MIKÄ LAND ROVER INCONTROL ON?


EDISTYNYT TEKNOLOGIA, JOKA YHDISTÄÄ SINUT AUTOOSI JA YMPÄRÖIVÄÄN MAAILMAAN
‘Erinomainen 10-tuumainen kosketusnäyttö, jonka grafiikat ovat veitsenterävät, joka ei sisällä lainkaan painikkeita ja toimii yhtä intuitiivisesti kuin iPad.’
TOPGEAR

TEHOKAS JA HERKKÄ KOSKETUSNÄYTTÖ

InControlin sydämessä on Intel-moniydinprosessori ja huippunopea Ether-verkko, ja sitä käytetään kosketusnäytön kautta kuin tablettia.

PÄÄSET KÄSIKSI AUTOOSI MISTÄ TAHANSA

Remote-sovelluksen avulla voit tarkistaa autosi älypuhelimen avulla mistä tahansa päin maailmaa – mietit sitten polttoainetasoa tai avoimia ikkunoita.

ALAN JOHTAVAA NAVIGOINTIA

InControl-navigointi auttaa sinut perille yksinkertaisesti ja tarkasti vaiheittaisen ääniohjauksen, risteysnäkymän ja 3D-karttojen avulla.

AJA JA PYSÄKÖI OMALLA TYYLILLÄSI

Land Rover InControlin erilaiset kuljettajan aputoiminnot vapauttavat sinut nauttimaan ajamisesta – oli kyse sitten kaupunkipysäköinnistä tai ajamisesta.

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.