ABOVE AND BEYOND: LAND ROVER TUKEE VIRGIN GALACTIC’IN ENSIMMÄISTÄ MIEHITETTYÄ AVARUUSLENTOA

VIRGIN GALACTIC

TEHTÄVÄ SUORITETTU: LAND ROVER TUKEE VIRGIN GALACTIC’IN ENSIMMÄISTÄ KAUPALLISTA MIEHITETTYÄ AVARUUSLENTOA

Land Rover osallistui Virgin Galactic’in ensimmäiseen täydellä miehistöllä lennettyyn avaruuslentoon. Virgin Galactic’in perustaja Sir Richard Branson oli mukana lennolla Mission Specialist-roolissa.


SpaceShipTwo Unity – aluksessa oli kuuden hengen miehistö; neljä Mission Spesialistia ja kaksi lentäjää. Tehtävä suoritettiin Spaceport Americassa Uudessa Meksikossa. Sir Richard saapui paikalle Range Rover Astronaut Editionilla ja turvallisen laskeutumisen jälkeen avaruussukkula vedettiin yleisön eteen Defender 110:llä.

VIRGIN GALACTIC

Virgin Galactic’in neljäs miehitetty avaruuslento oli ensimmäinen, jossa oli mukana täysi miehistö. Lennon aikana miehistö koki painovoimattomuuden sekä näki uskomattomat maisemat avaruudesta maahan.


Yleisö ympäri maailmaa pääsi seuraamaan lentoa livestriimin kautta, nähden näin suorana uskomattoman kokemuksen, jonka Virgin Galactic on luonut tulevaisuuden astronauteille.


“Tämä on uskomaton tekninen ja inhimillinen suoritus Virgin Galacticin tiimiltä, joka nosti näin seikkailun uudelle jännittävälle tasolle”, totesi Joe Eberhardt, Pohjois-Amerikan Jaguar ja Land Rover-toimintojen Presidentti & CEO. ”Land Rover on ylpeä saadessaan tukea näin jännittävää tehtävää ja odotamme innolla yhteistyömme jatkoa.”


Virgin Galactic on mailman ensimmäinen kaupallinen ”avaruusyhtiö”. Sen kirjoilla on jo 600 Future Astronaut-asiakasta, jotka tulevat siirtymään lennoilleen Land Roverin ajoneuvoilla.
Land Roverin ajoneuvot ovat osa Virgn Galacting arkipäivää. Ajoneuvot hinaavat avaruussukkuloita ja kuljettavat mm. varusteita ensimmäiselle yksityisomisteiselle yritykselle, joka lennättää asikkaita avaruuteen kaupalliseen käyttöön rakennetulla avaruussukkulalla.

DEFENDER

Stephen Attenborough, Virgin Galactin Chief Customer Officer:” Land Rover on ollut meidän mukanamme, tukenamme ja osana päivittäistä tekemistämme aina vuodesta 2014 asti. On todella osuvaa, että nämä kykenevät, ylelliset ja ikoniset ajoneuvot ovat tärkeässä roolissa nykypäivän historiallisissa tapahtumissa. Suunnitellessamme tulevaa kaupallista palvelua, olemme iloisia kun tiedämme, että Land Rover tulee menemään mottonsa mukaan ”Above and Beyond”, kun yhdessä avaamme avaruuden muuttamaan maailmaa.


Virgin Galacticin perustaja Sir Richard Branson ja Jaguar Land Roverin Chief Creative Office Prof. Gerry McGovern lanseerasivat Range Rover Astronaut Editionin 2019. Land Roverin erikoisosaston luoma auto on tarjolla vain Virgin Galactin Future Astronaut -asiakkaille. Nämä luksustason SUV:t juhlistavat yhteistyön yhteisiä arvoja ja Future Astronaut-yhteistön historiallista vaikutusta avaruuden demokratisointiin.