Uusi Jaguar Land Rover myymälä on avattu Herttoniemessä

rreInchcape on avannut uuden Jaguar Land Rover myymälän Helsingin Herttoniemeen osoitteeseen Laivalahdenkatu 8 A. Inchcape Helsinki on täyden palvelun Jaguarin Land Rover- jälleenmyyjä. Saman katon alta löydät uusien autojen myymälän sekä approved tarkastettujen vaihtoautojen lisäksi palvelevan Jaguar Land Rover -huollon sekä vaurikorjaamon palvelut.

Inchcape Helsinki juhlistaa vallitsevasti tilanteesta johtuen virallisia avajaisia ensi vuoden alkupuolella, mutta on jo avannut ovensa ensimmäisille asiakkaille.

”Olemme onnistuneet löytämään loistavan tiimin ja palvelleet jo ensimmäiset tyytyväiset asiakkaamme. Vaikka avajaisia juhlistetaan vasta tammikuussa on liikkeemme jo täynnä mahtavia tarjouksia ja kampanjoita sekä huollon, että myynnin puolella. Niistä löydät lisätietoa uusilta nettisivuiltamme www.inchcape.fi. Nyt kannattaa tulla autokaupoille”, liikkeen johtaja Tero Pulkkinen vinkkaa.

Jatkossa Inchcape Motors Finland palvelee Jaguar ja Land Rover asiakkaita Suomessa ja Balttiassa sekä autojen maahantuojana että nyt myös uuden Herttoniemen liikkeen myötä vähittäiskaupassa.

Inchcape Motors Finland Oy on osa kansainvälistä Inchcape-konsernia. Inchcape plc on maailman suurin autonvalmistajista itsenäinen autojen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tilikaudella 2019 Inchcapen liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja yhtiössä työskentelee yli 17 000 autoalan ammattilaista 33 eri maassa.rre