LAND ROVER DISCOVERY
TEKNISET TIEDOT

DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY

DISCOVERY

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

SUORITUSKYKY
POLTTOAINETALOUS
VOIMANSIIRTO
PAINOT
VETOKYKY
KATTOKUORMA
MITAT
PÄÄTILA
JALKATILA
TAVARATILAN KAPASITEETTI
MAAVARA (NORMAALI AJO)
MAAVARA (MAASTOAJO)
KAHLUUKYVYKKYYS
KÄÄNTÖSÄDE

LAND ROVER DISCOVERY

MONIPUOLISIN SEITSEMÄNPAIKKAINEN SUV.

NEDC2 -lukemat ova tuloksia valmistajan virallisista WLTP -testeistä EU -lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailukäyttöön. Varsinaisen käytön lukemat voivat vaihdella. CO₂ ja polttoainetehokkuuslukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristötekijöiden, kuorman, vanteiden ja lisävarusteiden mukaan. NEDC2 -lukemat on laskettu WLTP -lukuja hyväksikäyttäen sen mukaisesti mitä lukemat olisivat vanhan NEDC -testin mukaisesti.


Näytä WLTP-tiedot.
Lukemat ovat tuloksia valmistajan virallisista testeistä EU-lainsäädännön mukaisesti laskettuna. Vain vertailukäyttöön. Varsinasen käytön lukemat voivat vaihdella. CO₂ ja polttoainetehokkuuslukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristötekijöiden, kuorman, vanteiden ja lisävarusteiden mukaan.

Kun ajoneuvo on varustettu 21 tuuman vanteilla.
Loadspace Width will be 1.273 when 4-zone climate control is fitted. 4-zone climate control is not available on commercial vehicles.
Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Maximum coupling point is limited to 100kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Maximum towing capacity is limited to 2.500kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.
Kuivatilavuus: Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm).


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.