rrs
RANGE ROVER SPORT
Tutustu 360
RANGE ROVER SPORT PHEV

SÄHKÖISTÄ YLELLISYYTTÄ

katso video
RANGE ROVER SPORT

ERINOMAISEN MUKAVA. POIKKEUKSELLISEN TOIMIVA

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
VARAA KOEAJO
Arrange a test drive through your nearest Retailer
RANGE ROVER SPORT LADATTAVA HYBRIDI

Sähköistä ylellisyyttä. Ladattavan P400e Plug-in hybrid -versio tekee Range Rover Sportista luokkansa kiistattoman kuninkaan. Perustan muodostaa Range Roverin legendaarinen yhdistelmä ylellisyyttä, suorituskykyä ja maasto-ajon kyvykkyyttä. Plug-in hybrid -mallissa mukaan kuvaan astuu sähkömoottori, jonka ansiosta P400e on kaikkien aikojen taloudellisin Range Rover.


ERÄÄN NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOJA PIXEL-LED AJOVALOT VELOITUKSETTA

ALKAEN 99 750 € TAI 998 €/KK

ETUSI 1529 €

Kertaluoton rahoitusesimerkki: hinta 99 750,00 €, käsiraha 9 980,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 998,00 €, luoton määrä yht. 90 060,00 € (sis. perustamismaksun 290,00 €), viimeinen suurempi erä 38 204,71 €. Kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 7 316,71 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 97 086,71 €, todellinen luottohinta 107 066,71 € ja todellinen vuosikorko 2,30 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

PYYDÄ TARJOUS
RANGE ROVER SPORT PLUG-IN HYBRID
KUNINKUUSLUOKASSA
KUNINKUUSLUOKASSA

Saatavana nyt myös ladattavana P400e Plug-in hybrid -versiona, joka tekee autosta luokkansa kiistattoman kuninkaan. Perustan muodostaa Range Roverin legendaarinen yhdistelmä ylellisyyttä, suorituskykyä ja maasto-ajon kyvykkyyttä. Plug-in hybrid -mallissa mukaan kuvaan astuu sähkömoottori, jonka ansiosta P400e on kaikkien aikojen taloudellisin Range Rover.

VARAA KOEAJO
HUIPPUTEKNOLOGIAN YTIMESSÄ
HUIPPUTEKNOLOGIAN YTIMESSÄ

Etumatkustajia palvelee uusimman sukupolven Touch Pro Duo -infotainment-järjestelmä, jonka kahden 10” teräväpiirtokosketusnäytön intuitiivinen käytettävyys hakee vertaistaan. Vakiovarusteluun sisältyy myös erillisilmajousitus ja Adaptive Dynamics -järjestelmä. Se valvoo auton liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa ja varmistaa ylellisen ajonautinnon kaikissa olosuhteissa. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi Pixel-laser-LED -ajovalot, jotka tuottavat jopa viisi kertaa paremman valaisutehon kuin tavalliset LED-valot ja Configurable Dynamics -toiminto, jolla voit mukauttaa auton vaihteisto, ohjauksen, kaasun ja jousituksen toimintaa omaan makuusi sopivaksi.

VARAA KOEAJO
LADATTU PUHTAALLA YLELLISYYDELLÄ
LADATTU PUHTAALLA YLELLISYYDELLÄ

Hyvän käsityksen taloudellisuudesta antaa yhdistetty polttoaineenkulutus 3,2–3,8 l/100km. CO2-päästöt asettuvat arvoon 74–86 g/km. Lukujen merkityksen huomaa paitsi tankatessa, myös autoveron määrässä. Pelkällä sähköllä ajettaessa toimintamatka on 48 kilometriä, jonka jälkeen voimantuotosta vastaa 300 hevosvoiman bensiinimoottori. Mikäli haluat mennä muita pidemmälle, P400e tarjoaa käyttöösi Terrain Response -pidonhallintajärjestelmän sekä 850 mm kahluusyvyyden. Aidolla Range Rover -nelivedolla varustettu P400e saavuttaa 640 Nm vääntönsä ansiosta 2500 kilon vetokyvyn ja kiihtyvyys 0–100 km/h on huimat 6,7 sekuntia. P400e-mallissa on akuston nestekiertoinen lämmönhallinta. Suomeen toimitettavissa autoissa on polttoainetoiminen lisälämmitin, joka tuo matkustamoon mukavuuslämpöä silloinkin, kun bensiinimoottori on sammutettuna.

TILAA ESITE
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MUOTOILU
Range Rover Sport tekee vaikutuksen sen sporttisen muotoilun ja voimakkaan ulkonäön ansiosta. Auto on moderni, aiempaa dynaamisempi ja selkeälinjaisempi. Auton uudistuneesta ilmeestä kertovat uusi säleikkö, konepellin ilma-aukot ja hienostunut, urheilullinen vannevalikoima.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:Fkte7Z6SpPU
SUORITUSKYKY
Valikoiman voimansiirrot tuottavat erinomaisen ajotehokkuuden. 5-litrainen ahdettu V8-bensiinimoottori tarjoaa entistä paremman tehon (525 hv). Edistynyt Ingenium-bensiinimoottori yhdessä sähkömoottorin kanssa tuottaa puolestaan Range Rover Sport PHEV -mallin erinomaisen suorituskyvyn.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:yijhQ_JMe0I
TEKNOLOGIA
Touch Pro Duo -infotainmentjärjestelmään kuuluu kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä. Touch Pro Duoa voi käyttää yhdessä värillisen tuulilasinäytön ja Interactive Driver Display -näytön kanssa. Näin voit samanaikaisesti sekä katsella että käyttää useampia ominaisuuksia kerrallaan.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:OqpcmiZs3yQ
MUOTOILU
TUTUSTU ULKONÄKÖÖN
TUTUSTU ULKONÄKÖÖN

Voimakas ja sopusuhtainen Range Rover Sport on suunniteltu herättämään huomiota missä tahansa.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
DYNAAMISTA MUOTOILUA
DYNAAMISTA MUOTOILUA

Range Rover Sportin olemus on entistä upeampi. Range Roverin DNA on näkyvissä kaikkialla sen muotoilussa, erottuvasta profiilista taaksepäin suuntautuvaan kattolinjaan ja jatkuvaan vyötärölinjaan saakka.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
LED-AJOVALOT
LED-AJOVALOT

Jokainen Range Rover Sportin yksityiskohta on suunniteltu tarkasti selväpiirteistä ja virtaviivaista ulkomuotoa varten. Uudet LED-valot ja lisävarusteena saatavilla olevat integroidut Animated Directional Indicators -vilkut lisäävät auton virtaviivaisuutta ja kertovat auton nykyaikaisesta ilmeestä.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
yt:9t6C057826g
TUTUSTU SISÄTILOIHIN
TUTUSTU SISÄTILOIHIN

Ylellinen ja poikkeuksellisen mukava Range Rover Sport on suunniteltu kuljettajaa varten.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
HIENOSTUNUTTA MUOTOILUA
HIENOSTUNUTTA MUOTOILUA

Merkille tunnusomainen ohjaamo on mietitty uudelleen. Sen jokainen osa on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti. Ohjaamon intuitiivisia ominaisuuksia ovat CommandShift 2, dynaaminen ohjauspyörä vaihteenvalitsimella sekä kosketuspainikkeet, jotka ovat piilossa kunnes niihin syttyy valo.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
SÄILYTYSTILAT
SÄILYTYSTILAT

Range Roverissa on paljon kätevää säilytystilaa, jonka ansiosta matkustamo on helpompi pitää järjestyksessä ja kaikki tarvittava mahtuu mukaan. Keskikonsolissa on syvä säilytystila ja uudessa ylemmässä hansikaslokerossa on lisävarusteena saatavana jääkaappi.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
SUORITUSKYKY
RANGE ROVER SPORT PHEV
RANGE ROVER SPORT PHEV

Ladattava hybridiautomalli (PHEV) tarjoaa erittäin hienostuneen kokemuksen ja on Range Rover Sport -malliston huippua niin maantiellä kuin maastossakin. Range Rover Sportin ladattava hybridimalli kiihtyy 0-100 km/h vain 6,7 sekunnissa ja sen huippunopeus on 220 km/h.

VARAA KOEAJO
yt:ZhhTeJfW_Xc
MOOTTORIT
MOOTTORIT

Jokainen Range Rover Sport -moottori on optimoitu tiettyjä ominaisuuksia varten. Moottorit tarjoavat ajonautintoa ja polttoaineenkulutuksen tehokkuutta. 4-sylinteriset moottorit sisältävät Ingenium-teknologiaa, ja voimakas 5-litrainen ahdettu V8-bensiinimoottori on puolestaan erinomaisen tehokas.

yt:J0WQSnWLB6Q
DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response -järjestelmä parantaa auton käsiteltävyyttä hydraulisella ohjauksella, optimoiden suorituskyvyn tiellä ja matkustajien mukavuuden. Järjestelmä parantaa ohjausliikkeiden tarkkuutta, ketteryyttä alhaisilla ajonopeudella ja vakautta suurilla ajonopeuksilla.

RAKENNA OMASI
TEKNOLOGIA
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

10-tuumaisten teräväpiirtoisten Touch Duo Pro -kosketusnäyttöjen avulla voit tarkastella tietoja yhdessä näytössä, esimerkiksi navigointijärjestelmän käytön yhteydessä, ja samalla käyttää eri toimintoja toisessa näytössä, kuten säätää media-asetuksia.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT

12,3-tuumainen teräväpiirtoinen Interactive Driver Display -näyttö tarjoaa kuljettajalle ajamiseen, viihteeseen ja turvallisuuteen liittyviä tietoja. Tuulilasinäyttö pitää puolestaan kuljettajan katseen tiessä. Tuulilasin näytöllä näkyvät autoa koskevat tiedot, kuten nopeus, kytketty vaihde ja ohjeet.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
MONIPUOLISUUS
7 ISTUINTA
5+2 ISTUINTA

221 litraaLisävarusteena saatavilla olevat kolmannen rivin istuimet on suunniteltu satunnaiseen käyttöön*, jolloin autoon mahtuu seitsemän henkilöä.

5 ISTUINTA
5 ISTUINTA

780 litraaVie koko perhe mukavalle viikonloppumatkalle, myös matkatavaroille on riittävästi tilaa.

4 ISTUINTA
4 ISTUINTA

1142 litraaKäytä neljää istuinta ja tee lisää tilaa suuremmille tavaroille, kuten suksipusseille.

3 ISTUINTA
3 ISTUINTA

1324 litraaKun käytössä on kolme istuinta, saat käyttöösi runsaammin tavaratilaa.

2 ISTUINTA
2 ISTUINTA

1686 litraaTavaratilaan mahtuu enemmän urheiluvälineitä, laukkuja ja muuta tavaraa, kun viisi istuinta on taitettuna alas.

* Kolmannen rivin istuimet soveltuvat vanhemmille lapsille, jotka käyttävät aikuisten turvavyötä tai lastenistuinta aikuisten turvavyön kanssa. Istuimet eivät sovellu pienille lapsille, jotka tarvitsevat turvaistuimen, jossa aikuisten turvavyötä ei käytetä lapsen kiinnittämiseen.

ACTIVITY KEY

Nauti ulkoilusta ja pidä autosi avain turvallisesti autossa. Lisävarusteena saatava Land Rover Activity Key on kestävä ja täysin vedenpitävä ranneke, jonka ansiosta voit osallistua monenlaiseen toimintaan, jossa avaimen mukana pitäminen olisi hankalaa.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:hTmyWzGZnAM
KYVYKKYYS
JOUSITUS
JOUSITUS

Jokaisen pyörän elektroninen ilmajousitusjärjestelmä* tarjoaa entistä parempaa ajettavuutta. Range Rover Sport SVR:n Sport Suspension -jousitus on optimoitu aiempaa parempaa käsiteltävyyttä ja suorituskykyä varten.

*Valinnaisena SD4-moottorilla varustetussa mallissa, jossa on erillinen kierrejousitusjärjestelmä vakiona.

yt:vxO4Gs86oxo
NELIVETO
NELIVETO

Neliveto-järjestelmä (AWD) tarjoaa upean suorituskyvyn niin maantiellä kuin maastossakin. Viimeisintä tekniikkaa hyväksikäyttäen Range Rover Sportin voimansiirto on jatkuvassa yhteydessä auton muihin järjestelmiin optimoiden auton pidon kaikissa olosuhteissa.

VETOKYKY
VETOKYKY

Range Rover Sport selviytyy vaativistakin tehtävistä. Sen vetokyky on jopa 3 500kg*. Kuljettajan avuksi räätälöidyt ominaisuudet kuten perävaunun vakausavustin sekä lisävarusteena saatava kehittynyt vetoavustin tekevät perävaunun tai trailerin vetämisestä ja peruuttamisesta entistä helpompaa.

LATAA ESITE TAI HINNASTO