat yhtä kestäviä kuin Defender.

EXPLORER-PAKETTI

EXPLORER-PAKETTI

Teknisiä työkaluja ja laitteita, jotka todellakin vievät kauemmas ja pidemmälle. Suunniteltu löytöretkiä varten.
ADVENTURE-PAKETTI

ADVENTURE-PAKETTI

Tekniset kuidut ja käytännöllinen muotoilu varmistavat, että olet varusteltu oikein jokaista seikkailua varten.
COUNTRY-PAKETTI

COUNTRY-PAKETTI

Ulkoilmaelämän inspiroima ja valmis suuriin ja pienempiin seikkailuihin.
URBAN-PAKETTI

URBAN-PAKETTI

Urbaanille löytöretkeilijälle. Ajaton, toiminnallisuuden ympärille luotu muotoilu. Jokapäiväisiä välttämättömyyksiä missä tahansa ympäristössä.

PERSONOINTI

Ota enemmän irti maailmastasi. Defender on personoitavissa täydellisesti elämäntapasi mukaisesti.
PERSONOINTI

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.
Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.
Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.