UUSI DEFENDER AVUSTAA LEIJONIEN SUOJELUALUEELLA KENIASSA

DEFENDER KENIA

Uusi Defender on taas askeleen lähempänä tuotantoa suoritettuaan vaativan Tusk Trust- testiohjelman Keniassa 
 

 • Asiantuntijoiden testaama: Uusi Defender on suorittanut Tusk Trust-kokeen Keniassa. 

 • Entistä vahvempi: Suojelualueen työntekijät käyttivät naamioitua Defenderin prototyyppiä työssään ympäri 14 000 hehtaarin Borana-suojelualuetta.

 • Pysäyttämätön suorituskyky: Uusi Defender veti raskaita varustekuormia ja ylitti lukuisia jokia jäljittäessään suojeltuja leijonia. 

 • Luotettu yhteistyökumppani. Land Rover on ollut Tusk Trustin yhteistyökumppani 15 vuotta. Tusk Trust on nimennyt vuoden 2019 Leijonan vuodeksi kiinnittääkseen huomiota leijonien pienentyvään määrään Afrikassa. 

 • Uusi Defender on taas askeleen lähempänä tuotantoa suoritettuaan vaativan Tusk Trust- testiohjelman Keniassa. Defenderin prototyyppi, jossa oli korotettu moottorin ilmanotto ja joka oli naamioitu ympäristöön sulautuvilla teipeilllä, oli mukana projektissa, jossa jäljitettiin leijonia 14 000 hehtaarin Boranan suojelualueella. Ainutlaatuinen testiohjelma asetti uuden Defender oikeiden haasteiden eteen; jokien ylityksiä ja painavien kuormien vetämistä haastavissa maasto-olosuhteissa. 

  Boranan suojelualue koostuu laajoista tasaisista aroista, syväuraisista tieosuuksista, jyrkistä kivisistä nousuista, mutaisista joentörmistä ja tiheistä metsistä – täydellinen ympäristö uudelle Defenderille näyttää uskomatonta suorituskykyään. 

  DEFENDER TUSK

  Nick Collins, Engineering Vehicle Line Director, Jaguar Land Rover, kertoo: Olemme nyt jo pitkällä uuden Defenderin testaus-ja tuotantovaiheissa. Yhteistyö Kenian Tusk Trustin kanssa auttoi meitä keräämään arvokasta dataa. Boranan suojelualue koostuu joukosta erilaisia haastavia maasto-olosuhteita tehden siitä täydellisen ympäristön uuden Defenderin maastoajo-ominaisuuksien testaamiseen.

  Land Rover on ollut Tusk Trustin virallinen yhteistyökumppani jo 15 vuotta ja Defenderin myötä haluttiin kerätä huomiota leijonien kriittiseen tilanteeseen Afrikassa. Kolmeneljäsosaa maaosan leijonapopulaatiosta on kadonnut ja jopa sarvikuonoja on nykyisin Afrikassa enemmän kuin isoja kissoja. Globaalisti maailmassa on enää alle 20 000 luonnonvaraista leijonaa.


  DEFENDER KENIA