LANGATTOMAT OHJELMISTOPÄIVITYKSET

<h2><B>LANGATTOMAT OHJELMISTOPÄIVITYKSET

LANGATTOMAT OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Teknisesti kehittynyt Land Roverisi päivitetään etäkäyttöisesti, aivan kuten älypuhelimesi. Ajoneuvon langattoman Software-Over-The-Air-tekniikan ansiosta se on aina ajan tasalla ja valmiina tuleviin seikkailuihin. Uusin ohjelmisto voidaan ladata automaattisesti maksutta Land Roverin sisäänrakennettua tietoyhteyttä käyttäen. Päivityksiä ei tarvitse suorittaa välittömästi – voit ajastaa päivityksen enintään kahden viikon päähän ajankohtaan, joka sopii sinulle parhaiten.

OHJELMISTOPÄIVITYKSEN ASENTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

Kun päivitys on saatavilla, saat siitä Kosketusnäyttöösi viestin, jossa on kaksi vaihtoehtoa: ”Päivitä nyt” tai ”Ajasta päivitys”. Hyväksy pyydettäessä käyttöehdot jatkaaksesi päivitystä.
VAIHE 2 – ASENTAMINEN

VAIHE 2 – ASENTAMINEN

Kun olet valmis aloittamaan päivityksen, valitse Päivitä nyt. Jotkin päivitykset edellyttävät ajoneuvon sammuttamista, lukitsemista ja hälytyksen päälle kytkemistä ennen kuin päivitys voidaan aloittaa. Tällaisessa tapauksessa et voi käyttää ajoneuvoa, kun päivitys on käynnissä. Land Rover -ajoneuvosi ilmoittaa sinulle, kun tällainen päivitys vaaditaan.
VAIHE 3 – AJASTAMINEN

VAIHE 3 – AJASTAMINEN

Jos päivitys edellyttää ajoneuvon sammuttamista, voit ajastaa sen ajankohtaan, joka sopii sinulle parhaiten. Päivitykset voidaan ajastaa enintään kahden viikon päähän.
VAIHE 4 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

VAIHE 4 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

Kun päivitys on suoritettu loppuun, Kosketusnäyttöön tulee viesti päivityksen onnistumisesta. Voit nyt nauttia Land Roverisi uusimmasta ohjelmistosta.

OHJELMISTOPÄIVITYKSEN JULKAISUTIEDOT

Tutustu kunkin ohjelmistoversion sisältöön alla olevan linkin avulla:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

AUTOMAATTISET PÄIVITYKSET

Useimmat ohjelmistopäivitykset on hyväksyttävä manuaalisesti ennen niiden asentamista. Land Rover -ajoneuvosi päivittää kuitenkin joskus itsensä automaattisesti turvallisuuden parantamiseksi tai järjestelmän ylläpitämiseksi. Sinun ei tarvitse lainkaan huolehtia automaattisista päivityksistä; sinulle ei ilmoiteta niistä Kosketusnäytöllä, ja voit ajaa täysin normaalisti.

OHJELMISTOPÄIVITYKSIEN UKK


Onko sinulla kysyttävää ohjelmistopäivityksistä?
Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiimme.