PIVI- JA PIVI PRO -TIETOVIIHDEJÄRJESTELMIEN UKK

<b>PIVI- JA PIVI PRO -TIETOVIIHDEJÄRJESTELMIEN UKK

Pivi ja Pivi Pro1, kaikkien aikojen intuitiivisimmat tietoviihdejärjestelmämme, ovat helppoja määrittää ja vielä helpompia käyttää. Jos sinulla on kysymyksiä, katso vastauksia kätevästä UKK-osiostamme.

PIVI JA PIVI PRO

OPEN ALL
RADIO JA MEDIASOITIN
USB-LIITETTÄVYYS
ONLINE-PAKETTI
MUKAUTTAMINEN
ASETUKSET JA SÄÄTIMET
ÄÄNIOHJAUS
YLEISTÄ

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ

OPEN ALL
KARTTANÄKYMÄT JA VUOROVAIKUTUS
REITTIOHJEET
YLEISTÄ
ASETUKSET

TILAUKSET

OPEN ALL
TILAUKSET
OSTAMINEN JA AKTIVOINTI
INCONTROL-PALVELUJEN IRTISANOMINEN
ASETUKSET

LIITETTÄVYYS

OPEN ALL
WI-FI JA HOTSPOT
SIM JA DATA
BLUETOOTH-YHTEYS
PUHELIN

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

OPEN ALL
OHJELMISTOPÄIVITYKSET
ONGELMANRATKAISU

KATSO VIDEOITA

OHJAUSPYÖRÄ

OHJAUSPYÖRÄ

Ohjauspyörän kosketuspainikkeet tarjoavat intuitiivisesti käytettävän valikoiman säätimiä, ja ohjelmoitava painike lisää käytettävyyttä entisestään.
ÄÄNIKOMENNOT

ÄÄNIKOMENNOT

Voit suorittaa tehtäviä helposti äänikomennoilla, joka aktivoidaan ohjauspyörässä sijaitsevalla painikkeella.
ASETUKSET

ASETUKSET

Pivi Pro -järjestelmän asetuksissa on helppo siirtyä, ja se tarjoaa helppokäyttöisen valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voit mukauttaa ajoneuvosi täsmälleen itsellesi sopivaksi.
MEDIA

MEDIA

Voit järjestellä suosikkiradioasemasi ja vaihtaa asemaa helposti, toistaa älypuhelimeesi tallennettuja tiedostoja tai käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia muutamalla napautuksella.
CLEARSIGHT-MAANÄKYMÄ

CLEARSIGHT-MAANÄKYMÄ

ClearSight-maanäkymä helpottaa ohjaamista näyttämällä etupyörien edessä olevan maaston 3D Surround -kameran tuottamalla kuvalla.
TAUSTAPEILI

TAUSTAPEILI

ClearSight-taustapeili tarjoaa esteettömän näkymän takana olevaan tiehen. Voit vaihtaa peilinäkymän tosiaikaiseen videokuvaan katkaisijan napsautuksella.
LANGATON LATAAMINEN

LANGATON LATAAMINEN

Voit ladata puhelimesi matkan aikana ilman kaapelien kanssa pelaamista. Aseta vain puhelimesi langattomalle latausalustalle.

ETKÖ LÖYDÄ VASTAUSTA KYSYMYKSEESI?

Jos sinulla on vielä kysyttävää, ota yhteyttä meihin tai jälleenmyyjääsi.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.

Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

4Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

5Remote-etäpalvelut sisältävät tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Remote-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta.

6Secure Tracker- ja Secure Tracker Pro -palvelut vaativat aktivoinnin ja niiden on sijaittava alueella, jossa on verkkoyhteys. Sisältää 12 kuukauden huoltotilauksen, ja se voidaan päivittää takuuajan pituiseksi tai tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

7Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

8Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka.

9Päivitykset vaativat tietoyhteyden.