TERVETULOA OULU : WETTERI / HUOLTOPISTE

TERVETULOA OULU : WETTERI / HUOLTOPISTE

AJO-OHJEET

OULU : WETTERI / HUOLTOPISTE

PALVELUT

  • Huolto ja varaosat
  • Osat ja lisävarusteet

AUKIOLOAJAT

Maanantai- Perjantai: 7:00 - 17:00
Lauantai: suljettu
Sunnuntai: suljettu

DIGITAALINEN HUOLLON AJANVARAUSPALVELU

Olemme ottaneet käyttöön uuden digitaalisen huollon ajanvarauspalvelun, jossa voit varata Land Rover määräaikaishuollon valtuutettuun huoltopisteeseen. Palvelu näyttää myös hinta-arvion valitsemallesi määräaikaishuololle ja mahdollisille lisätöille, kuten esimerkiksi pyyhkijöiden tai jarrupalojen vaihdolle.

HUOLTO JA YLLÄPITO

HUOLTO JA YLLÄPITO

Vain Land Roverin merkkihuolto takaa, että autoasi huoltavat ammattitaitoiset mekaanikot alkuperäisillä varaosilla ja Jaguarin huolto-ohjelmaa seuraten.
AITOJA OSIA

AITOJA OSIA

Aidot Land Roverin osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Jokainen osa on valmistettu erityisesti Land Roverin, jotta se tuottaisi optimaalisen suorituskyvyn ja maksimoisi sen käyttöiän.
LAND ROVERIN KOULUTETUT TEKNIKOT

LAND ROVERIN KOULUTETUT TEKNIKOT

Siitä hetkestä lähtien, kun otat meihin yhteyttä, olet korkeasti koulutettujen ja pätevien asiantuntijoiden käsissä. Huoltoteknikot arvioivat Land Roverin huippuluokan diagnostiikkalaitteita käyttäen Land Roverin ja suorittavat tarvittavat korjaukset erikoistyökaluja käyttäen.
TAKUUN JÄLKEINEN TIEPALVELU

TAKUUN JÄLKEINEN TIEPALVELU

Land Rover Assistance by Service on kattava apupalvelu yli 3-vuotiaille autoille, joka antaa Land Roverin kuljettajille täydellisen mielenrauhan. Palvelu auttaa autoiluun liittyvissä hätätapauksissa, kuten auton vika- tai onnettomuustapauksissa, ja lievissä ongelmissa, kuten rengasrikoissa.