LAND ROVER LADATTAVAT HYBRIDIT

LAND ROVER LADATTAVAT HYBRIDIT

TERVETULOA TALVI!

Land Rover on tehty Suomen oloihin. Sen voittamaton jatkuva neliveto ja Terrain Response-järjestelmä vievät sinut perille sääolosuhteista riippumatta. On katumaastureita, on nelivetoja ja on Land Rover.

Nyt saatavilla myös laaja mallisto ladattavia hybridejä.

<h2><b>DISCOVERY SPORT PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

DISCOVERY SPORT PHEV -LADATTAVA HYBRIDI


Virtaa suurempaan seikkailuun. Uusi Land Rover Discovery Sport P300e on ladattava hybridi, joka kulkee puhtaasti pelkällä sähköllä jopa 62 kilometriä. Käytössäsi on yhteensä 309 seikkailuhenkistä hevosvoimaa, ainutlaatuinen nelivetojärjestelmä ja vaikuttavasti viimeistellyt, monikäyttöiset sisätilat koko perheelle. Akun lataus 80 % täyteen kestää vain 30 minuuttia (DC).

Hinnat alkaen 53 790€
TUTUSTU TARKEMMIN
<h2><b>RANGE ROVER EVOQUE PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

RANGE ROVER EVOQUE PHEV -LADATTAVA HYBRIDI


Hiljainen, muttei huomaamaton. Uusi ladattava hybridi Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 66 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80 % täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta. Lue lisää 309 hevosvoiman odotetusta uutuudesta.

Hinnat alkaen 54 649€
TUTUSTU TARKEMMIN
<h2><b>RANGE ROVER SPORT PHEV -LADATTAVA HYBRIDI

RANGE ROVER SPORT PHEV -LADATTAVA HYBRIDI


Range Rover malliston dynaamisin vaihtoehto. Ladattava hybridi on aina nelivetoinen ja toimintamatka yhdellä latauksella on 48 kilometriä (WLTP). Mikäli haluat mennä muita pidemmälle, 850mm kahluusyvyys takaa sen.

Hinnat alkaen 99 069€

NYT ERÄÄN NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOJA HANKINTAETU 5000€.


Hankintaedun voit käyttää joko alennuksena tai jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Etu voimassa rajattuun erään nopean toimituksen autoja 30.6.2020 saakka.
TUTUSTU TARKEMMIN
<h2><b>RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID

RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID


Aito ja alkuperäinen. Range Rover loi nykyisen luksus-SUV segmentin ja jatkaa sen kiistattomana kuninkaana. Ladattava hybridi tarjoaa saman käsinkosketeltavan ylellisyyden pienintä yksityiskohtaa myöten, josta malli tunnetaan.